Kako napraviti ležaj najudobnije mesto na svetu | RS.burnbrightlove.com

Kako napraviti ležaj najudobnije mesto na svetu

Kako napraviti ležaj najudobnije mesto na svetu

Da, svi smo voleli da kupi novi dušek otploviti na na pad sesira, ali tako da dang skupo to nije uvek moguće. Dobra vest je, ako imate polu-pristojan dušek i madrac, možete napraviti neke male investicije i tveaks da poveća nivo vašeg kreveta je od fluffi udobnosti.

1. Sve je u slojevima

Čak i ako imate jastuk-top, ne samo baciti jednu pene jastuk na preko dušeka i očekujemo vaš krevet da jelo se najbolje iskustvo za spavanje ikada. Luksuzan i super-udoban krevet, treba da sloja na dodatke i dodati nekoliko drugih Goodies da stvori savršenu kombinaciju za vas.

load...

Stvari koje treba razmotriti prilikom kupovine novog krevet

Check out memorijske pene dušeka pad, na primer. Oni dolaze u različitim veličinama, ali predlažemo ide na onu koja je debljine 1-1 / 2 do 2 inča. Dobijate korist od neverovatnog jastučića, ali pad je ne tako veliki da nemate prostora za druge vrste postava.

2. More padding

Memori pene je odličan početak, ali pored treba da se duplira sa eggcrate dušeka pad. Da, oni izgledaju pomalo lud, ali oni su i neverovatno udobni. Dobiti jedan dovoljno veliki da pokrije celu gornju površinu vašeg kreveta i postavite ga u blizini gornjim slojevima dodataka (na vrhu memorijske pene, na primer), samo pod tanji cilindar koji je direktno ispod ugrađenom list.

3. Dobijanje dole

Slika: Giphi

Ako niste alergični na pero proizvode, dole posteljine može biti divno pušistie dodatak vašem krevetu. Potražite dole jastuka, dušeka livade i jorgani. Ali kvalitet pitanja, narode - ako kupite jeftinu dunja ili jastuk, ti ćeš biti stalno needled do smrti sa bodljikava krajevima perja guraju kroz tkanine barijeru.

4. Ako nisi dole

Bez obzira da li ste alergični, ne vole da kupuju proizvode životinjskog porekla ili jednostavno ne osećam kao servira testo za dole, postoje sintetički zamene / dole alternative za pero posteljinu.

load...

Uradi sam drveni uzglavlje čini vaš spavaća soba odmah poljoprivrednik-šik

Ako ste u potrazi za dobar prasak za svoj novac je Chezmoi kolekcija goose dovn alternativni jorgan se krade loptu na $ 55 na Sears, i ne može da pobedi Prirodni Komfort super Toplina dole alternativecomforter na $ 42 na Amazonu.

5. Utešitelj udobnost

Govoreći o jorgani, važno je da obratite pažnju na doba i klimu u kojoj živite, a kupovinu jednog. Prirodnjački Komfort dole alternativa navedenog je odličan za zimu, ali za ljeto ćete želeti da traže nešto malo svetliji. Tu je čitava kategorija All-Season jorgani da bi pri ruci da vam telesna temperatura samo pravo.

Jorgani takođe dolaze u različitim tegova - pa ako ste klaustrofobiian ili su prija značajan teškog pokrivača dok spava, težina je definitivno nešto što ćete želeti da uzme u obzir.

Sledeće: Odlični listova

1 od 2Tagged u
load...

Slične vesti


Post Dom i vrt

Pogled na evoluciju Joanna dobija dizajn

Post Dom i vrt

Evo: Joanna i čip dobijaju novu kolekciju pod nazivom inspiracija osveta

Post Dom i vrt

Ljetni kupatilski bojni trendovi koji vam trebaju na vašem radaru

Post Dom i vrt

Sve što treba da učinite da se pripremite i svoj dom za uragana

Post Dom i vrt

Strašna stvar koju većina ljudi ne zna o detektoru ugljen-monoksida

Post Dom i vrt

Kako se brinuti za svoj Amarillis, tako da nastavi cvetanje nakon praznika

Post Dom i vrt

Vaša rutina čišćenja će se drastično okrenuti kada imate decu

Post Dom i vrt

8 grešaka u renoviranju koje smo naučili od imovine braće

Post Dom i vrt

5 razloga da se uzburkate za novog hgtv-a pokazuju moje flipinove prijatelje

Post Dom i vrt

10 stvari koje vaši najčistiji prijatelj zna o domaćinstvu koje niste

Post Dom i vrt

Sklapanje vašeg Ikea namještaja će se mnogo olakšati

Post Dom i vrt

10 saveta za postavljanje stolica za trpezariju vrednu instagrama