20 prehrambenih trudnica najviše žudi i zašto ti to želiš | RS.burnbrightlove.com

20 prehrambenih trudnica najviše žudi i zašto ti to želiš

20 prehrambenih trudnica najviše žudi i zašto ti to želiš

Postoje Žudnja - a onda su u trudnoći žudnje.

Da, ponekad izgleda kao trudnoća glad se dramatizuje i naduvana u filmovima i reklamama za zabavnu vrednost, ali realnost je da su ovi glad nisu šala - i zaista udario 50 do 90 odsto trudnica. Da duboko, nezasit glad je veoma realna, a tu su zapravo biološki razlozi da se pogodi. Dakle, sledeći put kada se probudim sa prevelike želje za Big Mac ili čokoladom Frosti, dati u Zbog.. Nauka.

Evo nekih objašnjenja iza tih ludih hankerings za slučajnih stvari kao što su sirovo meso i limuna.

1. Hokej

Trudnice vole da žvaću na ledu. Izgleda čudno, jer nije baš hrana i ne izgleda ni na koji način zadovoljavajući za one od nas ne sa detetom, ali iz nekog razloga trudnice jednostavno ne mogu dobiti dovoljno. Oni sa anemije su veće šanse da se vidi žvakanje na ledu, jer može da ublaži upalu usta i jezika (uobičajeni simptom anemije).

load...

2. Čokolada

Čokolada - ili bilo slatko, što se toga tiče - je nešto trudnice ne mogu dobiti dovoljno. Ovo bi moglo biti zato što chocolatemakes srećni, a pošto nema za piće za trudnice, čokolada je bukvalno sledeća najbolja stvar. Priča An Old Vives 'navodi da ako žude slatkiše, to znači da nosi devojčicu.

Savet: Ako ste zabrinuti zbog prepuštanja previše, zadovoljavaju čokoladno žudnju po sitna kiša nisko-masti čokolade sirup na svežeg voća.

3. Začinjena hrana

Začinjena hrana, kao što su karija ili vruće crvene paprike, su još jedan zajednički želja kod trudnica. Zanimljivo, to je zato što topla hrana se telo znoji, koji ohladi telo. Ako trenutno očekuju, onda znate da je gotovo nemoguće da ostane hladan. Pokušajte da dodate neki začin u sledećeg obroka da vidi da li pomaže kul te dole.

Neverovatno bizarne stvari Neki Trudnice ljudi žude

4. Kiseli krastavci

Žene koje žude picklescould bude neslana, ali nema pravi dokaz za to. Neki poput krize, neki poput sirćeta, a neki kao osvežavajući ukus. Šta god da je, kiseli glad nisu ništa da se previše brinuti. Oni su malo kalorija, lako doći i jeftin.

load...

5. Potato chips

Potato chips, kao krastavcima, se učitavaju sa solju. Opet, mogao bi malo soli, ali više nego verovatno da samo želi nešto slano i hrskava, i čips su to na umu. Pošto su visoko u masti i kalorija, pokušajte poseže za ovim alternativesinstead.

6. Voće

Trudnice ne žude samo hranu neželjenu (iznenađujuće!) - oni žude voća i. Vi (i telo) želi zdravu bebu, pa ponekad je potrebno ekstra zdravu hranu da se uverite da se desi. Voće, poput lubenice i grožđe, su kul i osvežavajuće, sve dok pružajući svoje telo i bebu sa podsticaj vitamina C.

7. Lemon

Nije nečuveno da vidi trudnica jede pravu limuna ili dodavanjem tonu toga da njihove vode. Trudnice žude kisele hrane. Razlog? Čulo ukusa menja, a obično volite da "šok" ih sa super-kiselim ili super-začinjena hrana.

8. Sladoled

Ice creamis slatko, da te ohladi, a to je bogat i kremast. Sa toliko ukusa koje možete izabrati, trudnica bukvalno mogao da provedem sate u sladoleda prolaza. Za zdraviju verziju, kupiti nisko-masti vanile zamrznuti jogurt, i top sa svežim voćem. Možda ubiti dve želje u jednom obroku.

9. Soda

Ako ste doživeli ili prolaze kroz jutarnje mučnine, onda gazirana, gazirani sok je možda upravo ono što vam je potrebno. Karbonacija smiruje želudac i može oduzeti to muka osećanje ste imali ceo dan. Pokušajte klakera ili Sprite, kao kofeinom pića treba izbegavati tokom trudnoće.

10. Kafa

Iako su neki lekari kažu da je no-no, kafa je često žudeo za trudnice, posebno onih koji su ga pili pre začeća. Kafa čini više budni i smanjuje glavobolje i depresije. Proverite sa svojim lekarom pre nego što odluče da učestvuju u šolju o 'joe, ipak.

Sledeće: šećerni slatkiši

1 od 2Tagged u
load...

Slične vesti


Post Hrana

Hrana će svi biti opsednuti 2018. godine prema pinterestu

Post Hrana

Starbucks novi snickerdoodle vrući kakao dolazi zajedno sa velikim pivotom

Post Hrana

Bobbi flai je stvarno napustio željezni kuhar, i mreža za hranu nije bila zadovoljna

Post Hrana

10 hrane i pića koji pomažu u lečenju mamurluka

Post Hrana

Kako u reakciji usporiti dima, nije potreban pušač

Post Hrana

Cheddar Parker kuća rolne svi žele da napravite su super lako

Post Hrana

Kako napraviti zeleno pivo i još 4 svečana pića za Dan sv. Patike

Post Hrana

11 veggie-upakovanih recepti koje će vaša djeca ponovo tražiti

Post Hrana

15 koktela za Valentinovo koje treba da date, datum ili datum

Post Hrana

Uzmi skriveni pogled na Starbucksovu prvu novu latte od 2018. godine

Post Hrana

Vaš kompletan vodič za meksičko bilje i začine

Post Hrana

12 hakova za dobijanje sira - zdrav način