Kako stajati u spavaćoj sobi za dobar noćni san | RS.burnbrightlove.com

Kako stajati u spavaćoj sobi za dobar noćni san

Kako stajati u spavaćoj sobi za dobar noćni san

Svi smo ulagivali u predivnom, udoban spavaća soba pre. Oštre belu posteljinu, savršena količina svetlosti, jorgani tako jastucima si siguran da nikada hteli da odu. Ali dobrodošlice spavaća soba je više nego biti moderan. Čak 1 u 3 adultsaren't dobija dovoljno sna prema CDC. Bez obzira da li je to zato što smo ikada vezan za naše elektronske uređaje ili zbog naših sve ubrzanim radnim rasporedom, ima mnogo razloga da ne spavamo kao i da bi trebalo. I s obzirom na fizičku danak nedostatak sna potrebno za naše mentalno i fizičko zdravlje, uz nedostatak sna čak je dovelo do skoro pijan nivo oštećenja, pronalaženje rešenja je od ključnog značaja za našu dobrobit.

Pazeći naše sobe su primamljivo mesto da postavi svoje umorne glave dole je jedan mali korak koji može da ka boljoj sna. Deo stil, deo praktičan dizajn, evo kako da tvoja soba udoban utočište.

1. Idite na plave boje

Love the blue izgled! Pratite nas za više spavaće sobe inspiracije! - - - - - #home #dreamhome #bedroom #bedroomgoals #lukalldai #architecture #design #architect #interiordesign #interiors #interior #lukuri #decor #homedecor #furniture #goals #inspiration #housegoals #interiordesigner #gorgeoushome #realestate #lifegoals # bedgoals #livingroom #industrial #loft #mihome #modernhome #moderndesign #cozihome

load...

Izaberite cool boje za svoju spavaću sobu, posebno plavo. Studija sprovedena od strane Travelodge otkrili oni koji su spavali u sobi sa plavom bojom schemegot najbolja noć san. Žute i zelene takođe dovela do čvrstog spavanje.

20 Tini ali Gorgeous spavaćih soba, koje će neku veliku Ideas

2. Add laka blokiranje prozora tretmane

Da! Pratite nas na spavaća soba inspiracije! - - - - - #home #dreamhome #bedroom #bedroomgoals #lukalldai #architecture #design #architect #interiordesign #interiors #interior #lukuri #decor #homedecor #furniture #goals #inspiration #housegoals #interiordesigner #gorgeoushome #realestate #lifegoals # bedgoals #livingroom #industrial #loft #mihome #modernhome #moderndesign #cozihome

Znamo svetlo ima naviku da nas buđenja. Bilo da je pristojan set roletni ili debelih zavesa, budite sigurni da ste u stanju da vaš boravak lepo i tamno noću. Alternativno, razmislite masku za spavanje da bi svetlo na vašim očima.

3. Da li je okvir kreveta & uzglavljem

#parkslope dizajna koji @ruemagazine Pogledajte na link u profilu. #RoomOfTheDai #bedroom #vintervhite #photographi od @seanlitchfield #homevithrue

Feng Shui principi ukazuju okvir kreveta i uzglavljem da se osećate podržali i bezbedno. Drveni Uzglavlja su dobra opcija ovde, kao što su jaki tapaciranje Uzglavlja.

load...

Minimalizam Is Out & Moderni Viktorije Is In - Evo Kako da biste dobili Look

4. Ostavite dovoljno prostora ispod kreveta

Drugi princip Feng Shui, držeći svoj krevet podignut sa prostora ispod omogućava protok energije. Izbegavajte korišćenje prostor za skladištenje.

5. Postavite krevet na odgovarajući način

Vi ne želite da vaš krevet direktno u skladu sa vratima prema feng shui, ali ne želim da budem u stanju da vide vrata dok je u krevetu.

6. Stil sa Dimmer svetla

#bed #bedroom #bedroomdesign #design #home #sleep #good #avesome #cozi #HAPPI #instagood #instamood #insta #instahome #instasleep #instaroom #instabed #instafollov #tagsforlikes #photo

Izbegavajte svetle svetla u spavaćoj sobi i odlučiti za niže sijalica, svetli, svetla ili svece u večernjim satima.

21 Divani To će izgledati neverovatno, a malom prostoru

7. Dodati biljke u sobu

Biljke poboljšati kvalitet vazduha i dodati miran element u sobu. Ih zalivanje takođe može postati deo vašeg ujutru ili uveče rutinu, a rutina pomogne da kažem mozak da je vreme za spavanje.

8. Smanjite gužvu

Baš kao i bilo gde drugde, nered ima naviku da nas tera da osećate potpuno suprotno od opušta. Studija koju je društvo za Personaliti and Social Psichologi utvrdio da nered može da podigne svoj nivo kortizola - znate, hormona stresa.

9. Pokušajte da dodate buke

Vhite noise, to je - ili roze šum ili nature sounds - od kojih su svi određenoj frekvenciji zvuka koji pomaže neki ljudi spavaju. Mnoge od ovih opcija zvučnih su dostupne online za besplatno, tako da sve što zaista potrebno je moderan Bluetooth Speaker. Budite sigurni da se uverim da radi za vas, iako, kao zvukova koji su umirujuće za jednu osobu može učiniti druga osoba više upozorenja.

10. Probudi se lagano

To nije samo o tome kako idete u krevet, takođe je o tome kako se probudite. Probajte nežne vake-up kao izlaska sunca alarmthat imitira prirodni jutro svetlosti i podešavanje alarma koji koristi mirne zvuke koje raste jače, tako da ne uplašiti si budna.

load...

Slične vesti


Post Dom i vrt

Nećete verovati kako izgledaju ove replike poznatih kuća

Post Dom i vrt

10 stvari koje vaši najčistiji prijatelj zna o domaćinstvu koje niste

Post Dom i vrt

7 uradi to sami znaci da dodate neki ukus pada na zidove

Post Dom i vrt

Kako bolje napraviti miris veša

Post Dom i vrt

Da li je gezellig novi hiper?

Post Dom i vrt

3 hartije za domaćinstvo koje svaka domaćica zaslužuje da zna

Post Dom i vrt

Šta je čišćenje švedske smrti, i zašto postaje tako popularno?

Post Dom i vrt

Ljetni kupatilski bojni trendovi koji vam trebaju na vašem radaru

Post Dom i vrt

Evo: Joanna i čip dobijaju novu kolekciju pod nazivom inspiracija osveta

Post Dom i vrt

10 uradi to sami saveti koje smo naučili od gledanja vikend sezone 3

Post Dom i vrt

Domaće dekoracije halloveena

Post Dom i vrt

Pinterestovi novi alati vam olakšavaju uređenje kuće - i više zavisnosti