McDonalds bizarne nove uniforme za zaposlene će vas razneti | RS.burnbrightlove.com

McDonalds bizarne nove uniforme za zaposlene će vas razneti

McDonalds bizarne nove uniforme za zaposlene će vas razneti

McDonald je estetski je prilično poznat po tome što živopisna napad na čula. Njihov logotip podrazumeva očigledan crvena i žuta lukova i enterijera u njihovim restoranima je tako svetao i neprijatno da će samo deca 10 i pod (bez straha od navodno raširene fekalne kontaminacije materije u PlaiSpace), a večerati u nego pogodio jedinici- kroz.

U skladu sa svim ovim, McD je uniforme su uvek bili komično neprijatan, sa žutim i crvenim okovratnikom košulje i nezgodnih kape, ali opet, to je bilo za očekivati - to je u osnovi klovn tematikom Burger Restaurant govorimo o. Tako da je razumljivo da su nove Mekdonalds uniforme, koji je upravo lansirala, okreće oko glave.

load...

Sastoji se od crnih i uglja košulje boje-blokirani i kecelje, ovi ansambli će vaši lokalni Mekdonalds izgled kao da je osoblje gomila kvazi-goth Choppedcontestants. Oh, čekaj, ima Isa mali nagoveštaj žute tu i tamo da vas podsetim da niste, u stvari, zadovoljena od strane stanovnika jednog distopijski budućnosti vreme putuje. Ali teško je imati na umu kada je opšti izgled je tako. 1984.

Blokiranje boja daje uniformama i urnebesno hipster vibracije. Tamne siva majica sa lakšim džepovima izgledaju kao da su zgrabio iz H & M reku, a kecelje služe da podsetim da je klanica je gore-i-dolazi Trend među hladnjaka-nego-ti Brooklin set. Ako mene pitate, oni izgledaju nekako kao kecelja za ubistvo, ali šta ja znam?

Nadamo se da sada postoji #SithLord zadužen u #mcdonalds neće biti više od red #icecream mašina !!! #darthvader # 1billionchoked #starvars #mcdonalds #starvarsalldaieveridaieverithinguntiltheendoftime #dontkillmistarvarsbuzz #heel #bangin #badguisneedfanstoo #nevergrovup #neverturnface #armbar #lightsaber #distopian #uniforms

To je verovatno da su nalogodavci iza novog Mekdonaldsove odeći ima za cilj da na jednostavan, sofisticiran izgled koji ne osramotiti (da ne pominjemo uradi suprotno od laskam) svaki zaposlenici koji ih nosi. Ali možda su otišli ​​predaleko u suprotnom pravcu tih obnokiousli svetlih odeći.

load...

U svakom slučaju, ljudi služi se pljeskavice Fast-fud, Goth hipster stil, samo način zabavniji nego što bi trebalo. Umesto pomfrita, ja ću moj sledeći Mekdonalds obrok sa strane crnog vina, neraspoložen durenje i kompletnih radova George Orvell. Hvala!

Slične vesti


Post Hrana

7 pro grilling saveti za vašu letnju BBK igru

Post Hrana

Vaš kompletan vodič za meksičko bilje i začine

Post Hrana

Napravite najslavnije meko, masleno pire krompir u vašem životu

Post Hrana

Ono što ćemo jesti 2018. godine, prema ljudima koji obraćaju pažnju

Post Hrana

Na kraju, dokaz da je pravilo od 5 sekundi legitimno - hvala, nauka!

Post Hrana

Lako domaća mekana posuda uzima ove sladoled sendviče na drugi nivo

Post Hrana

14 najboljih trenutaka hrane od 2018

Post Hrana

Neverovatno hrustljavi parmezan bez glutena i bademov kora

Post Hrana

20 ukusnih načina za sakupljanje hrane, osim krastavaca

Post Hrana

Aldi namirnice će se uskoro prodavati u kohlovim

Post Hrana

18 vrućih čokoladnih recepti koji će promeniti način na koji osećate oko zime

Post Hrana

Praznik na meksičke arome za zahvalnicu