Šta je čišćenje švedske smrti, i zašto postaje tako popularno? | RS.burnbrightlove.com

Šta je čišćenje švedske smrti, i zašto postaje tako popularno?

Šta je čišćenje švedske smrti, i zašto postaje tako popularno?

Termin "švedski smrt čišćenje" zvuči morbidno, pogotovo ako ste previše sentimentalan kao ja, ali nakon saznate više o tome, možda počinju da pevaju drugu pesmu. Poznat kao dostadningin Švedskoj, termin je uveden u većem delu sveta sa prošlogodišnjeg The Gentle Art of Švedske Death Cleaningbi Margareta Magnusson. U podnaslovu, Kako sebe i svoju porodicu oslobodi od cio život nereda, otkriva osnovna misao iza praksi. Švedski čišćenje smrt je o smrti, da, ali to je takođe o tome da život jednostavniji dok si još u stanju da uživaš.

Mari Kondo je, kraljica posprema, Is Coming Out Sa grafička novela

Ono što je švedski čišćenje smrt?

Jednostavno rečeno, švedski čišćenje smrt je čin pažljivo se otuđenja svoje imovine u narednim godinama beforeiour smrti kako bi proces smrti lakše na svojim voljenima. Znam iz iskustva kako mučno može biti da imamo voljenu jedan umire samo da se ostavi da prođe kroz godine svojim stvarima, pokušavajući da pronađe retku dragocenu uspomenu usred gomile starih novina, knicknacks i nereda. Umesto toga, Magnuson preporučuje da krene na putovanje u Sredite svoj život pre nego što bude prekasno. Ne samo da ćete se osigura da oni ostavili ne nađu kolena u vaše stvari posle smrti, ali će takođe omogućiti da pojednostavi svoj život tako da možete provesti više vremena uživajući u omiljenim stvari i pokušavaju da manje vremena shvatiti tačno kako organizovati sve u svojoj preliva ormaru.

load...

Kako se koristi metod u stvarnom životu

Naravno, ne morate da čekate dok misliš da si na samrti da se više minimalistički pristup domaćinstvu i shopping. Počinje da sada Sredite može pomoći da održite više minimalistički pristup enterijerom i organizacije u budućnosti, tako da kada dođe vreme, ne morate da se upusti u epskoj Spree čišćenje. Evo nekoliko saveta za početak.

Očistite svoje plakare

Magnuson preporučuje počevši od ormaru. Većina ljudi ima bar nekoliko (i verovatne, desetak ili više) odevnih predmeta koje su prevelike, premale ili jednostavno nije u redu da bi se bacila. Linen ormari su često pretrpavati sa peškirima i listovima - koliko jastučnice ti stvarno treba? - i svi mi imamo da je jedan orman to je samo tu za razne stvari koje ne znaju šta da rade sa. Magnuson preporučuje uklanjanje sve od ormara i daje mu dobro čišćenje, a zatim stavljanje bitne stavke vratiti tako dok postavljanje ostatak stranu da proda, poklon ili baciti.

load...

Prodaja robe, bui iskustva

Neki podsticaj za decluttering je da možete prodati svoje neželjene stvari na dvorišnoj rasprodaji, a pošiljke radnju ili online. Nameštaj, odeću, posuđe - sve je kandidat. Ključ je koristi novac koji napravi, ne da se zameni stvari koje prodaje, već o novom memorijskom odluka priliku. Na kraju krajeva, ne možete poneti sa sobom!

Davati poklone

U Marie kondo je menja život magije pospremamo, ona poziva čitaoce da se osloboditi od bilo koje imovine koja ne iskra radosti. Gentle Art Of švedske Death Cleaningtakes je više altruističkoj pristup ovom konceptu - šta stavke vaš se neko može elsehappi? Bez obzira da li donira nešto što stvarno ne volim da neko u nevolji ili davanje dragocene predmete sa prijateljima i članovima porodice na putu, krnjenju svoje stvari je odlična prilika da daju.

12 Gorgeous DIIs da svoj dom malo svetliji ove zime

To može biti teško da puste svoje stvari, ali Magnuson naglašava da su sećanja važniji od imovine. Samo zato što povežete habanje Sun Hat sa svojom leta provedenog u Italiji ne znači decu, prijatelje ili neke druge voljene biće. Pokušajte da se setite da je važnije da živi u trenutku i fokusirati na stvaranje nove uspomene, a ne držeći se prošlosti. Vith The Gentle Art of Švedske Death čišćenje, pustam je malo lakše.

load...

Slične vesti


Post Dom i vrt

Unutar sanjaljive talijanske vile pojavljuje se u nazivu

Post Dom i vrt

Kako prskati svoj namještaj i potpuno ga pretvoriti za nekoliko minuta

Post Dom i vrt

Vaša rutina čišćenja će se drastično okrenuti kada imate decu

Post Dom i vrt

11 načina da zadržite svoju kuću da postane zagušljiva i smrdljiva tokom hladnih meseci

Post Dom i vrt

Traka Vashi je nužnost da vaš arsenal uradi to sam nedostaje

Post Dom i vrt

Kako se brinuti za svoj Amarillis, tako da nastavi cvetanje nakon praznika

Post Dom i vrt

Domaće dekoracije halloveena

Post Dom i vrt

6 znakova da ste spremni da kupite svoj prvi dom

Post Dom i vrt

Prolećno čišćenje je tako 2018! Mi smo o čišćenju jeseni ove godine

Post Dom i vrt

Nećete verovati kako izgledaju ove replike poznatih kuća

Post Dom i vrt

Pogled na evoluciju Joanna dobija dizajn

Post Dom i vrt

Sve što treba da učinite da se pripremite i svoj dom za uragana