Kompletna rang lista najboljih prodavnica vegetarijanskih mesa | RS.burnbrightlove.com

Kompletna rang lista najboljih prodavnica vegetarijanskih mesa

Kompletna rang lista najboljih prodavnica vegetarijanskih mesa

Kada sam prvi put postao vegetarijanac, bilo je samo nekolicina fauk mesa na tržištu, pa čak i manje da su zapravo ukusna. Ali ovih dana, mi smo u nečemu od vegetarijanske mesa renesanse, sa kompanijama problema da ugase najukusnije verzije pljeskavice, kobasice, piletinu, pa čak i loše predstavljanje za vegetarijanske i veganske jedu da uživaju. Neki su definitivno bolji od drugih, ipak. Srećom, ja sam učinio mnogo istraživanja kako bi pronašli najbolje posna mesa prodavnica-kupio tamo. Ovo su moji favoriti.

1. Polje Roast kobasice

Ništa nije bolje kobasicu za dovođenje velikog ukus jela, i brzo. Polje Roast kobasice, koji dolaze u različitim ukusima, može biti isečen i dodao da testenina, sautes i Stir-fries ili šamar na roštilju tokom letnjih roštilja. Tekstura i ukus su bliski kao sam našao u stvarnom kobasice.

load...

2. Osim mesa zver hamburger

Osim mesa dobija više prese za njihovo Beiond Burger, koji bi trebalo da bliže imitiraju pravi govedinu, ali ja više volim svoju Beast Burger. On nudi do neverovatnih 23 grama proteina po obroku i ima ukusnu ukusan ukus i obilan teksturu, a da nije malo previše kao pravi meso se veruje.

21 "Meati" vegan zamene će vam pomoći da kick slaninu i kobasice naviku

3. Gardein posna Ćufte

Gardein Posna Meatballsare veliki hit u ishrani. Oni ukus prilično isto kao i ne-veganskih smrznute ćufte koje dobijate u prodavnici. Oni ne raspadati kada simmered u sosu, a može se nazdravili i dodao da salate i sendviče.

4. Kvorn posna chicken nuggets

Bilo je godinu dana odmah nakon diplomiranja fakultet kad sam imao Kvorn posna pileće nuggetsalmost svake noći. Oni su ukusne kao užinu za nas odrasli, naravno, ali vaša deca će ih zaista vole.

load...

5. Tofurki Vegetarijanski pečenje

Ja zaista ne razumem zašto ljudi čekaju dok zahvalnosti da uživaju slavu koja predstavlja Tofurki vegetarijanac pečenje. Iznenađujuće slane i stalno tako zadovoljavajući, bilo udobno večera bi imalo koristi od ove na stolu.

6. Slatka Zemlja Bezopasna Hem

Vegetarijanski Deli mesa kreće od dosadan do ravno-do fanki, ali to se hamsets odvojeno od ostalih. Ima ukusnu aromu koja je nešto slatko, slano i dimljeni, samo moli da bude dodat u podmornice, sendviča i čak doručak tofu šifruje.

7. MorningStar Farms Maple Flavored kobasice Patties

Ne znam kako, ali Morningstar Farmshas saznali kako da stručno ponove ukus i teksturu doručak kobasica u ovim pljeskavice. Ne postoji ništa više utjeha od nekih vegetarijanski kobasice i palačinke za doručak ujutru.

20 vegan ručak ideje da neće napustiti nisi gladan

8. Luisvill vegan solonina Ko govedina

Nikada nisam mislio da ću biti tu da probate veganska govedine, ali evo nas! Ovo je pravilno "mesnati", definitivno zadovoljava sve želje koje imate za nešto što zaista može da potone zube u.

9. Lightlife Tofu Štenci

To jednostavno ne bi bio kampovanje bez Plašljivci pečenje ili igra noći bez svinja u ćebe. Tofu Pupsare savršen blagi veganska hot-dog koju možete da koristite u svim vašim omiljenim aplikacijama.

load...

Slične vesti


Post Hrana

20 ukusnih načina za sakupljanje hrane, osim krastavaca

Post Hrana

Amazon sada nudi mesečnu pretplatničku kutiju oreo

Post Hrana

21 salata salata od salata koje su savršene za potlucks

Post Hrana

10 razloga za koje biste možda želeli da preispitate svoju naviku na brzu hranu

Post Hrana

Tacos doručak je dobar, ali tacos voćnih doručaka je bolji

Post Hrana

Odmaknite se od peći i napravite ove sirove letnje salate umesto toga

Post Hrana

Kako napraviti šlagu, koja je najlakša stvar ikada

Post Hrana

Kako kuvati piletinu na roštilju, tako da je savršeno svaki put

Post Hrana

Kfc će prestati koristiti antibiotike u svojoj piletini

Post Hrana

15 sastojaka koje vam trebaju u svojoj ostavi da biste savladali japansko kuvanje

Post Hrana

Ovi kuvari će vas u školi na pravi način napraviti od kolača

Post Hrana

Ioutube je samo objavio najpopularnije video snimke iz 2018. godine