Pinterestovi novi alati vam olakšavaju uređenje kuće - i više zavisnosti | RS.burnbrightlove.com

Pinterestovi novi alati vam olakšavaju uređenje kuće - i više zavisnosti

Pinterestovi novi alati vam olakšavaju uređenje kuće - i više zavisnosti

Pinterest je uvek omiljeno mesto za obim nove kuće dizajn i dekoracija ideja, ali njihovi novi alati su oko da bude mnogo lakše. Od vrsta obrnute potrazi Pinterestimage do opcije kupovne koji će verovatno napraviti priličnu udubljenje u novčaniku u narednim mesecima, ova tri nova toolssound kao da su u vezi da bi sajt još intuitivan nego što je sada.

6 sajtova koji vam omogućavaju da kupuju i prodaju nameštaj koji nisu Canari

Lensis novi obrnuta slika alatku za pretragu da je valjanje u beta verziji u narednih nekoliko nedelja i da će biti dostupan na Pinterest aplikaciji na iPhone i Android telefone. Evo kako to funkcioniše: Uzmeš sliku objekta pomoću aplikacije kameru na Pinterest i Pinterest će vam pokazati slične predmete. Na primer, ako uzmete sliku dobroj fotelji vam se dopada, Pinterest će ponuditi slike sličnih stolica, od proizvoda poruka na slikama prostorija koje sadrže slične stolice. Ovo bi moglo biti korisno kada vidite neki objekat koji volite, ali nisu sigurni gde da kupi ili kako se to stil - samo snap a pic u aplikaciji i videti kako su drugi su slični predmeti rade u njihovim prostorima.

load...

Prodavnica Lookis novi alat koji je sada dostupan na iPhone, Android telefone i na vebu, a čini kupovinu na Pinterest opasno lako. Na modnim i kućnih pinova, plavi mehur će se pojaviti u proizvodima možete kupiti ili putem Pinterest ili brenda. Takođe možete da dodirnete na proizvodu i vidi igle koje se odnose na tu stavku, dajući vam ideje o tome kako možete da ga stil (ili šta treba kupiti uz nju - EEK). Kompanije kao što su CB2, Vaifair, Target i drugih trgovaca će imati shoppable igle na sajtu. Za mene i ostale kupce, ovo bi mogao biti mač sa dve oštrice. Naravno da želim da vidim više lepe baciti ćebad koja bi mogla napraviti moj dnevni boravak prijatnije. Ne, ja zapravo ne Needmore baciti ćebad. Ali sada kada sam lako mogu kupiti savršeno stilizovani stvari koje sam poželi od Pinterest, da će uspeti da mnogo teže da se odupru povlačenjem okidač.

8 Romantic Bedroom ideje taman na vreme za Dan zaljubljenih

Instant Ideasis novu opciju, dostupan sada, da to čini sigurnijim za ažuriranje Pinterest dom feed sa idejama sličnim onima što tražite u realnom vremenu. Pretraživanje dnevni boravak rasporede tako da mogu da shvatim kako da organizuju svoj nameštaj? Dodirnite krug u donjem desnom uglu pin i fid će biti odmah ažuriran sa sličnim onima. To je mnogo lakše nego što se uradi poseban pretragu ili veeding kroz zilion mačka mema vaš jedan čudan tetka insistira na pinning da konstantno zagušiti vaš kućni feed.

load...

Sva tri novi alati su prilično jednostavno, a funkcija objektiv zaista čini slučaj za korišćenje Pinterest aplikaciju na svom telefonu, a ne samo da mesta na računaru. Iako sam malo nervozan zbog toga sto Prodavnica Vidi mogao na moj bankovni račun, ja ću priznati da sam još više uzbuđen o tome šta može da učini za svoj dom. Check out alat za sebe i vidi da li ti još više navukao na Pinterest nego što ste bili ranije.

19 DII Desk Ideje da inspiriše Home Office Makeover

load...

Slične vesti


Post Dom i vrt

Najbolji podovi za čišćenje poda

Post Dom i vrt

Kako napraviti ležaj najudobnije mesto na svetu

Post Dom i vrt

10 uradi to sami saveti koje smo naučili od gledanja vikend sezone 3

Post Dom i vrt

Da li je gezellig novi hiper?

Post Dom i vrt

Nećete verovati kako izgledaju ove replike poznatih kuća

Post Dom i vrt

Vaša rutina čišćenja će se drastično okrenuti kada imate decu

Post Dom i vrt

6 znakova da ste spremni da kupite svoj prvi dom

Post Dom i vrt

Pogled na evoluciju Joanna dobija dizajn

Post Dom i vrt

10 saveta za postavljanje stolica za trpezariju vrednu instagrama

Post Dom i vrt

5 razloga da se uzburkate za novog hgtv-a pokazuju moje flipinove prijatelje

Post Dom i vrt

Kako bolje napraviti miris veša

Post Dom i vrt

15 veštačka trema ukrašavaju ideje koje su spooki i slatke - ali ne i sirevi