Kako zameniti pečurku mississippi iako je savršeno onako kako je | RS.burnbrightlove.com

Kako zameniti pečurku mississippi iako je savršeno onako kako je

Kako zameniti pečurku mississippi iako je savršeno onako kako je

Misisipi pečenje: Ko nije opsednuta ovo jelo do sada? Šta zvuči kao recept pečena koledža dete može da napravi u svom prvom realnom stan - govedine, ceo štap putera, a paketa ranč garderobi miksa, a paketa Au jus i nekih pepperoncini (jer zašto ne) - osvojio je naša srca, i lako je videti zašto. Simple, ukusna sporo šporet recepti su uvek nagrada. Teško je ne naletim na recept na Pinterest, i čak dobio napisati Inthe Nev Iork Times. Ali postoji takva stvar kao previše dobrih stvari, čak i kada je u pitanju Butteri, ranču-infused govedine.

Fall-pored tendera pečenje sa Tart višanja

Ne dozvolite Misisipi pečenje postati samo još jedan recept koji ste pijanka-kuvar, a onda izgori na. Ovi jednostavni varijacije će osigurati da Mississippi pečenje ostaje u repertoaru već godinama koje dolaze. Uostalom, kad nadjes recept ovo lako i ukusno, to je jedna zaista želite da zadržite oko.

load...

1. Svap svoje meso

Originalni recept poziva za jedan paket od ranča preliv sa bilo paketu suve supa mik ili paket suve AU jus mik. Ali lako možete prebaciti stvari zamenom Au jus miks za drugi slanih začina paketa, kao pečurka ili luk sos, roštilj izvukao svinjetine, odrezak ili bilo šta što je trebalo da se koristi sa govedinom. Isto tako, možete da zamenite običan ranč garderobu mik za pranim ranča miksa, a balzamiko Vinaigrette mik ili italijanskom garderobi miks.

Recept takođe poziva na štapiću maslaca. Razmislite zamene običan puter od na jedinjenje butteriou've navelo sami ili pokušati kokosovo ulje ili čak bison loj.

17 sosovi transformisati odmor pečenje u nešto posebno

3. Make it od nule

Očigledno jedan od velikih stvari o Misisipi pečenje je kako je lako napraviti. Ali, ako imate malo više vremena, zašto ne fensi ga čineći sve od nule. Homemade ranč oblačenje mikis lako napraviti u velikim serijama, a možete ga koristiti u Misisipi pečenje i da najnižih tonova i zavoje. Takođe možete da napravite svoj supa mikand AU jus mik, dajući vam potpunu kontrolu nad onim što ide u svoj obrok.

load...

4. Proći na pepperoncini

Pepperoncini su ukusne, ali sa toliko opcija Pickle tamo, zašto se ograničiti? Želiš nešto tangi, slanu i malo začinjen. Potražite začinskim kiselog dilli pasulja, mešoviti giardiniera, kiselog trešnje paprika i ukiseljenim Jalapenos i šargarepe za ekstra začin.

To je to. Čineći ove jednostavne svopovi, možete biti sigurni da je Misisipi pečenje je više od jedne hit čudo u svojoj kući. Uostalom, koliko često ćemo naći Pinterest čudotvorne recepte koji zapravo to dobro raditi?

CopiCAT Arbi je govedina i čedar sendvič je bolje nego Drive-Thru

load...

Slične vesti


Post Hrana

Kung pao chickpeas: pretvorite omiljeno kinesko posuđe vegan

Post Hrana

15 sastojaka koje vam trebaju u svojoj ostavi da biste savladali japansko kuvanje

Post Hrana

Ova esencijalna hrana se vuče sa policama u Kanadi

Post Hrana

Aluminijumska folija i 5 drugih zajedničkih kuhinjskih predmeta koji su otrovni kada se koriste za kuvanje

Post Hrana

8 moskovskih receptura za mulju kako bi dodali vašu koktel listu

Post Hrana

Tacos doručak je dobar, ali tacos voćnih doručaka je bolji

Post Hrana

Ljubitelji kokosove vode, pazite se na ono što bi moglo biti skriveno u vašem kartonu

Post Hrana

Nekoliko malih poteza koje vašu večernju zahvalnicu donose malo više za vaše telo

Post Hrana

Ove same same pečurke torte od petarda će učiniti vašu 4. juli sjaj

Post Hrana

Šta da poručite u stejkhausu pre nego što postavite paniku u meni

Post Hrana

4 jela od špargle koja će dodati udarac vašem stolu zahvalnosti

Post Hrana

20 vegetarijanskih jela zahvalnosti koja će učiniti da svi zaborave na ćurku