8 stvari koje je vaša baka znala o čišćenju koje su i danas tako istinite | RS.burnbrightlove.com

8 stvari koje je vaša baka znala o čišćenju koje su i danas tako istinite

8 stvari koje je vaša baka znala o čišćenju koje su i danas tako istinite

Kad sam bio mlađi, uvek sam morao da čisti kuću pre nego moji baba i deda posetili. Kada su došli u grad, bilo je hugs, poljupci, puno priča... I zaprašivanje lekcija od bake. Moglo bi se reći sam propustio mjesto. Ili 10. I ona primetila.

Ništa prodje pored bake. I dok bake doći za mnogo više od čišćenja savete (oni su porodica posle svega), oni imaju tendenciju da budu prepuno čišćenje tajni koje se prenosi sa generacije na generaciju. Kao biseri i crveni ruž, nekoliko saveta za čišćenje su jednostavno bezvremenski - manje glamurozno, ali definitivno vanvremenski.

load...

Na primer…

1. Moras čiste asiou kuvara

To je primamljivo da baci jela u sudoperi dok ne budete spremni da se bave, ali je bolje za vaš zdrav razum ne bi spasili celu čišćenje za kraj (ako mene pitate, lizanje lopaticu čista potpuno brojanja). Vaš kuhinja će biti manje mesta zločina i više od rada ljubavi. Plus, to je jednostavno lakše ukus hrane ukusna bez nereda.

2. Neki ostava spajalice da velike proizvode za čišćenje

Sirće i ARM Hammer ™ Super pranje Sodaare dva klasična, prirodni sastojci koji još uvek imaju gazillion koristi za modernog domaćinstva. Sirće može očistiti skoro sve. Super za pranje soda upija gnarli mirise tako da nos ne mora da (hvala, super soda za pranje). Da, to čisti mast mrlje i žrtvu hrane na šerpe i lonce, ali kuhinja nije jedina oblast ovo super supstanca povlači sa svoje trikove. Super za pranje soda će završiti svoj vešeraj alat arsenal, takođe. Dodavanje oko jedne četvrtine šolje na prednje strane mašine supercharges svoj deterdžent.

load...

11 DII prirodni čistači da zapravo obavite posao

3. Lemon klinovi su neophodni kao dobri noževa

Things limuni su odlične za: zelenog čaja, limunade, što kelj salata podnošljivo. I ribanje osuši hranu iz mikrotalasne. Toplota vode sa limuna u mikrotalasnoj i pare će olabaviti preliv za sobom ostavili svoje ostatke. Da, moglo bi to uradili bez limuna, ali ne bi miriše skoro kao prijatan. Limun klinovi takođe pomažu uklanjanje fleka od svog rezanje odbora i, uz pomoć soli, odstranjivanje večih, Suva hrana za sudove nije mogla da podnese. Postoji oko 100 drugih načina da se čiste sa limuna, ali sam sa teme.

4. Nošenje rukavica da perem sudove vredi

Dorki? Samo malo. Clunki? Da. Ali mnogo bolje nego da ruke sa kožom koja bi mogla piling krompir. Ruke sa beskrajno suvom kožom su dosadni i rade sami sudove, ako ne i više. Nosite rukavice. Vratiš svoj život. Ima smisla.

5. Vi vakuum pred vas prašine

Nikad ne mogu da se setim da li je bolje da se vakuum pre nego što prašinu ili obrnuto. I iskreno, čak i stručnjaci i dalje raspravljaju ovo. Logika mi govori da drugi usisavanje je bolje jer usisava prašinu odmetnuo. Ali baka bi objasnilo da usisava u stvari recirkuliše prašinu, poništavajući sve naporan rad. Ti ćeš morati da napravi presudu poziv na ovaj, ali ja predlažem G-ma savet. To obično, retko, najverovatnije nikada ne uspe.

5 načina da svom stepenice stil pravi korak do

6. Line vaši ormani sa kontaktnim papira

To je dosadan, ali samo to. Ako ne, to neće potrajati dugo da svedoči iz prve ruke kako vaši sudovi napusti rane borbe sa unutrašnje strane vaših ormara i fioke (pogotovo ako si liva narkoman kao ja).

7. Očistite prozore sa novinama

Umesto korišćenja papirnih ubrusa, čiste prozore sa novinama i nikada više nećeš videti tragove. Srećom, sekcija Funnies neće raditi za to - žrtvovati crno-bele stranice, poželjno je vijesti od vas u svakom slučaju pritisnuti.

10 stvari koje ti najčistije prijatelj zna o domaćinstvu da ne

8. Stavite kosu listova u svojoj platno ormaru

Ovo je manje seksi verzija uzoraka parfema u donjem vešu fioci, ali to je zlatno ideja ipak. Miris za kosu listova kuca Stuffi tamnom ormaru miriše svaki dan. Potpuno obelodanjivanje: Korišćenje previše može biti rublje ekvivalent previše tela sprejom.

Moj konačni zahtev: Pobrinite se da prođe te tajne dole prema svojoj deci. Mi ne možemo dozvoliti težak rad baka svuda biti zaboravljeno.

Ovaj post je sponzorisala reklamni sadržaj za Arm & Hammer ™ Super soda za pranje.

load...

Slične vesti


Post Dom i vrt

Kako prskati svoj namještaj i potpuno ga pretvoriti za nekoliko minuta

Post Dom i vrt

Sklapanje vašeg Ikea namještaja će se mnogo olakšati

Post Dom i vrt

Strašna stvar koju većina ljudi ne zna o detektoru ugljen-monoksida

Post Dom i vrt

Vaša rutina čišćenja će se drastično okrenuti kada imate decu

Post Dom i vrt

11 načina da zadržite svoju kuću da postane zagušljiva i smrdljiva tokom hladnih meseci

Post Dom i vrt

Pogled na evoluciju Joanna dobija dizajn

Post Dom i vrt

Kako unaprediti stare okvire slike koje biste izbacili

Post Dom i vrt

Unutar sanjaljive talijanske vile pojavljuje se u nazivu

Post Dom i vrt

Kako napraviti ležaj najudobnije mesto na svetu

Post Dom i vrt

Evo: Joanna i čip dobijaju novu kolekciju pod nazivom inspiracija osveta

Post Dom i vrt

9 pitanja u vezi sa kućnim preobražajima odgovorila uradi to kraljica Monika mangin

Post Dom i vrt

8 grešaka u renoviranju koje smo naučili od imovine braće