6 letnja hrana i vina uparivanja koja će vam učiniti da izgledate kao pro foodie | RS.burnbrightlove.com

6 letnja hrana i vina uparivanja koja će vam učiniti da izgledate kao pro foodie

6 letnja hrana i vina uparivanja koja će vam učiniti da izgledate kao pro foodie

Uparivanje hrane i vina može izgledati kao težak zadatak. Došli ste u vina prodavnicu sa jednim ciljem: da pokupi bocu za dvorištu roštilj. Znajući što vino upotpunjuje ukus u žaru kobasica je teško, ali ne želi da bude prijatelj koji se pojavljuje sa šest-paket za Coors Light ni. Srećom, usklađivanje hrane i vina ne mora da bude Google-zavisnu napor i lakše nego što mislite.

"Postoji nauka u uparivanja vina i hrane. To ima veze sa kiselinom, tanina, alkohol i slasti od vina uparene sa hranom ", kaže Adam Flajšer, suosnivač i vlasnik vina Spot, jedinstvena zanat vino i pivo prodavnica u Klivlendu, Ohajo. To je sve o stanju u skladu sa Fleischer, koji kaže: "fattier hrane, višim kiseline želite u vinu jer sprečava masti u hrani."

load...

Kada je u pitanju izbor letnje vina, Flajšer preporučuje držanje je svetlost, osvežavajući i opredeljuju za nešto sa manjim sadržajem alkohola (odlično za dan piju). "Belci sa malo ili nimalo hrasta, oduševljeni i crvene, kao što su Nebbiolo, Beaujolais, suve ruže, pinot noir, Lambruscos rade lepo sa većinom letnjim jela kao što su roštilja hrane, ribe, povrća i pice. Ja se kloni svega sa previše alkohola ili intenzivnih crvenih u najvećem delu. "

Na kraju dana, trebalo bi da kupite vina ti se pije sa uživanjem i ne plašite se da eksperimentišete. Ispod su šest Easi Summer parovi koji će početak. Bonus bodovi za korišćenje reči "tanin" i "ukus u ustima", kada služi ovo svojim prijateljima i porodicom.

Image: Getti Images

Lambrusco + pljeskavice

Lambrusco, A šampanjca suvo crveno, je odličan pratilac na žaru Burger, stek ili roštilj svinjetina sendvič. "Kiselina i mehurići osvežite i očistiti nepca iz masti na jeziku.", Kaže Flajšer.

load...

Suvo ROSE + sir

Rose je kao onaj prijatelj koji je odličan u strankama - ona ​​može da sama u stranaca gomile, razgovor svoj neprijatna kancelarijski partnera sa lakoćom. Suvo rosegoes izuzetno i sa predjela i sirevi, kaže Flajšer. Thisherbed rikota i paradajz bruschettavould biti savršeno uz čašu roze. Asimple leto sir boardis još jedan veliki opciju.

11 Zajednički Hrana koja može pretvoriti Otrovan tokom kuvanja

Image: tajni sastojak

Penušavo bela + limun testenina sa bosiljkom i paradajzom

Prosecco, kao roze, je opuštena vino. It parova i sa bogatim, slana hrana kao što su masline, starosti sireva i suhomesnatih proizvoda. Druga penušavo belo opcija Flajšer preporučuje se Ulacia Tkakolina (izgovara chakolina). "To je divno, blago gazirana belo vino iz Baskije od Španije. Suva, svetlo i super-zabavno leto. "Probaj sa crtama testenina dishvith paradajza, Lemon Zest i svežeg parmezana. Kiselost i svežina vino je takođe dopunjuje salatu posuta letnjim voće kao što su breskve ili nektarine.

Image: Getti Images

Montepulciano d'Abruzzo + roštilja pica

U potrazi za prasak-za-iour-dolar red da preko dostavlja? Montepulciano d Abruzzois vino za tebe. Ovaj zemljani crvena potiče iz Abruzzi brdima iznad jadranske obale centralne Italije i parovi i sa čim paradajzom zasnovanim - An nasleđe paradajz salatu ili žaru pizzavould biti savršen.

7 Pro grilu Saveti za Up Iour Summer BBK Game

Slike Serious Jede

Španski beli blend + skirt steak takos

Dok crveno meso je tradicionalno u paru sa bogatogo crvenom, Flajšer preporučuje služi beli umesto toga. "Pošto smo roštilj mnogo u leto, te namirnice imaju tendenciju da imaju neku komponentu masti, pa idi na viši-kiseline osvežavajuća vina sa malo ohladiti na njih." Flajšer je nedavno uživala ovo vhitefrom Crna Šifer, koji je služio sa grilovanim suknji biftek.

Sauvignon Blanc + pržene povrća sendvič sa kozjim sirom

A bright, citrusno sovinjon blanc parova i sa pržena sendvič povrća i kozjim sirom - savršen piknik hrana. Čist kiselost u vinu balansira mineralnosti na kozji sir. Ovaj izolovani vino totevill drži flašu hladan na vrelom danu.

load...

Slične vesti


Post Hrana

O onom zdravom doručkovnom piliću trebalo bi da pijemo

Post Hrana

10 trendova venčanih torti iz 2018. godine videćete se u celom instagramu

Post Hrana

Instagramiranje hrane može vam pomoći da jedete zdravije

Post Hrana

Amazon sada nudi mesečnu pretplatničku kutiju oreo

Post Hrana

8 jednostavnih insajderskih saveta kako biste predstavili svoju prezentaciju hrane

Post Hrana

Naš vodič da jedete vaša osećanja nakon izbora

Post Hrana

15 sastojaka koje vam trebaju u svojoj ostavi da biste savladali japansko kuvanje

Post Hrana

Noć veštica nije zabava za noći bez ovih krvavih prstiju

Post Hrana

Pokažite se sa jednim od ovih deserta i budite memorijalni dan kuvanja MVP

Post Hrana

Nikada nećete verovati koliko je zdrav (i lagano) ovaj desert

Post Hrana

Ostavite to Japanu - izmislili su sladoled koji se ne topi

Post Hrana

Kako podići tu dosadnu podlogu hladnih rezova i veggija