Kako prestati da nabavljate sve one dosadne kataloge u pošti | RS.burnbrightlove.com

Kako prestati da nabavljate sve one dosadne kataloge u pošti

Kako prestati da nabavljate sve one dosadne kataloge u pošti

Svi mi imamo naš omiljeni katalog izbora koji volimo listaju, ali šta je sa milion drugih koje su stalno šalju nam poštom? To je super dosadan morati da pretura po svim otpada, i to potpuno čini da se osećamo krivim kad smo neminovno završiti baca svu tu papir pravo u smeće - tek kompanije nastavljaju da nas bombarduju sa katalog posle katalog sranja.

Ali tukli po glavi sa katalozima nije samo činjenica života moramo da prihvatimo. Postoje načini da ih se otarasi za dobro.

Katalog Izbor

Kako to funkcioniše: Kada se neželjene kataloga ili čak i neželjene pošte ili pošte solicitations, idite na katalog izbor autora i dostavi informacije koje pošiljaoca za opt-out. Odatle, Katalog Izbor brine za ostalo, ostavljajući da kompanija zna da više ne želite da primate poštu od njih. Oni čak mogu zaustaviti isporuke imenik. Možemo dobiti, "pakao da"?

load...

Troškovi: Besplatno! Katalog Izbor je neprofitna organizacija koja se vodi grantova i donacija.

Get started: Posetite catalogchoice.orgto registrujete. Predlažemo ušteda do serije kataloga i neželjene pošte i ulaze ih online sve odjednom.

Saveti: To može da potraje i do 90 dana za poštu da se zaustavi, tako da budite strpljivi. Takođe, budite sigurni da se registruju svoje poslovanje i koristiti Katalog izbor da smanji još više pošte nered.

Proleće Home Makeover i Monei save Od Hgtv Stilist Emili Henderson

PaperKarma

Kako to funkcioniše: Bili smo prilično krivo kada smo čuli da PaperKarma je ostao bez posla pre izvesnog vremena, ali su prilično oduševljen da su svi postavili uskoro ponovo pokrene. Nova aplikacija će biti super razumljiv: Sve što treba da uradite je da snap a pic kataloga ne želite i pritisnite send biti odjavljena.

Troškovi: Aplikacija je trenutno slobodan.

load...

Prvi koraci: trenutno možete napraviti rezervaciju za aplikaciju. Posetite PaperKarma vebsitefor više informacija.

Idite na mreži na izvoru

Mnogo puta ste se kataloga jer ste registrovani na mreži maloprodaje sajtu jednog. Napraviti brzo zaustavljanje onlajn i glavu na dnu stranice - obično postoji Često sekcija ili negde ispod korisničkog servisa gde možete popuniti jednostavan obrazac za onemogućite primanje kataloga i drugih poštu. Osim toga, možda će vam dati priliku da ulaza i izlaza mailova u istom obliku - bonus!

Javi se na telefon

Očigledno, vaš iPhone se može koristiti za actuallicallpeople - ko zna? Ako se osećate staromodan, uzmite svoje rotacione phonesmartphone i hrpu kataloga, sedite i da te zovem te brojeve sa klijentima na zadnjoj masci. Verovatno će trebati tvoj broj kupaca, koji će se nalaziti u blizini vaše ime i adresu, ali u većini slučajeva, oni će vam rado pomoći. Opet, ako želite da onemogućite e-mailova iz istog prodavca, ovo je savršena prilika da ih zamolite da vam skinem taj spisak kao.

Kako je to Run majka-ćerka firma koja daje nazad

load...

Slične vesti


Post Dom i vrt

Kako napraviti prostor koji olakšava radni i životni balans

Post Dom i vrt

10 saveta za postavljanje stolica za trpezariju vrednu instagrama

Post Dom i vrt

Sklapanje vašeg Ikea namještaja će se mnogo olakšati

Post Dom i vrt

Najbolje houseplants koje u osnovi svako može da oživi

Post Dom i vrt

Vaša rutina čišćenja će se drastično okrenuti kada imate decu

Post Dom i vrt

Kako stajati u spavaćoj sobi za dobar noćni san

Post Dom i vrt

6 najboljih trendova kućnog dekora iz 2018

Post Dom i vrt

Najbolji podovi za čišćenje poda

Post Dom i vrt

11 realnih kuća Disnei princeza možete iznajmiti

Post Dom i vrt

8 stvari koje je vaša baka znala o čišćenju koje su i danas tako istinite

Post Dom i vrt

6 znakova da ste spremni da kupite svoj prvi dom

Post Dom i vrt

9 stvari koje vam treba kupatilo za gostu - Bez izgovora