10 najboljih kuhinjskih alata svaki kućni kuvar potreban | RS.burnbrightlove.com

10 najboljih kuhinjskih alata svaki kućni kuvar potreban

10 najboljih kuhinjskih alata svaki kućni kuvar potreban

Želim da budem bolji kuva? Uverite se da imate ove 10 bitne kuhinjskih pomagala.

Znamo. Znamo. Ako je vaš kuhinja ima potrebu za velike remonta, ne izgleda kao nekoliko jednostavnih oruđa mogla napraviti veliku razliku kada ste u očajnički potrebna nova peći ili frižidera. Ali, verujte nam, kada kažemo da su ovi mališani zaista može nadograditi kuhinje iskustvo. Nev Iork Life stilista Bler nas Frenchvalks kroz sve pribora koji u potpunosti može transformisati kako se kuva raspao kod kuće.

Ne kupuje nove Cookvare Do Iou Knov sve detalje oko svake vrste First

1. Sharp visokog kvaliteta noževi

Svaki kuvanje stručnjak će vam reći da je oštre visokokvalitetne noževi na vrhu liste kuhinjskih suštinu. "Kao ugostitelj, ja sam nasukan na mnogim 'kuhinjskom ostrvu" u domovima klijenata sa ništa više od gomile skupih, beskorisnih, često tupim noževima ", kaže francuski. "Kao rezultat toga, ja uvek nosim nož mog šef-povara - to je najvažnije od svih njih." Život stilista takođe ukazuje na oštar Paring nož i nazubljenu nož.

load...

Visokog kvaliteta ne mora nužno da znači da je najskuplji. Francuski preporučuje stocking svoju kolekciju noževa sa noževima koji se osećaju uravnotežen i prijatno u ruci, kao i imaju pristojnu težinu za njih. Isto tako, oštar knivesvill cut bolje, pa čak i da spreči sečenje sebe. Francuski dodaje: "Ja sam se povredio češće radi sa tupim noževima po overcompensating sa više mišića moći da uradi posao nož treba da radi."

2. Pilana sečenje daske

Sečenje daske su od neprocenjive vrednosti u kuhinji. Oni štite ne samo svoj brojač, oni pomažu da noževe oštriji i omogućiti vam da lako transportuju sečeno hranu sa jednog mesta na drugo. Francuski preporučuje za sečenje ploče proizvedene od hardvoodthat obezbediti adekvatan prostor za sečenje. Ona kaže: "Ja lično više volim porod sečenje daske, kao što su javor, Meskuite ili oraha. Bambus je lepo, takođe, i jeftiniji."

load...

Bez obzira na rezanje boardiou izabrali, uverite se da je dovoljno velika da primi količinu hrane koju će biti sečenje. "Adekvatna veličina i prostor su ne samo od ključne važnosti za kuvanje uživanje, ali i za čuvanje svoje seckane robe iz valjanja [na šalteru ili podu]", dodaje francuski. Imajte kolekciju sečenje daske u blizini peći, tako da uvek imate čistu sečenje odbor na dohvat ruke.

3. Mešanje činije

Trajno (pa čak i šarene) set za mešanje zdele može učiniti vaš obrok vreme pripremni manje prljav i efikasniji. Francuski predlaže mešanje posude izrađene od nerđajućeg čelika ili nekog drugog ne reaguju materijala tako "ne morate da brinete o vašim sosovi od paradajza i limuna biber marinade degustacija kao činiju."

Kupiti skup (ili dva) mešanja bovlsthat gnezda; oni će lako čuvati i sačuvati prostor. Pored toga, različite veličine činije mogu postići različite kulinarske upotrebe, uključujući mešanje, mućenje, odvajanje, kombinovanje i skladištenje. Colorful činije će ulepšati vašu kuhinju.

4. Merenje šolje i kašike

Jedan set mernih pehara i spoonsis suštinske važnosti, ali dva ili više skupova će omogućiti da mere različite sastojke u sličnim količinama, bez potrebe da pere i revash.

Merni čaše i kašike su posebno važni u pečenje, kada su potrebne precizne količine sastojaka, ali ovi praktični alat može se koristiti u svakom receptu. Kao bonus, veliki merni šolja može čak duplo kao varjačom.

5. Rende

Grateris savršen alat za seckanje sir, ali ovaj višenamenski uređaj je idealan za rešetki drugih flavorful sastojke. Velika rupa rendanje može iseckati krompir, šargarepu, jabuke i druge proizvode. Mala rupa rendanje ili microplanes može grate đumbir, beli luk, začine i limuna piling.

Francuski kaže, "ali moram da nađem bolji način da rešetku sir, svež oraščić ili napraviti limuna radost I veruj mi na ovome. -. Ja sam pokušao rende je najveći!"

Sledeći: Više essential kuhinja alati

1 od 2Tagged u
load...

Slične vesti


Post Hrana

10 namirnica koje u stvari mogu dovesti vašu spavaću sobu do novih visina

Post Hrana

Ovi kuvari će vas u školi na pravi način napraviti od kolača

Post Hrana

8 jednostavnih insajderskih saveta kako biste predstavili svoju prezentaciju hrane

Post Hrana

13 jednostavnih hakova koji će podići ledenu kafu

Post Hrana

Ovi zeleni recepti za miris imaju čarobnu moć da napravite jutarnju osobu

Post Hrana

Noć veštica nije zabava za noći bez ovih krvavih prstiju

Post Hrana

Vaš kompletan vodič za meksičko bilje i začine

Post Hrana

Grubhub pokreće mapu punih restorana pod vodstvom žena

Post Hrana

10 razloga za koje biste možda želeli da preispitate svoju naviku na brzu hranu

Post Hrana

Recipe revamp: kuinoa doritos i više hack-ovih ukusnih ukusa

Post Hrana

Trifle je vrhunski lagan, ne-pečeni, desertni odmor

Post Hrana

Napravite to tortu sa vrućim kafom i živite živahno kroz lutke vaših djece