12 načina za hakovanje vašeg blendera, tako da to čini još više | RS.burnbrightlove.com

12 načina za hakovanje vašeg blendera, tako da to čini još više

12 načina za hakovanje vašeg blendera, tako da to čini još više

Znaš da ti mikser može da se koristi za pravljenje frape. Do đavola, možda ste čak ga jednom ili dva puta u pire neke povrće ili da ugladiti serije supe.

Ali blendera može da se koristi za mnogo više od svega toga - i to treba da bude tako da se opravda zauzimanje sav taj kontra prostor. Od Crepes do komposta i opet, to su svi načini na koje možete napraviti većinu svog blenderu.

load...

1. Chop it up

Potrebno je da fino iseckati gomilu povrća ili napraviti mince iz različitih aromatičnih ugljovodonika? Auto-chop ih u velike komade koji se lako uklapaju u vaš blender, onda pulseuntil sastojke dostigne željenu teksturu.

2. Prvi Juiced

Sokovnici je teško čiste i zauzimaju tonu kontra prostora, ali se sok u kafiću ili prodavnici košta smešnu sumu novca. Srećom, možete napraviti sok sa blenderu (poželjno high-speed modela, kao Vitamik) od pasiranje željene voća i povrća, a zatim ceđenje ih kroz sito telav ili orah mleka fine torbu. Sok bez pozamašne cenom!

Ispadneš blender za najlakši limuna curd ever

3. Vhip It dobro

Umoran od vašeg ručno mikser prskanja svuda kada pokušate da šlag? Blender za spasavanje! Blender pravi gust, bogat Šlag Creamin samo nekoliko minuta.

4. Mešati da batter

Ovas mleko, orah mleko i pirinač mleko, oh moj! Možete sačuvati bogatstvo tako što će svoje nut mleka kod kuće. Samo blend izabranu bazu mleko sa vodom dok ne postane glatko, zatim procedite.

6. Smoothies da ide

load...

Uživajte frape u pokretu sa ovim pametnim hack. Okrene Mason teglu punu Smoothie ingredientsonto vašeg blender bazu, a zatim mešati dok ne postane glatko. Pažljivo odvrnite posudu, i voila - A frape spreman da se vadi na vrata sa vama.

7. Budite tihi

Osim uzasne ponoći mikrotalasne "Ding!" Nije mnogo glasniji od blenderu. Srećom, možete zadržati stvari mirne postavljanjem svoju blender bazu na silikonskom mat, koja će pomoći difuzno zvuk.

Posna ponedeljak: blender šargarepe kokos supa za manje od 20 minuta

8. Komposta kreativno

Pomozite kompost brže obogatiti svoju zemlju razbijanje ga u blenderbefore ga dodate u bašti. Jednostavno ne zameniti za Smoothie ili ćeš biti u za grubo buđenje.

9. Provetriti svoje vino

Ako nemate sat vremena pre nego što gosti stignu do neka vaš vino diše, probajte pulsira u blendera nekoliko puta da provetriti.

10. Skladniji sosovi

Od hollandaiseto majoneza, što emulgovan sosovi u blenderu potrebno mnogo manje vremena nego koristi umutiti. Veruj mi, zglobovi će vam biti zahvalan!

11. Bolje puter

Kremasta domaća buttercan lako biti u blenderu. No veird sastojci i malo slatki svež mlečni ukus koji se ne može pobediti.

12. Slatka šerbet

Smrznuto voće i malo soka je sve što je potrebno da podignete na turu zdrave voća sorbetin blender. To je kao sladoled zapravo možete osetiti dobro da jedem.

20 blendera FAILS da će napraviti svoj unutrašnji čist freak meškoljiti

load...

Slične vesti


Post Hrana

Sve je u redu za brijanje pasterskih jaja na stari školski način

Post Hrana

Ko pravi bolje jaja, Bobbi or Gordon ramsai?

Post Hrana

10 najboljih kuhinjskih alata svaki kućni kuvar potreban

Post Hrana

Copicat Chipotle sofritas je tako lako napraviti kod kuće

Post Hrana

Recipe revamp: pastirska pita za svaku vrstu jedu

Post Hrana

Lako povučeni pileći sendviči Fajita napravljeni u sporim kuhinjama? da hvala!

Post Hrana

Alison Sveenei: kako da uzmem decu da pomognu u kuhinji

Post Hrana

Molim vas zaustavite kuvanje avokada

Post Hrana

Kako spasiti pregrejanu čokoladu

Post Hrana

Recipe revamp: kuinoa doritos i više hack-ovih ukusnih ukusa

Post Hrana

Napravite to tortu sa vrućim kafom i živite živahno kroz lutke vaših djece

Post Hrana

Klasični italijanski recept za hagije vam treba u životu