Mcdonalds će učiniti sretne obroke puno zdravije | RS.burnbrightlove.com

Mcdonalds će učiniti sretne obroke puno zdravije

Mcdonalds će učiniti sretne obroke puno zdravije

Spremite se da vidite zdravije meni Happi Meal u Mekdonaldsu.

Brze hrane kompanija je najavila da će do 2022. Godine, Mekdonalds će poboljšati Happi Meal meni 120 tržišta, nudeći više izbalansirane obroke i pojednostavljivanje njene sastojke. Mekdonalds ima za cilj da bude transparentna sa informacijama ishrane i "pojačati odgovorne marketingto decu," prema svom saopštenju.

Mekdonalds zapravo daje dalje 18-karatni dijamantski prsten u vrednosti od $ 12,500

Pet novih globalnih Happi Meal ciljevi kompanije uključuju izradu najmanje polovina Happi Meals navedene na menijima ispod 600 kalorija i pod 640 miligrama natrijuma sa manje od 10 procenata kalorija iz zasićenih masti i manje od 10 posto kalorija iz dodatka šećera. Za referencu, samo 28 odsto Happi Meals na 20 glavnih tržišta trenutno ispunjavaju ove kriterijume.

load...

U smislu pojednostavljenja sastojke, Mekdonalds će ukloniti veštačke arome i dodao boju iz veštačkih izvora i smanje veštačke konzervanse. Ako se sećate, lanac ishrane brzo napravio poteze u 2016. U SAD-u tako što ćete ukloniti veštačke konzervanse od piletine McNuggets.

Happi Meal opcije će uskoro uključiti samo jedan hamburger i četiri komada i Šestodelni Chicken McNuggets, sa malim pomfrit zamenjeni sa pomfritom deca veličine u ovom šest komada obroka. Nećete videti opciju cheeseburger, ali i dalje možete da zatraži da će ti se dopasti. Na kraju, Mekdonalds će preformulisati svoje čokoladno mleko da se smanji količinu šećera. Do tada, nećete videti opcija čokoladno mleko naveden, ali, opet, možete pitati za to.

Flaširana voda i Pošten Deca Apli ikada Nakon soka od organske jabuke će i dalje biti opcije za piće.

U poboljšanja u Happi meni Obrok su deo plana dugoročnog globalnog rasta kompanije i posvećenosti Alijanse za zdravije generacije. Mekdonalds počeo da radi sa ne-za-profit u 2013. Godini u nadi da će povećanje pristupa svojih kupaca u voća, povrća, niske masnoće mleka i vode.

Mekdonalds pokreće Vegan Burger

"Svesni smo priliku da imamo podršku porodicama kao jedan od najposećenijih restorana u svetu, i dalje posvećena uzdižu našu hranu, slavi radost čitanja, i pomaže onima kojima je potrebna kroz Ronald McDonald House Charities", rekao je Steve Isterbruk, predsednik i izvršni direktor McDonald je, u saopštenju. "S obzirom na našu veličinu i do, nadamo se ove akcije će doneti veći izbor potrošačima i jedinstveno koristi milione porodica, koje su važne korake kako gradimo bolji Mekdonalds".

load...

Kada se može očekivati da vidite sve navedene promene menija u SAD konkretno? Pre nego što biste očekivali: u junu ove godine.

load...

Slične vesti


Post Hrana

Pumpkin pita unutar mini tikvice može biti samo najsitniji recept ikada

Post Hrana

13 jednostavnih hakova koji će podići ledenu kafu

Post Hrana

To je tvrda istina, ali trenutna ramena je posebno loša za žene

Post Hrana

Ioutube je samo objavio najpopularnije video snimke iz 2018. godine

Post Hrana

Jednostavan vodič za pravljenje sopstvenih gumenih bombona

Post Hrana

21 no-pekarski čokoladni deserti koji su potpuno ukusni? da hvala!

Post Hrana

Pokloni koje vaši prijatelji bez glutena će zapravo koristiti

Post Hrana

Kfc će prestati koristiti antibiotike u svojoj piletini

Post Hrana

11 zdravih zamrzivača kafea koji će vam slomiti vašu sladokusnu mlečnu naviku

Post Hrana

Doritos pokušava da nas vrati na 50-ih godina sa čipovima koji su pogodni za žene

Post Hrana

5 pravila za čišćenje Budine na jednostavan način

Post Hrana

12 prženih piletina istinskih bombi koje je postavila Martha & snoopova večera za večeru