3 hartije za domaćinstvo koje svaka domaćica zaslužuje da zna | RS.burnbrightlove.com

3 hartije za domaćinstvo koje svaka domaćica zaslužuje da zna

3 hartije za domaćinstvo koje svaka domaćica zaslužuje da zna

Pošto sam završio fakultet u Njujorku, prijatelj i ja spakovali naše automobile i preselio na zapad. Oboje smo imali nove stažiranje i bili su spremni da izađu iz Njujorka. Iznajmili smo malu tri spavaće sobe kuću u Feniksu, Arizona, i osećali odraslih AF. Svako ko je ikada živeo u Njujorku zna šta je stambena situacija je slično. Dozvolite mi da sumiram za sve vas koji nisu Niers u jednoj reči: male. Dakle, možete zamisliti naš uzbuđenje na 1.500 kvadratnih metara kuće u. Bilo je kao vilu. Bili smo spremni da slavimo naše nove živote (i novi Mansion), tako da smo bacili useljenje zabavu. Šta može da krene naopako? To ne može biti toliko različiti od svih tih stranaka smo bacili u našem koledžu stanu, zar ne?

Ja ću vam poštedeti krvave detalje, ali zaista postoji ogromna razlika između koledža stan stranke i sofisticiran useljenje stranke. To je bila katastrofa. Mi nismo imali dovoljno hrane, imao previše pića, ne dovoljno mesta za sedenje. Lista ide dalje. Srećom, moja stranka-Hosting igra je uradio kompletnu 180 od tada i ja sam naučio nekoliko trikova praktične usput.

load...

1. Ne luduj sa predjela

Verujte mi - Znam iskušenju da probaju sve te fensi izgleda predjela koje vidite na Pinterest je stvarna. Ali to je tako ne vredna vašeg vremena. Naravno, oni Pinterest recepti izgleda lako, ali da li ste ikada pokušali neke od njih? Ne? Pa, ja imam i mogu vam reći da je ono što oni tutorijala te ne kažem je da oni zahtevaju kulinarski stepen i umetničke sposobnosti Georgia O'Keeffe da izvedemo. Sačuvajte vreme (i razočarenje) uzimanjem nekih predjela koji su spremni za serviranje. Jedan od mojih omiljenih je HORMEL GATHERINGS® stranka tacna, jer ne postoji niko na Zemlji koji ne voli sir, krekeri i feferona. Niko. Plus je već unapred rez i pred-montirani, tako da manje posla za mene.

Slika: Nik Ferari / SheKnovs Oblikovanje: Nikol Heffron

2. Podignite svoje kockice leda

Svi znamo da bacaju voće u svojim kockicama leda čini da izgledaju sve vrste fanci, ali ja ću da vas pusti da na novoj kocki leda tajnu: kristalno čistim ledom. Jednostavno provri svoju vodu i sipajte ga u svoje ledene kalupe dok je još vruće prosledjuje. Voila! Sparkli kockice leda.

Dok govorimo o leda kalupe, obavezno zameniti one stare pravougaonog Ice Cube tacne za neke sferne kalupe leda, a vaši pića biće izgleda kao nešto služio u Svanki uptovn baru.

load...

Slika: Nik Ferari / SheKnovs Oblikovanje: Nikol Heffron

3. Serve jedan koktel

U stvari naučio ovu dojavu od mog brata, koji je radio u vina i alkoholnih pića poslu godinama - samo služe jedan potpis koktel. Ne samo da u potpunosti opremljena liker ovdje se stvarno skupa jako brzo, gosti neće imati nezaboravno poneti iz vaše partije. Ali, ako služe jedan originalan koktel, gosti su sigurni da se gabbing o tome mesecima koji dolaze. Samo se uverite da imaju različite vina u slučaju neke goste ne žele da probaju svoj potpis piće.

Slika: Nik Ferari / SheKnovs Oblikovanje: Nikol Heffron

Da li imate neke savete o vašoj stranci-hosting? Recite nam u komentarima ispod.

Ovaj post je sponzorisan od strane kreatora HORMEL GATHERINGS® partijskih ležišta.

load...

Slične vesti


Post Dom i vrt

Strašna stvar koju većina ljudi ne zna o detektoru ugljen-monoksida

Post Dom i vrt

10 stvari koje vaši najčistiji prijatelj zna o domaćinstvu koje niste

Post Dom i vrt

Evo: Joanna i čip dobijaju novu kolekciju pod nazivom inspiracija osveta

Post Dom i vrt

5 razloga da se uzburkate za novog hgtv-a pokazuju moje flipinove prijatelje

Post Dom i vrt

11 realnih kuća Disnei princeza možete iznajmiti

Post Dom i vrt

Pogled na evoluciju Joanna dobija dizajn

Post Dom i vrt

Prolećno čišćenje je tako 2018! Mi smo o čišćenju jeseni ove godine

Post Dom i vrt

Nećete verovati kako izgledaju ove replike poznatih kuća

Post Dom i vrt

Sve što treba da učinite da se pripremite i svoj dom za uragana

Post Dom i vrt

Sklapanje vašeg Ikea namještaja će se mnogo olakšati

Post Dom i vrt

Traka Vashi je nužnost da vaš arsenal uradi to sam nedostaje

Post Dom i vrt

Trpezarije dekoracije kuhinje koje se ne odlaze uskoro