Gordon Ramsaiova avio-prevozna hrana se širi na više aerodroma širom sveta | RS.burnbrightlove.com

Gordon Ramsaiova avio-prevozna hrana se širi na više aerodroma širom sveta

Gordon Ramsaiova avio-prevozna hrana se širi na više aerodroma širom sveta

Srećom za vas, Gordon Ramsai je nepce nije na brodu sa ukusa, precenjeni hrane aerodroma. Pre osam godina, slavna kuvar i ugostitelj stvorio Gordon Ramsai Plane hrana, tihu Svank restoran u londonskom aerodromu Hitrou. Sada Kitchenpotti usta u neverovatno mrzovoljan MasterChefand Paklena širi Plane Hrana za više airports- sa gurmanski Grab-a-idu opcije kao što su cvekle salatu i terijaki lososa - da minimizira kulinarsko patnje umorne vazduha putnika.

15 Hampton pečenje prvenstvo Recepti koje ćete želeti da Tri

Opusti se. Niko neće da odvojite iz svog otokom, kiseonik-lišeni prstiju vašeg Arbi ili tetke Anne je. Ali, ako vam je dosadno sa uobičajenim plebejskog kartu, možda se zainteresovao Plane hrana meniju. Osećam se kao grickanje? Kako bi bilo malo burrata salatu (to je fensi meki ovčji sir, u slučaju da se pitate) ili soli i bibera Sečuan lignjama (da, nemamo pojma ni, ali sigurno bolji Čile je da krenemo). Loša umoran od leta stomak grumbling žestoka? Treba nešto više punjenje? Možda će Plane Hrana je klasična kratka rebra govedine hamburger ili Kambrijac svinjskog i morača kobasice pogodio mesto - i popraviti raspoloženje dovoljno da vas kroz 11-časovni srednje sedište-to-Sidnei leta. Ne spominju još koje lucki aerodroma (i putnici) će doći do uzorka Remzi avion Food sledeće. Ako ste u Boise ili Dulut, možda od sreće. Žao mi je, momci.

load...
Remzi objavio izjavu o ukusna ekspanzije. "Ja sam uzbuđen da se partnerstvo sa SSP da donese svoju globalnu viziju Plane Food To Go na prometnoj putniku. Avion Hrana To Go je zaista revolucionarni koncept koji će izbace širom sveta i graditi masovnog uspeha originalne avion hrane trpezarijom iskustva iz Heathrov T5. Kao neko ko je u drugom aerodromski terminal svake nedelje, znam iz prve ruke koliko samoleta hrane za povećaće svaki on-pokretu putnički trpezariju iskustvo "Više:. Koji Starbaks Drink Iou Should Order - na osnovu vaših znak SignVe're uzbuđen previše Gordon. Ali smo prilično sigurni da niste napisali da je saopštenje sami: ne jedan F-bombu. Jedan zahtev: Da li sve nove lokacije samoleta Hrana imaju flat-screen TVs reprodukcije sve svoje najbolje probijanje an prepekla salmonmoments? Molim lepo? Mi im naći čudno umirujuće - savršen za zakašnjenjem od 30 sata zaglavljen u airport.Tagged u

Slične vesti


Post Hrana

Grubhub pokreće mapu punih restorana pod vodstvom žena

Post Hrana

Napravite najslavnije meko, masleno pire krompir u vašem životu

Post Hrana

11 zdravih zamrzivača kafea koji će vam slomiti vašu sladokusnu mlečnu naviku

Post Hrana

Martsko ludilo 3-točkovni jello snimci - pamučni tretman za košarku

Post Hrana

Ove same same pečurke torte od petarda će učiniti vašu 4. juli sjaj

Post Hrana

Jedan trik koji zapravo onemogućava avokado da se smeše

Post Hrana

11 zdravih ostataka špajze na koje treba da se zalepite

Post Hrana

Vrhunski vodič za pravljenje savršenog uradi to sam sendvič za sladoled

Post Hrana

Tacos doručak je dobar, ali tacos voćnih doručaka je bolji

Post Hrana

15 sastojaka koje vam trebaju u svojoj ostavi da biste savladali japansko kuvanje

Post Hrana

15 hvala zahvalnosti vaših omiljenih kuvara

Post Hrana

15 domaća ledena kafa recepti koji su fensi, jednostavni i pristupačni