Kako pripremiti svoj dom za praznike bez upotrebe toksičnih proizvoda | RS.burnbrightlove.com

Kako pripremiti svoj dom za praznike bez upotrebe toksičnih proizvoda

Kako pripremiti svoj dom za praznike bez upotrebe toksičnih proizvoda

Zima je teško kući poboljšanje sezone, ali mi često nalazimo sebe završava naše letnje projekte u ovom trenutku kao što smo pripremili naše kuće za odmor partije. Od farbanje zidova do dubokih tepiha čišćenje i obnove podova i nameštaja, ima dosta zatvorenih projekata koji se i danas biti završena u hladnijim mesecima. Problem je, hladno vreme otežava da se završi ove projekte sa vratima i prozorima za vazduh. To znači da smo češće uhvatiti isparenja od potencijalno opasnih hemikalija u čišćenje i poboljšanje kući proizvoda u našim domovima.

8 hakovanje za reći zbogom zbog sporog interneta koji uništavaju svoje Netflik planove

Ako ste otkrili da vaš dom treba malo posla pred praznik sezone pristupima, postoji nekoliko prirodnih alternativa standardnih proizvoda za čišćenje i poboljšanje kući koje možete koristiti kako bi se osiguralo vaš dom je bezbedan za sebe, vašu porodicu i svoje kućne ljubimce dok radite.

load...

Imam nekoliko preporuka moja da sam pokupio tokom mog ubrzani kurs u poboljšanju domaćih eko-prijateljski nakon što je postala novi vlasnik kuće prošle jeseni. Nadamo se da ovo će vam pomoći kao što se zatvoreni kućne poboljšanja u ovoj godini!

Alternativni bleach proizvodi

Onoliko koliko smo želeli da izbegnemo izbeljivače proizvoda svi zajedno, može biti teško da negira svoju neverovatnu moć kada dođe vreme da se završi teške poslove kao čišćenje tvrdokornih mrlja u svojoj beloj lavabou ili kadi. Dobra vest je da postoje alternativni bleach proizvoda možete da napravite sami, ili kupite će ulepšati vašu kuhinju i kupatilo bez zarobljavanja izbeljivače pare u vašem domu.

Pravljenje ovnalternative belilo zahteva samo sok od limuna, sode bikarbone, sirće, i limunska kiselina. Ako biste radije kupiti sigurnije bleach proizvod, tražiti hlora bez opcije kao što su Zelene radova ili PC Green beljenje.

Netoksičan boja

VOC, ili isparljiva organska jedinjenja, se koriste u većini boja. Stručnjaci saithat VOC-teških boja često sadrže toksične materije kao što su toluen, ksilen, metilen hlorid i formaldehida da bi vas i vaš dom staviti u neposrednoj opasnosti nakon što sam otvorio konzervu. Srećom, postoje mali i nula opcije HOS boja na raspolaganju da bi slikarstvo malo sigurnije za vlasnike kuća.

load...

Za zimske projekte koji će uglavnom uključuju rad u zatvorenom prostoru, preporučujem da radi sa nula VOC bojom a - tu spadaju nema merljive VOC.

Ako već niste radili sa ne-toksičnim nula VOC boja, proverite TreeHugger je guideto nula vrste HOS boje i brendove da pronađu opciju koja najbolje odgovara svoj projekat i individualne potrebe.

Ultrazvučni pest repelenti

Ako ste objavljivanja pomoć redovnog istrebljivačem, ali ipak smatraju da imate problema rade daleko sa sezonskim štetočina, kao što su BOKSELDER grešaka i lisne uši, možda ćete biti u iskušenju da koristite jake Repellents između tretmana.

Jedan ekološki rešenje štetočina odbija sam našao da je izuzetno koristan u mojoj kući, pored redovne kontrole štetočina usluge je ultrazvučni pest repelenti. Ja sam svoje istraživanje i utvrdili dodataka štetnih Repellents sa dobrim pregleda i ocene nakon što sam primetio problem Bokelder grešci krajem leta.

