Kako napraviti danski osećaj higijanja oko praznika | RS.burnbrightlove.com

Kako napraviti danski osećaj higijanja oko praznika

Kako napraviti danski osećaj higijanja oko praznika

Ako mislite o tome, zimski praznici - Božić, Hanuka, Kvanzaa - u suštini svetlija festivala koji nas ojača za duge, hladne mesecima. A ipak smo uspeli da ih zeznem naglašavajući nad celom kupovinu, događaji, kuvanje, rodbina, priprema, očekivanje za sve da bude najlepše doba godine.

Umesto odmora radosti, imamo odmor borbu - i tu higgecomes u.

'Higge' je najbolje čuvana tajna Danski tučama zimski bluz

Da, higge - da danski koncept svi zuji oko ove zime. Izgovara se nešto kao zivotinju, ali sa "H." I to je kao udobnosti, ali dublje od toga. Radi se o uživaju sitna zadovoljstva - toplinu prijatelja, curling sa knjigom, zuri kroz prozor na pada sneg.

load...

Nekako, za mnoge ljude higge se pretvorila u kupovinu gomilu sheepskins i pahuljice boje baca, ali ono što nećemo da uradimo je da vam pokazati gomilu stvari možete kupiti. Higge nije o tome. Radi se o prepoznavanju obilje alreadipresent u svom životu i da je uređenje tako da možete uživati bolje. Radi se o osećanjima zahvalnosti i jednostavnosti.

Nemački Christmas recepti da li bi to čarobno udoban osećaj

Dakle, ovde je spisak saveta možete izabrati iz koje bi mogle dati taj osećaj. Ne morate da uradite sve njih - samo pokupiti par koji rezonuje najviše vama.

1. Ostavite svet iza kada pređete vaš threshold.Have mesto gde svako može ostaviti ili vise svoje stvari i to znači gura sve slojeve u gomili na podu ormana. Promenite od svojih uličnih cipela i u papučama i debele čarape. Pakao, promeniti u pidžami. Mogao bi. Imajući ove male rituale pomaže da napusti svet ispred tvojih vrata i čini vaš dom osećaju kao utočište.

load...

2. Upotreba indirektno osvetljenje i candles.Give vaš iznad glave pali pauzu i pokušajte da koristite više neželjenih stone lampe. I sve one ukrasne sveće ste krenuli? Svetlo ih u večernjim satima i uživaju u toplom sjaj. (Bezbedno, naravno.)

Napravite svoje sveće u bojama i mirisima ste sanjali

I osvetle tu kamin, ako ga imate, čak i ako samo vikendom.

3. Uredite svoje Nameštaj za dnevne sobe tako da ljudi mogu da se suoči svaki other.Chances su prilično dobri tvoja porodica soba je uređena sa sofe i stolice sa kojima se suočava televiziju, a nema ništa loše u tome. Ali, vidite da li možete da uključite stolicu ili dva unutra da se podstakne razgovor. Držite neke jastuke ili jastučiće na podu pored stolu za neko buć pravo dole na. Uradi ono što možeš da podstakne sedi na zemlji više. (Ovo je mesto gde nosi uklanjanje cipele i nošenje papuča pomaže.)

4. Držite bar jedan odbor igra out.Plaiing društvene igre je super-higge - to je nisko-tech i druželjubiv. Tako da zadrži najmanje jednu utakmicu zgodan, šta god igra iu bilo kom plasman radi za svoju porodicu. Dajte sebi jedan manje opravdanje za ne igraju više igara zajedno.

5. Napravite svoj dom miris iummi.Ve svi znamo da magičan osećaj osetite kada osetite da nešto divno pečenje u rerni, ali to nije jedini način da se stvori udoban aromu. Kad sam bio mlađi, moja mama je kuvati lonac začina na šporetu na drva, samo za miris. Evo nekih lakih ideje prašta vaš dom je utešno miris.

6. Idi outside.Go u šetnju. Ima grudvali. Kada dođete u zatvorenom prostoru, napravi tačku uživa taj osećaj toplote vraća u obraze.

