Aldi namirnice će se uskoro prodavati u kohlovim | RS.burnbrightlove.com

Aldi namirnice će se uskoro prodavati u kohlovim

Aldi namirnice će se uskoro prodavati u kohlovim

Kada Kola su najavili da će biti iznajmljivanja dodatni prodajni prostor za namirnice, mi smo uvereni naši najluđi snovi konačno obistinila. Ali nikada ne bi sanjao o ovom predivnom partnerstva koji je trebalo da se odvija. Ne samo da će tamo biti namirnice u ovoj popularnoj prodavnici, ali će biti Aldi namirnice. To je radnja poklapa namirnica / odeljenje je na nebu koja je nas želi da baci konfete svuda.

Posle oslobađanja svoj tromesečni izveštaj prodaje u četvrtak (u kojoj Kol prijavila najveći rast prodaje od 2001. Godine), otkriveno je da 10 različitih lokacija Kola dobiti Aldiin svojim praznim prodajnim prostorima. Iako su 10 test prostori su nepoznati u ovom trenutku, možemo samo da se nadamo da je naš najbliži Kola završila se kao jedna od njih.

load...

5 stvari koje treba da znate pre nego Kupovina u Aldi

Kevin Mensel je Kol je direktor, predsednik i predsednik, rekao CNBCthat kompanija će biti ponovnim podešavanjem oko 300 različitih radnji u narednih nekoliko godina, što put za "čitav spisak partnera", što sada znamo uključuje Aldi. Dakle, ne samo da ćete dobiti jeftini odeću sa svih novčanih kupona onima Kola, ali ćete dobiti svoje osnovne namirnice sve u istoj zgradi. Bi život dobiti bilo zaista bolje od toga?

9 Cheap stvari koje treba kupiti samo u Trgovac Joe

Brojne medijske kompanije ukazuju ovo može potencijalno biti pretnja popularnih lanaca kao što su mete ili Valmart, koji su pronašli uspeh u dodavanju odeljenje namirnica u njihovoj prodavnici. Ovo može lako dati Kola je nogu u odnosu na druge robne kuće, pa čak i onih koji su popularni kao što Maci.

Zajedno sa Grocers i drugim prodavnicama, Kola razmatra partnerstvo sa fitnes centara. Mogao Kola uskoro biti na jednom mjestu za sve vaše dnevne suštinskim? Potencijalno! Kola već ima partnerski odnos sa Amazona pružajući kioska koji prodaju Amazon uređaja u više prodavnica.

load...

Amerika Samo Named njenom vrhu prodavnicama - Da li Vaš omiljeni napraviti listu?

Kao Kola nastavlja da objavi partnerstva za svoje stotine prodavnica, mi ćemo biti strpljivo čekajući otkrivaju ovih 10 novih Aldi test prostorima u Kola. I ako nikada niste bili na Aldi, evo pet stvari koje treba da znate pre nego što kupujete tamo.

Slične vesti


Post Hrana

Neverovatno hrustljavi parmezan bez glutena i bademov kora

Post Hrana

Kako napraviti Gorgeous sadni suši za desert

Post Hrana

Kako izbegavati bolne povrede tokom kuvanja tokom praznika

Post Hrana

Veganski noćni francuski tost koji će završiti sve vaše borbe za doručak

Post Hrana

Recipe revamp: kuinoa doritos i više hack-ovih ukusnih ukusa

Post Hrana

Jednostavan vodič za pravljenje sopstvenih gumenih bombona

Post Hrana

Ove same same pečurke torte od petarda će učiniti vašu 4. juli sjaj

Post Hrana

Martsko ludilo 3-točkovni jello snimci - pamučni tretman za košarku

Post Hrana

Kako kuvati piletinu na roštilju, tako da je savršeno svaki put

Post Hrana

Čuda se dešavaju: In-N-Out ima iznenađujuću novu stavku u meniju

Post Hrana

5-dnevni plan obroka: kale, kvinoa i avokado da iskoriste svoj izvor

Post Hrana

Mcdonalds će učiniti sretne obroke puno zdravije