Sve što treba da znate o kupovini dušeka u kutiji | RS.burnbrightlove.com

Sve što treba da znate o kupovini dušeka u kutiji

Sve što treba da znate o kupovini dušeka u kutiji

Kupujemo sve onlajn ovih dana, od knjiga do namirnica u lingerie da, da, dušeka. I mada kupovine nešto tako veliko i tako taktilno mreži može da izgleda čudno - to je stvarno pametno kupiti madrac a da ga prvo testiranje? - postoji tona pomoći za odlazak na dušek-u-a-bok put preko tradicionalne innerspring dušek salona iskustvo. Ako razmišljate o kupovini kutiji dušek, ovde je sve što treba da znate.

Ono što čini kutiji madrac drugačije?

Boked dušeci variraju od tradicionalnih innerspring prolećnih dušeka u više načina. Najbolje je verovatno da ne moraju da idu u dušek izložbeni prostor da se bave dosadnu prodavaca i konfuzne sezonski cene kako bi se ruke na jedan. Kompanije kao što su Casper, Leesa, TUFT i iglu i više svi prodati na mreži.

load...

Dostava: Tradicionalni dušeci su izuzetno glomazni, i uzimajući ih u vašem domu može zahtevati dodatni par ruku i skupi prevoza i isporuke. Dušeci u kutiji su komprimovani i stavljen u velikoj kutiji lako mogu uklopiti kroz vrata, a većina kompanija ponuditi besplatno ili jeftinije od prosečne shipping.

Materijal: Boked dušeci mogu biti od različitih materijala. Većina njih nema unutrašnje izvore i da umesto sastoji se od slojeva memori pene, lateksa i ostalih vlasničkih materijala. To zavisi od toga koja firma ti sa, tako da se uverite da uradite vaše istraživanje ukoliko imate prednost.

Troškovi: U principu, dušeci koji dolaze u kutiji su jeftinije od svojih shovroom kolega (izuzetak je Ikea). Ove kompanije ne moraju da brinu o cehova troškove zakupnine za sve svoje izložbene prostore, niti moraju da brinu o plaćanju prodavaca da ih osoblje, tako da je cena niža. Možete dobiti dušek u kutiji sa početkom u oko $ 600 za kueen-size zavisnosti od brenda ste izabrali.

Setup: Većina dušeka-u-a-bok kompanije isporučivati svoje proizvode direktno na vrata. Kada se jednom Unbok, dušek će morati do jednog dana da pravilno paperje do svoje pune veličine. Možete koristiti tradicionalni madrac sa dušeka u kutiji, iako većina radi dobro na platformi krevet ili neklizava baze previše. Mnoge kompanije imaju velikodušan probni period, tako da možete da spavate na dušeku neko vreme pre nego što odluči da li treba da ga vrati. To je olakšanje - dušeci su investicije, a vodeći računa tvoje je udoban je od suštinskog značaja.

load...

Stvari koje treba razmotriti prilikom kupovine novog krevet

Kako podršku su u kutiji dušeke?

Kao tradicionalni innerspring dušeka, možete naći u kutiji dušeka na različitim nivoima čvrstine. U principu, oni nude više konzistentnu podršku od tradicionalnog dušeka, iako su neki modeli nude promenljive čvrstinu u svakom dušek za podršku konture vašeg tela. Oni takođe imaju tendenciju da budu malo mekše nego innerspring madraca, zbog svog sadržaja pene.

Koliko boked dušeci trajati?

Većina kompanija prodaje dušeka u kutiji tvrde da će njihovi dušeci trajati najmanje 10 godina, mada su neki, poput Nectar, nude doživotnu garanciju. Tradicionalni innerspring dušeci će trajati najmanje sedam do 10 godina, ali često duže.

Kako očistiti madrac u 6 jednostavnih koraka

Da li će svita dušeci me toplo noću?

Prvi boked dušeci koji su izašli uglavnom napravljeni od memorijske pene, koja je poznata po pravljenje tople pragovi se još toplije nego obično noću. Srećom, ovih dana, većina kompanija koriste različite slojeve pene za stvaranje kanala koji će vas držati kul.

Kako da vaš krevet najudobnije mesto na Zemlji

Dakle, postaje boks za dušek vredi?

To zavisi! Ako imate priliku da probaju jedno odjavljivanje (kod prijatelja ili u prodavnici) pre nego što kupovine, onda definitivno treba uraditi. Ali čak i bez testiranje jednog Prvo, ako ste na budžetu, ne žele da se bave prodavaca na dušek salona i nemaju nikakve potrebe za podrškom super-specifičan, onda je to definitivno vredi pokušati. Pošto većina dušek-u-a-Bok kompanija ima izdašne probne periode, u najgorem slučaju, vi ćete završiti ga šalje nazad i dobijanje tradicionalnu dušek, ali u najboljem slučaju, imaćete iskustvo bez muke da košta stotine dolara manje nego kupovine innerspring madrac. Zvuči prilično dobro za mene!

load...

Slične vesti


Post Dom i vrt

Sve što treba da učinite da se pripremite i svoj dom za uragana

Post Dom i vrt

10 uradi to sami saveti koje smo naučili od gledanja vikend sezone 3

Post Dom i vrt

9 stvari koje vam treba kupatilo za gostu - Bez izgovora

Post Dom i vrt

Domaće dekoracije halloveena

Post Dom i vrt

5 razloga da se uzburkate za novog hgtv-a pokazuju moje flipinove prijatelje

Post Dom i vrt

Kako napraviti ležaj najudobnije mesto na svetu

Post Dom i vrt

Vaša rutina čišćenja će se drastično okrenuti kada imate decu

Post Dom i vrt

13 načina sirćeta mogu da transformišu kako očistite svoj dom

Post Dom i vrt

10 saveta za postavljanje stolica za trpezariju vrednu instagrama

Post Dom i vrt

Unutar sanjaljive talijanske vile pojavljuje se u nazivu

Post Dom i vrt

11 realnih kuća Disnei princeza možete iznajmiti

Post Dom i vrt

8 stvari koje je vaša baka znala o čišćenju koje su i danas tako istinite