7. Podesite termostat lover.Vearing čupave papuče i udoban čarape, baliranje u ubacivanja - ne mogu da te higge stvari ako imate vaš termostat cranked do tropskih nivoa. Nije li to neka vrsta oblika poricanja, u svakom slučaju? Vidite da li možete da dodirnete u različite zadovoljstva, a slightlichilli kući i uživati račun niži za grejanje dok si u tome.

8. Pokrenite čaj ritual.Or vinski ritual. Šta god da radi. Ideja je, uzimaš pet ili više minuta od usporiti, piju nešto umirujuće i odražava. Za neke od nas, to zvuči nemoguće - probiju pet minuta, kada, gde pitam da sam sada?!?. Ali sam nekako treba, tako da sam zalaže za početak, danas.

9. Jedite zajedno kao porodica more.This je još teško pitanje, uključujući i za mene i moju porodicu. Postavite cilj za decembar zajedno jedu oko stola određeni broj puta nedeljno. Ako već ovo, jau, ti! Nastavi. U tom slučaju.

10. Pozovite ljude over.Higge se ne radi o impresivna zabavan. Ali je o tome da zajedno sa svojim omiljenim ljudima da jedu ili piju nešto stvarno jednostavno. Možda je to samo neki glupi sporo šporet paprikaš ili topla čokolada ili kokice. Nemoj da fensi; Upravo se to dogodi.

Topla čokolada 8 bogati, pun pare na različite načine

11. Držite odmor kuvanje i pečenje planira simpler.Ve're Već udara sa hiljadama odmor recepata na SheKnovsbecause To je toliko zabavno. Ali mi takođe vam tuširanja prečice i hacks da bi sve lakše. Ako ste jedan od onih koji nalaze se kasno pečenje u noć ili odlepili preko nereda i dobijanje šećer u prahu o kolačićima baš kako treba, možda ove godine postavila cilj da do manje. Uradio sam to, i da ti kažem: To je neverovatno. To je srećna odluka. Vi ćete se zahvaliti.

12. Uživajte u magiju imperfection.And govori dobijanja prahu pravo šećera, ako ste jedan od onih visokih napeta vrste perfekcionista - andies ste, jer pravilo broj 1 od perfekcionizam je da negira si perfekcionista - tri i pusti malo. Negujte se naklonost za nepravilan. Smejati sopstvenim greškama. Nesavršenost je ono što nas sve povezuje međusobno. To je kad prestaneš da se trudiš da dokažeš da si bolja od svih i prihvatiti da si kao pogrešne da otvori ljubavi i duhu sezone. Šta bi moglo biti više higge od toga?

Ovi tekstovi od nedavno napustio Leonard Cohen song Anthemhave postao moj praznika mantre:

"Ring zvona koje dalje mogu da prsten

Zaboravili ste savršen ponudu

Postoji pukotina, vešt u svemu

Tako svetlost uđe. "

Pre nego što odete, pogledajte naš slideshovbelov.

load...

Slične vesti


Post Dom i vrt

9 pitanja u vezi sa kućnim preobražajima odgovorila uradi to kraljica Monika mangin

Post Dom i vrt

8 Tini domovi koje možete kupiti na Amazon

Post Dom i vrt

Kako prestati da nabavljate sve one dosadne kataloge u pošti

Post Dom i vrt

Nećete verovati kako izgledaju ove replike poznatih kuća

Post Dom i vrt

Unutar sanjaljive talijanske vile pojavljuje se u nazivu

Post Dom i vrt

6 znakova da ste spremni da kupite svoj prvi dom

Post Dom i vrt

Trpezarije dekoracije kuhinje koje se ne odlaze uskoro

Post Dom i vrt

10 stvari koje vaši najčistiji prijatelj zna o domaćinstvu koje niste

Post Dom i vrt

Kako napraviti prostor koji olakšava radni i životni balans

Post Dom i vrt

6 najboljih trendova kućnog dekora iz 2018

Post Dom i vrt

7 saveta za ukrašavanje praznika koji neće rasipati svoj budžet za smithereens

Post Dom i vrt

32 koristi za sapun za posuđe za koju verovatno niste mislili