Hack vašu omiljenu brzu hranu u ugledne praznične posude | RS.burnbrightlove.com

Hack vašu omiljenu brzu hranu u ugledne praznične posude

Hack vašu omiljenu brzu hranu u ugledne praznične posude

Veoma je retko da se identifikujem sa nekome ko se pojavljuje u Viral Video - Nemam ljubimca vidra, orahe da mrzovoljan koza može Head-dupe me u ili tip mozga koji pita: "Šta bi se desilo ako stavim ovo pero i ananas zajedno? "Ali, prošle nedelje sam našao ženu čije stradanje shvatam vrlo dobro, ko sam sada razmatra lični heroj.

U novembru prošle godine, Ksanthe pajarillo započela dugogodišnjeg potragu da donese McRib sandvichback u Santa Clarita, California. Ono što je pajarillo je molbe Prijatna je kontekst - njena porodica slavi Dan zahvalnosti svake godine McRibs i Chicken McNuggets. Prema njenim rečima "A zahvalnosti bez McRib je kao Božić bez snega." Kako je lepa je to? (Pogledajte video na kraju teksta da prisustvujem njenom iskrenu molbu Gradskog veća Santa Clarita.)

load...

McDonalds McRib je vratio, a sada je aplikacija naći tačno gde

To može izgledati čudno da nekim ljudima, ali slave praznike sa brzom hranom, nije baš revolucionarni koncept. U Japanu, Božić KFC su tradicionalni kao američki Dan zahvalnosti i Turske. U mojoj kući, slavimo Badnje veče jedući hranu za poneti tajlandsku hranu u našim pidžamama dok gledate Die Hard (što je apsolutno Božić film i neću humora bilo mišljenje u suprotno).

Najbolji tradicije nisu oni vidimo u časopisima, ali jedinstvene koje smo stvoriti sa ljudima koje volimo. Nema razloga da ne može da upadne svoj odmor sa brzom hranom. Možda ne zna da kuva. Možda ne želite da. Možda ste stvarno samo volim McRib to mnogo. Ksanthe pajarillo je oborio vrata za nas, a mi više ne treba da se stidi ________________.

Jestive jelke: Najlakši praznik hrana trik znamo

Bela Palata nadev

Ako ste zabrinuti zbog ovog jela leteći sa svojim gostima, znaju da su zadovoljeni moj veddingand svi potpuno okrenuo njihova glupost čim su videli ogromne piramide sa sirom smo izgradili. Lekcija ovo nas uči: Postoje namirnice koje nam donose radost razuzdani, ali izbegavaju da se ne briju godine sa našim životima. Dovodeći ih u jednom prilikom gde bi trebalo da bude što sve loše nutritivne odluke omogućava ljudima da žive svoj odmor u potpunosti. To je kao Cancun za vaše nivoa triglicerida.

load...

Piletina grumen prsten

Ja sam u poslednjih kolona je utvrdio da ranč preliv je najvažnije kulinarski inventionin istoriji Amerike, što znači da bi trebalo da bude obavezno-služe u ovo doba godine. Zašto ga služe sa dosadnim stvarima kao što su mrkve štapiće ili sirovi brokoli, koji postaju ishrani noes onog trenutka kad su upala u DIP? Ovo je propuštena prilika da se baci na oprez u vjetar i ode sve u. Razmislite o tome kao škampa prsten, ali eksponencijalno više fenomenalno.

Taco Bell je govedina Stejkhaus Nachosi

To su na meniju specijaliteti Taco Bell. Znam zašto? Jer su to ludi posebna. Ne bih ni da ih služiti kao predjelo - plate ih u fensi posudama za prvog kursa. Na ovaj način se niko ne bori oko toga ko ima čipove sa najviše guacamole, a možete da sačuvate bes da se bori za važnije stvari, kao što je Impending Doom naša zemlja trenutno suočava ili novoj sezoni Gilmore Girls.

Možemo li govoriti o tome zašto Tako Bel je najbolji?

Domino Cheesi hleb

Plate ih lepo, dodati svetlo schmear od pesto, pospite sa nekim fensi seckane masline i parmezana, bum. Svako je prevario. Tako fensi. Mnogo klasa.

Sonic kukuruz pas svinja u ćebe

Izvucite štap, parče u 1-inčni-deblje kolutove i ražanj na vrlo fensi čačkalice. Stvarno, ne mogu da potcenjuju koliko snage vrlo fensi čačkalice imaju. Možete ih staviti na bilo šta i odjednom svi oseća kao da su u Ritz Carlton. Pokušajte sa Ikeinim ćufte ili kokice škampi. To će u potpunosti promijeniti način na koji je zabavan, ja garantujem.

Popeie piletina

Nije tajna da je većina kuvari potpuno opsednuta Popaj je - čak i Anthoni Bourdain je glasno pevala svoje pohvale. Ako je to ono što želimo da jedemo za veceru, onda zašto ne bi bilo ono što jedete za večeru? Džinovski tanjir pile komada je daleko požuda-dostojan nego tacni suve rezane Turske.

Amp ga do surfovanje i zelenih površina večere dodajući malo pržene leptir škampe uparen sa fensi Jarred sosu od jednog precenjena gurmanski supermarket. Napravite finu obloženu dezert od prelivom tople mlaćenice keks sa sladoledom i dinsta zimske voće ili da ih koriste umesto kolača u sitnice. Te stvari su toliko dobro, da ih raditi u svakoj naravno i niko neće žaliti.

Recite nam u komentarima ako ima brze hrane piskaralo voliš. I ovaj praznik sezone, hajde da svi nazdravimo od jaja na Ksanthe pajarillo, koji nas oslobodi i oslobodila maštu naših unutrašnjih Fatties. Svi ćemo se dijete u januaru. Sada je vreme za nas da živimo na ivici.

Preskočite napred dva minuta u video da se na deo gde pajarillo opisuje ključnu ulogu koju McRib igra u tradiciji praznika svoje porodice.

Označeno u
load...

Slične vesti


Post Hrana

Oprah ide u supermarket u blizini (i uskoro)

Post Hrana

10 trendova venčanih torti iz 2018. godine videćete se u celom instagramu

Post Hrana

15 sastojaka koje vam trebaju u svojoj ostavi da biste savladali japansko kuvanje

Post Hrana

Ono što se dogodilo kada sam stavio na budžet od 50 EUR za nedelju dana

Post Hrana

Kongres se trenutno bori protiv mlečnih etiketa

Post Hrana

To je tvrda istina, ali trenutna ramena je posebno loša za žene

Post Hrana

Veoma božićna večera

Post Hrana

Jedan trik koji zapravo onemogućava avokado da se smeše

Post Hrana

Kuhinja u ponedjeljak kupuje kupovinu iz Amazonke

Post Hrana

Tajni sastojak: sve začepljenje bubona će promeniti vaš život

Post Hrana

Ovo groblje taco dip je vaša nova lova na Halloveen-u

Post Hrana

Odmaknite se od peći i napravite ove sirove letnje salate umesto toga