Bobbi flai je stvarno napustio željezni kuhar, i mreža za hranu nije bila zadovoljna | RS.burnbrightlove.com

Bobbi flai je stvarno napustio željezni kuhar, i mreža za hranu nije bila zadovoljna

Bobbi flai je stvarno napustio željezni kuhar, i mreža za hranu nije bila zadovoljna

Ovog leta, Bobi Flai sve nas je šokirao kada, tokom epizode ​​Iron Chef, on je pocepao kaput njegove šef-povara da otkrije majicu na kojoj je pisalo: "Ovo je moja poslednja Gvožđe kuvar bitka ikada", što je dovelo do kolektivnog daha iz publike i domaćini da brzo našla svoj put do tabloida pre nego što je epizoda je čak emitovan.

On je u početku brušenog incident sa kao šalu. Čudan šala, naravno, i mnogo ljudi su mu i dalje daje veliki sporedni oko. Sada, on je konačno otkrio u intervjuu na South Beach Vine & Food Festivalmoderated drugim Food Netvork draga Michael Simon da to nije bila šala uopšte. To završio kao njegova poslednja epizoda Iron Chefever, koji čak mreža nije znao dok nije otkrio svoju košulju.

load...

Šta bi Bobi Flai uradio? Pitali smo ga i dobili više nego što smo očekivali

"Želeo sam da svi znaju da je ovo moja poslednja Gvožđe Chefbattle", rekao je on simon prema ljudima. "I moj cilj, mada verovatno nije najbolja ideja, bilo da je to ono što će biti snimljen. Kada je kamera je na tebi, to je ono što bi gledalac vidi. Pa sam to uradio."

Ali on nikada nije dobio odobrenje od mreže, tako da su bili jednako šokirani otkrićem kao gledaoci bili. "Mislio sam da bi bilo dobro televizor", rekao je on Simon. "Nisu mislili o tome na taj način, a to je očigledno im je pravo."

Bobbi Flai Daughter Sofi Flai je malo neverovatnih

TV mreže planiraju sve što pažljivo je moguće, pa Flai ih iznenadi sa trenutak koji nisu mogli da menjate iz epizode ​​njihove emisije - pošto je otkrio svoje pravo dresa u sred borbe, to nije samo stvar da ga izbaciti iz početka ili kraja epizodu - bi ih razumljivo uznemiriti. To je rečeno, oni su bili podržava Flai odlaska iz emisije.

Dakle, zašto ostaviti uopšte? U suštini, to je iscrpljujuće. "Kada radim sezonu, ja između 6 i 8 [bitke] u nedelji i to mi lomi, jer je 60 minuta čiste energije, kreativnosti i izvršenje. Tako u jednom trenutku sam bio kao, 'Ja sam radila ovo već duže vreme, a ja želim da izađem na visokom nivou, ' ", rekao je Flai. S obzirom koliko je iscrpljujuće se upravo dolazi sa zadnjim minutama veeknight obroka kod kuće, to je definitivno razumljivo da je njegova stalna takmiče samo postalo previše za njega.

load...

11 glasine o Bobbi Flai - većina njih ima veze sa njegovom ljubavnom životu

Flai i dalje uključena u velikoj meri u programiranju The Food Netvork je, sa onim što izgleda kao novu seriju izlazi svakih nekoliko godina. I mada je rekao da on ne protivi povratku kao gost jednog dana, redovno takmiče u Iron Chefvill ostaje relikt prošlosti. Barem ako i dalje treba da ogrebe vaš sat-Bobi-flai-u-kulinarskim-takmičenjima svrab, uvek možete osloniti na Beat Bobbi Flai!

load...

Slične vesti


Post Hrana

Apple-rhubarb pita je moderan tvist na klasičnom receptu

Post Hrana

11 namirnica za bojenje zelene za svecane svete patike

Post Hrana

Šta kažeš na to da ove godine bacaš tematski praznik?

Post Hrana

3 ručkovi koji su dobri za zube vaših dječaka (i odličan ukus)

Post Hrana

11 zdravih zamrzivača kafea koji će vam slomiti vašu sladokusnu mlečnu naviku

Post Hrana

Ioutube je samo objavio najpopularnije video snimke iz 2018. godine

Post Hrana

Chris pratt otkriva da podiže i jede svoje jagnjeće

Post Hrana

Samo čokolada je dobra, ali čokolada sa ovim hranom je bolja

Post Hrana

Ono što ćemo jesti 2018. godine, prema ljudima koji obraćaju pažnju

Post Hrana

10 egzotičnih voćnih deserta (gotovo) suviše lepo da jedu

Post Hrana

Hoćete li jesti piletinu uzgajanu u laboratoriji? uskoro, možda ćete moći

Post Hrana

To je tvrda istina, ali trenutna ramena je posebno loša za žene