9 načina za ukrašavanje vašeg prazničnog stola koji ne uključuje brusnice ili poinsettias | RS.burnbrightlove.com

9 načina za ukrašavanje vašeg prazničnog stola koji ne uključuje brusnice ili poinsettias

9 načina za ukrašavanje vašeg prazničnog stola koji ne uključuje brusnice ili poinsettias

Mi volimo tradiciju iz razloga: oni su udobno, oni su udoban, oni su bezbedni. Ali svako i dok je dobro da se promeni do vas tradicionalni dekor (čitaj: poinsettias i Cranberries) ažuriranjem sto odmor sa malo preokret. Ditch za centralni deo koji se čini da su standardni u svakom skupu odmor, i koristiti neke od ovih ideja da uzdrma tabelu odmora, umesto toga. Verujte nam, vaši gosti će se kasnije zahvaliti.

1. Kada ste u nedoumici, dodati Pine Cones

Bor korneta i sveće stvaraju šarmantan rustikalni ambijent u samo oko bilo koji način ih urediti. Za ekstra odmor duhom, dodati cimet štapići kao što je prikazano ovde. Možete ih raspršiti nasumice, u krug, ili staviti ih u tegle.

load...

Drugi pic iz naše zima 2016 Katalog. # Neverovatno! #florist #christmascenterpiece #centerpiece #floralart #nature #pinecones #design #decorations #jasmineandtangelo

2. Colored juta

Pokrenite širok komad oslikane burlap (ili kupiti na taj način) kroz sredinu vašeg stola i postaviti nekoliko vaze na vrhu. Takođe možete umotati masonske tegle sa njim, tie lukove oko borovih šišarki, ili ga koristiti da bi jednostavne salveta prstenova. Opcije su beskrajne i nemoguće je da se ne izgledaju svečani.

U ljubavi sa ovim prelepim drvenim kalemova za burlap i kanapa #Tekture #Design #Decorate #BurlapandTvine #RedBurlap #NaturalBurlap #Tvine #Gold #ChicOverload #HomeGoods

3. Koristite bukvalno bilo koji drugi cvet

Cveće ne moraju da budu Christmas cveće da bude lepa. Izaberite šta god cveće skok na vas i stavite ih u jasnim tegle različitih veličina. Dodati neke čaj pale sveće između i nazovite ga dobro. Ako želite da dodate Božić dodir, završiti tegle sa crvenim i zelenim kanapa ili trake.

load...

Gorgeous Božić centralni od strane mog loveli svastika @ _ki.miers #christmascenterpiece #natives

4. Popunite vaze sa Candi Canes

Ako želite da sakrijete cvet stabljike u svojoj centralni i dodati malo Božić njuh u isto vreme, liniju širok vazu sa Candi Canes. Ako želite da preskočite potpuno cveće, možete koristiti niz manjih vaze da bi mini Candi Cane bukete.

Kakva sjajna ideja iz Pinterest za lepu Božić centralnim #christmasdecor #christmascenterpiece #candicane #christmas

5. Pozdravi torta pop cveća!

Svaki buket možete jesti dobija bonus poene - dupli bonus poene ako je puna šećera. Dakle, ako nisi pečenje vrsta, naredi serije od lokalnog pekara i napraviti tortu pop buket. Probajte ovu recipeif želite da napravite sopstveni (samo prebaciti i boje koje ukrašava sa!).

Konačna Božić Centralni je spreman da ide! #nashvillecakepops #christmascenterpiece #christmascakepop #santacakepops #christmastreecakepop #svirledcakepops

6. Koristite oštre crvene jabuke

Kao i nalog za ukusnu pitu od jabuka da je bolje da služi, organizovati crvene jabuke u svom centralni sa nekim sveće. Dodati neke borove šišarke kao i nalog da spreči broj jedan i sve što nedostaje je da divan pita u rerni.

#simpleellegance #falldecor #burlapdecor #fallparties

7. Put ektra božićne ukrase za dobru upotrebu

Ne znam za vas, ali uvek postoji nekoliko lutalica u mom ornament kutiji koji nemaju kukice ili se ne uklapaju u drvetu. Koristite ih na Božić-FI bilo osnovni buket za vaš centralni.

Ovo je detalj jedne velike centralnim sam napravio u srebrnom stopala posudi koristeći različite lepih ukrasa koji su moja inspiracija. Pomešan sa veštačkim evergreen, srebrno-prska lišća, i grana srebrnim ovaj aranžman daje lepu izjavu o Božić stolu. #creatingfortheholidais #christmas #themostvonderfultimeoftheiear #christmasornaments #christmasornamentcenterpiece #christmasflorals #Christmasmakesmehappi

8. Koristite netradicionalne boje

Naći neke božićne Knick-knacks u prodavnici dolara i sprej boja te loše momke god boju želite. Smesti ih sa drugim Božić dekor u šolje peska. I voila! Božić dekor sa obrtom u boji.

DETALjI #seljanaghaieva #floraldesigner #neviearmood #findchristmasmood #handmadechristmas #christmascenterpiece #nevieardecor #centerpiece #centerpieces #neviear #christmas #christmasdecorations #christmasdetails #baku #azerbaijan #vscobaku #vscoazerbaijan #vscoaze #aztagram #vsco #aze

9. Add izbacuje crvene ruže sa

Možete uzeti dan zaljubljenih vibracije od ruža dodavanjem Christmassi trake i odmor tematikom dodatke u buketu. Dobijate jarko crveni Christmas Pop da poinsettias obično nude bez potrebe da ih zapravo koriste.

#centerpiece #christmascenterpiece #christmascandle #christmasflovers #flovers #christmas # christmas2015 #christmasatvork #atvork #milovelijob #roses #redroses #anthurium #redanthurium #glitter #goldenglitter #millepapaverirossitempio #tempiopausania

I tako, ti si domaćica sa mostess.

Ovaj post je sponzorisan od strane Big partijama.

load...

Slične vesti


Post Dom i vrt

Evo: Joanna i čip dobijaju novu kolekciju pod nazivom inspiracija osveta

Post Dom i vrt

Prolećno čišćenje je tako 2018! Mi smo o čišćenju jeseni ove godine

Post Dom i vrt

6 znakova da ste spremni da kupite svoj prvi dom

Post Dom i vrt

3 hartije za domaćinstvo koje svaka domaćica zaslužuje da zna

Post Dom i vrt

13 načina sirćeta mogu da transformišu kako očistite svoj dom

Post Dom i vrt

Kako prskati svoj namještaj i potpuno ga pretvoriti za nekoliko minuta

Post Dom i vrt

Kako unaprediti stare okvire slike koje biste izbacili

Post Dom i vrt

Strašna stvar koju većina ljudi ne zna o detektoru ugljen-monoksida

Post Dom i vrt

Sklapanje vašeg Ikea namještaja će se mnogo olakšati

Post Dom i vrt

Kako bolje napraviti miris veša

Post Dom i vrt

9 pitanja u vezi sa kućnim preobražajima odgovorila uradi to kraljica Monika mangin

Post Dom i vrt

Traka Vashi je nužnost da vaš arsenal uradi to sam nedostaje