6 sajtova koji vam omogućavaju da kupite i prodajete nameštaj koji nije craigslist | RS.burnbrightlove.com

6 sajtova koji vam omogućavaju da kupite i prodajete nameštaj koji nije craigslist

6 sajtova koji vam omogućavaju da kupite i prodajete nameštaj koji nije craigslist

Ako ste ikada kupio ili prodao nešto preko Craigslist, znate stvari mogu biti pravi čudno, vrlo brzo. Naravno, tu je tona normalnog poslovanja vrši na svakodnevno sajtu, ali ima tona sjenovitoj stvari, takođe. Ako ste u potrazi za istovar ili pokupi Polovni nameštaj mreži, postoje alternative.

9 kreativni - i jeftino - načina da upcicle svoj stari nameštaj

Mi ne znači da potpuno dis Canari, postoji neka legitimno dobra stvar tamo ako korov kroz sve đubre - samo da želiš da ostane sledećih pet sajtova u vidu sledeći put ste spremni da uradite nešto Nameštaj ili prodaje.

load...

1. AptDeco

Ako je pomisao da stranac dolazi u vaš dom da kupite nameštaj puzi te, AptDecoassures glatku kupovina / prodaja prelaz za NIC i Vashington DC stanovnika pomoću pouzdanog zajednicu kupaca i prodavaca, zajedno sa pripremljenih pokupi i isporuku. Od sofe i stolice do starih komadnog nameštaja, kompanija Njujorku zasnovan ovo čini proces prodaje i kupovine lako za one koji traže kvalitetan Auto nameštaja za njihovom domu u Velikoj jabuci, DC i okolnih područja.

2. 1stdibs

Ako uživate u vintage dekor i vi ste spremni da razmetanje, pretražujete kolekciju na 1stdibsto naći predmete nameštaja iz celog sveta. Ovaj vodeći onlajn luksuz tržište je poznat po svojoj prestižnom stilskog i vintage nameštaj. Bez obzira da li kupujete komada iz kolekcije Art Deco ili neoklasičnom, ovaj sajt ima mnoštvo lepih opcija za one koji vole vrhunsku nameštaj.

3. Chairish

Chairishis online tržište je isključivo značajke kustos-odobreni kući robu za nameštaj lovers.Buiers mogu da uživaju besplatne dostave na više od stotine predmeta, dok prodavci mogu navesti svoje stvari bez naknade na sajtu. Ako navodeći prodavca je prihvaćen, Chairish će platiti do 80 odsto od prodajne vrednosti i organizovati isporuke. Kupci i prodavci mogu kupovati i prodavati u bilo kom trenutku pomoću Chairish iPhone aplikaciju, koja uključuje lak proces za prodavci za otpremanje fotografiju i opis njihovih predmeta.

load...

Kako kupiti nameštaj: 11 pamet tajne iz dekoratera

4. Lushpad

Ako imate ljubav za autentičnim modernim nameštajem, moraćete da dodate Lushpadto ste Nameštaj listu. Lushpad, poznat kao kupuju i prodaju tržište za moderne kolektora, je pristupačan tržište za kupce koji žele komada sredinom veka da nosite svoje domove. Prodavci imaju veliku grupu kvalifikovanih kupaca koji su spremni da potroše novac na modernog dizajna i koristi modernim nameštajem.

5. KRRB

Krrbis poznati kao hiperlocal tržištu sa globalno inspirisanih namještajem, elektronsko lokalne zajednice. Kupci mogu otkriti lokalne blago u svojoj oblasti ili širom sveta. Unesite u vašoj lokaciji (adrese se čuvaju privatne) i tražiti prodavci u vašem području. Krrb će pomoći pojedincima prodati svoje figure i pomoći kupcima u pronalaženju jedinstvene blaga, ali se ne bavi isporuku ili transakcijama. Kada pronađete svoj savršeni komad nameštaja, vi se sresti s prodavcem u lice i na javnom mestu. Krrb omogućava trgovinu i ne naplaćuje proviziju za svaku prodaju. Njen cilj je da stvori bezbedno, zabavno i dobrosusedski prodaje i kupovine tržištu.

6. OfferUp

Slika: offerup.com

OfferUpis prilično uber kupovine i prodaje stvari na mreži. Skinete svoju aplikaciju da odmah povezali sa lokalnim ljudima prodaje i kupovine skoro sve u vašem području - Nameštaj uključen. I baš kao Uber, kupci i prodavci daju ocenu korisnika od strane ljudi su oni kojima se bavi u prošlosti, tako da znate ko da se kloni i koji je odličan izvor.

load...

Slične vesti


Post Dom i vrt

Trpezarije dekoracije kuhinje koje se ne odlaze uskoro

Post Dom i vrt

Domaće dekoracije halloveena

Post Dom i vrt

Kako napraviti ležaj najudobnije mesto na svetu

Post Dom i vrt

5 uradi to sam ukrašavanje ideja kako biste dobili spremnost za večeru u ćurki

Post Dom i vrt

Pogled na evoluciju Joanna dobija dizajn

Post Dom i vrt

7 saveta za ukrašavanje praznika koji neće rasipati svoj budžet za smithereens

Post Dom i vrt

Dizajner sna: eksterijer dizajn alat koji vam pomaže da vizualizujete kućni redosled

Post Dom i vrt

Unutar sanjaljive talijanske vile pojavljuje se u nazivu

Post Dom i vrt

6 znakova da ste spremni da kupite svoj prvi dom

Post Dom i vrt

Da li je gezellig novi hiper?

Post Dom i vrt

Vaša rutina čišćenja će se drastično okrenuti kada imate decu

Post Dom i vrt

Evo: Joanna i čip dobijaju novu kolekciju pod nazivom inspiracija osveta