Grubhub pokreće mapu punih restorana pod vodstvom žena | RS.burnbrightlove.com

Grubhub pokreće mapu punih restorana pod vodstvom žena

Grubhub pokreće mapu punih restorana pod vodstvom žena

Ako ste ikada želeli za filter na vašem hrana-naručivanje aplikacije na posebno naručiti od žene-run restoranima, Grubhub je tu da spasi dan.

Grubhub pokrenuo sajt pod nazivom RestaurantHERthis nedelje. Poseduje Kraudsorsovani mapu 20.000 voman-led restoranima širom zemlje. Prema sajtu RestaurantHER, restorani nalaze na karti su restorani u vlasništvu ili suvlasništvu žena ili kuhinji koju je predvodio glavu žene ili glavni kuvar, uključujući i vlasnike franšize.

load...

The 7 Najbolje aplikacije za kada je previše hladno da napustite kuću Prodavnica-Dostava

"Prošlo je dramatična godina za rodna pitanja", rekao je Grubhub direktor Met Maloni BuzzFeed Nevs. "Ne postoji mnogo toga što možemo učiniti da izmeni nacionalni razgovor, ali imamo dosta skali u restoranima i restoran dostava posebno. Kada smo prepoznali slične obrasce nejednakosti u segmentu restorana radimo u, mislili smo, ' šta možemo da uradimo da pomognemo ovim ženama i pokušavati da promoviše sve više žena dolazi iz industrije? " Mapa je o dajući im dodatnu izloženost. "

Kod žena koje predstavljaju samo 19 odsto kuvara i 7 procenata glavnih kuvara širom kulinarski svet - i žena kuvara zarađuju 28 odsto manje u osnovne plate nego njihove muške kolege - to je definitivno zbog vremena.

Da li u obzir, međutim, da ova karta je notintegrated u Grubhub je aplikacija, koja uključuje Seamless, Eat24, Svih menija i MenuPages. Dakle, restaurantgoers će morati da posetite sajt RestaurantHER da pronađe restoran blizu njih. Plus, restorani može ili ne povezana na Grubhub da naredi. Nije savršena, ali je i dalje veliki korak napred.

load...

Pored naglašavaju ženske-led restoranima, Grubhub će donirati $ 1 (do $ 1 milion) za svaki zalog na večeru ili bi iz restorana. Prvi $ 100.000 će ići na ženama kuvara & Restaurateursorganization, koji ima za cilj da unapredi žene u kulinarskim industriji. Jamčene je otvoren do kraja marta, što sasvim slučajno Ženska Istorija Mesec. Savršen tajming, zar ne?

"Od Grubhub da VCR i dalje, svaki RestaurantHER partnera slaže da su žene u kulinarskim industriji zaslužuju jednake mogućnosti i jednake plate," The vebsite države. "Širom sveta biznisa, različiti radna snaga dovesti do bolje poslovne rezultate. I promovisanje jednakosti za žene je jednostavno prava stvar."

15 Ženska ravnopravnosti navodi da su dostojni jednog Share

Možete se obavezuju svoju podršku u cilju poboljšanja ugostiteljstvo i više ravnopravno mesto za žene ovde.

load...

Slične vesti


Post Hrana

15 domaća ledena kafa recepti koji su fensi, jednostavni i pristupačni

Post Hrana

21 salata salata od salata koje su savršene za potlucks

Post Hrana

20 načina da volimo frangeliko, liker od lešnika u kojem smo opsednuti

Post Hrana

Kako izbegavati bolne povrede tokom kuvanja tokom praznika

Post Hrana

Koja je razlika između broda i stoke?

Post Hrana

Doritos pokušava da nas vrati na 50-ih godina sa čipovima koji su pogodni za žene

Post Hrana

Jedan trik koji zapravo onemogućava avokado da se smeše

Post Hrana

Shake shack ima ružičasti milkshak - i to je odličan razlog

Post Hrana

Nicole Kidman je na elenu bacila giada de laurentiis hladnjak i to je bilo sve

Post Hrana

10 najboljih kuhinjskih alata svaki kućni kuvar potreban

Post Hrana

5 pravila za čišćenje Budine na jednostavan način

Post Hrana

10 egzotičnih voćnih deserta (gotovo) suviše lepo da jedu