Kupio sam The Crave Zeleni dodatke off Amazon i nisu imali problema sa BOKSELDER buba jer sam ih uključen u struju. Preporučujem proveru mišljenja i čitanje opise pažljivo za različite brendove i uređaja biti sigurni ste dobili najefikasniji plugin for iour specifične potrebe.

Ekološki drveta mrlje

Eko-prijateljski, na bazi vode fleke mogu da obezbede isti kvalitet ravan završiti kao standardnu mrlja bez izlaganja svog doma u jake hemikalije kao što su one koje se nalaze u VOC-teške formula. Prirodnog drveta opcije mrlja koristiti stvari kao što su sojino ili reciklirane proteine da efikasno mrlje nameštaja, podova, terasama i drugih drvenih konstrukcija bezbedno.

Ekološki mrlje mogu biti malo teže naći nego drugih proizvoda ekoloških Home Improvement, ali definitivno se isplati da radi svoj istraživanje i naći onaj koji odgovara sa projektom da poštedi svoj dom od oštrih hemijskih isparenja dok radite na vašem domu ove sezone.

Ako vam je potrebna mala pomoć za identifikaciju ekološke opcije mrlja, Stan Therapihas sastavio spisak sa nekoliko odličnih mrlja za ekološki svesnih vlasnike kuća.

5 održivih materijala koji će vam pomoći go green kod kuće

Prirodno ulje na bazi nameštaj Polish

Green čišćenje profesionalci saithat konvencionalne nameštaja za nokte sadrži jake hemikalije koje bi potencijalno mogle da izazovu štetne posledice po zdravlje ljudi i okolne sredine sa dugotrajnog izlaganja, čak i ako izloženost se sastoji samo male količine. To je zato što ugljovodonici kao što je formaldehid koji mogu da izazovu ozbiljnu štetu na ljude i životnu sredinu se često koriste u standardnim nokte.

Da biste izbegli preterano izlaganje hemikalija koje se nalaze u većini nokte, koristite prirodnu formulu na bazi ulja koja se oslanja uglavnom na uređaja moći ulja - kao kokosovog ulja ili ulja jojobe - za čišćenje i sjaj površine.

Svakodnevni Rootshas članku koji pruža korak-po-korak uputstva za izradu svoj Vood Polish i zaptivač od stvari kao što su maslinovo ulje i pčelinji vosak. Isti vodič takođe preporučuje da koristite običan kokosovo ulje za poliranje svoj nameštaj ako nemate vremena da svoj.

Priprema Home for the Holidais nikada nije jednostavan zadatak. Dodavanje o odgovornosti pronalaženja i kupovine proizvoda koji neće otkriti vaš dom u štetnih toksina sigurno ne bude bilo lakše. Nadamo se da ovaj vodič vam štedi vreme pružajući vam informacije koje su vam potrebne da proces kupovine i / ili stvaranje bezbedne proizvode što jednostavnije.

Samo pretvaranje kuće bezbednosni sistem na neće da te sačuvam

load...

Slične vesti


Post Dom i vrt

Vaša rutina čišćenja će se drastično okrenuti kada imate decu

Post Dom i vrt

Dizajner sna: eksterijer dizajn alat koji vam pomaže da vizualizujete kućni redosled

Post Dom i vrt

Kako prskati svoj namještaj i potpuno ga pretvoriti za nekoliko minuta

Post Dom i vrt

6 najboljih trendova kućnog dekora iz 2018

Post Dom i vrt

15 veštačka trema ukrašavaju ideje koje su spooki i slatke - ali ne i sirevi

Post Dom i vrt

5 uradi to sam ukrašavanje ideja kako biste dobili spremnost za večeru u ćurki

Post Dom i vrt

Najbolje houseplants koje u osnovi svako može da oživi

Post Dom i vrt

7 uradi to sami znaci da dodate neki ukus pada na zidove

Post Dom i vrt

9 stvari koje vam treba kupatilo za gostu - Bez izgovora

Post Dom i vrt

Ikea testira iznajmljivanje nameštaja i kupovine

Post Dom i vrt

52 jednostavnih načina da se u kući zeleni, a da se ne probija

Post Dom i vrt

10 uradi to sami Valentinov dan dekor ideje da volite svoj dom