Kako održati postrojenje poinsettia tokom cele godine | RS.burnbrightlove.com

Kako održati postrojenje poinsettia tokom cele godine

Kako održati postrojenje poinsettia tokom cele godine

Kada mislite "Poinsettia postrojenja," mislite Božić. Iskreno, kada je poslednji put video poinsettia uključeni u proleće ili leto dekor? Mi ćemo da pogodim i ne reci nikad. Ali obećavamo predivnih poinsettias nisu samo za zimu više.

Da, oni su glavni sortirano kada je u pitanju godišnjih odmora, ali uz malo TLC, vaši poinsettias Možete pogledati predivan cele godine. Umesto starog ispustiti-Ho ove godine davali loše postrojenja posle Božića, zašto ne vodi stranku ide? Ne samo da će doneti neke cele godine boju vašem prostoru, ali će vam takođe sačuvati malo novca pored praznika, kada dođe vreme za kupovinu nove cveće.

load...

Kako Keep Iour Christmas Tree Fresh & Mirisni Kroz Holidais

Evo nekoliko saveta za zadržavanje poinsettia fabriku zdrave iza Nove godine.

Poinsettia raspored nega

Ako se pitate kako dovraga ste dobili svoj poinsettia da ponovo cvetaju sledeće godine, trebalo bi da znate zadatak nije jasan jedan - ali ako volite bašti i negovanje je Houseplant, naći ćete poinsettia biti vredan truda. Nešto kao učenje novih plesne korake. Da bi proces lakše, ja sam stvorio mesečni raspored kako bi ste znali šta da rade i kada, nadam se oslobađa bilo frustracije, tako da jednostavno možete uživati u proces. (A onda likuju kada drugi pitaju odakle si dobio svoju biljku sledeće godine!)

Januara do marta

Jednostavno nastaviti za polivanje poinsettia kao što bi bilo koja biljka, ne dozvoljavajući zemlju da se potpuno osuši. Ako ti treba nešto da popijete to čini vaš Poinsettia.

April

Sada je potrebno da hibernacije malo. Tako da joj pomogne da uspavano, počev april 1, postepeno smanjivati vodu, omogućavajući zemlja dobiti suvo između zalivanje. Budite oprezni stabljika ne počne da vene. Ukoliko se to dogodi vaš biljka odbacuje svoje napore, tako opada brzo i bez sumnje će uskoro uspeti u otpadu. Posle nekoliko nedelja, biljka će imaju koristi u ovom procesu sušenja, tako da ga možete preći na lepom Hladnjikav mestu koje ostaje oko 60 stepeni F (poput podruma ili sobi peći u stanu, kontroliše temperaturu kao koliko god možete. - najbolji izbor može biti protiv spoljnog zida, i definitivno od direktne sunčeve svetlosti) vode vrlo malo, nikad potapanja ili dozvoljavajući da odstoji u vodi.

load...

Može

Mesec dana nakon što je prešao u hladniji licu mesta - Sredinom maja - cut sve potiče nazad u dužini prsta Da biste bili spremni za eventualne rasta, kao ato biljke, da ovaj put da ponovo staviti u saksiju sa poinsettia u nešto većoj posudi (oko 4 inča).. Ako je i dalje u plastičnoj posudi, ja prebaciti ga u nešto više dekorativni, takođe. Ne žurite i vodu dobro da ga probudi. Sada možete vratiti na najsunčanija mesta imate u svojoj kući, to će ga zadržati na temperaturi do 75 stepeni F tokom cijelog ljeta iu septembru, čak i kada imate svoj AC na. Nastavite zalivanja na redovnom rasporedu. Uskoro bi trebalo da počne da primetite regeneraciju - stabljike, rassada ili leaves - znak da ste tu na pola puta. Ovo je najbolje vreme za početak đubrenje, takođe. Oplodi nekoliko puta mesečno sa dobrom kompletan đubriva - jednostavno koriste redovno Houseplant đubrivo pomešan sa pola snage.

Sledeći: Briga za vas poinsettia u junu

1 od 2Tagged u
load...

Slične vesti


Post Dom i vrt

Sklapanje vašeg Ikea namještaja će se mnogo olakšati

Post Dom i vrt

Nećete verovati kako izgledaju ove replike poznatih kuća

Post Dom i vrt

11 realnih kuća Disnei princeza možete iznajmiti

Post Dom i vrt

Sve što treba da učinite da se pripremite i svoj dom za uragana

Post Dom i vrt

3 hartije za domaćinstvo koje svaka domaćica zaslužuje da zna

Post Dom i vrt

8 stvari koje je vaša baka znala o čišćenju koje su i danas tako istinite

Post Dom i vrt

Kako napraviti sopstvene sveće (i uštedjeti tone gotovine)

Post Dom i vrt

Unutar sanjaljive talijanske vile pojavljuje se u nazivu

Post Dom i vrt

13 načina sirćeta mogu da transformišu kako očistite svoj dom

Post Dom i vrt

Da li je gezellig novi hiper?

Post Dom i vrt

6 znakova da ste spremni da kupite svoj prvi dom

Post Dom i vrt

Trpezarije dekoracije kuhinje koje se ne odlaze uskoro