Nestle smanjuje šećer za 40%, ali se zaklinju da nikada neće primetiti | RS.burnbrightlove.com

Nestle smanjuje šećer za 40%, ali se zaklinju da nikada neće primetiti

Nestle smanjuje šećer za 40%, ali se zaklinju da nikada neće primetiti

Šećer je postao državni neprijatelj broj 1 u poslednje vreme, ali poslednji pokušaj da se smanji slatki zauzima iznenađujuće pristup. Nestle kaže da će smanjiti nivo šećera u svojoj slatkiša od 40 percentbi 2018. - ali sve će ukus sladak. Da li je ovo neka trik?

Vaš vodič za alternativnim šećera: Šta da voli, šta da se izbegne i zašto

Možda, ako verujete u magiju nauke. Nova strategija šećer je trik na čula. Nestle formuliše novu strukturu šećera koji oslobađa više slast u mouthand manje u vašem sistemu za varenje.

load...

"To je šećer," Dr Stefan Catsicas, tehnološki direktor kompanije, uverio Nev Iork Times. "Ali to je montiran drugačije, tako da se lako rastavljaju u ustima sa manje ide u vaš gastrointestinalnog trakta." On poredi običnog šećera u kutiji za cipele napravljen od šećera, ispunjen sa šećerom. Novi šećer je napravljen od istog materijala, ali je više od oblika globus - a onda je odbio da elaborira dalje zbog patenta na čekanju, a mi smo još uvek u potpunosti zbunjeni o tome kako ovo šećera radova. Shoebok? Globe? Šta?

Govoreći za sebe, ja bih slatkiša kompanije će biti dovoljno usudio da se smanji običnog šećera u svojim hrani, period. Pravi problem, mislim, jeste da je američka nepca je ključna previše slatko. Šećer je u svemu, jer očekujemo da bude - to je u našem salatu, naš sosa, naših hamburgera za boga miloga.

Kada sam razgovarao sa kreatora popularne nove energetske bar nedavno, pitao sam da li su oni mislili o stvaranju ukusan verziju. Jok. Rekli su testiranje tržišta pokazala ljudi žele da njihova hrana slatka.

load...

7 suptilne znakove ste zavisni od šećera

Imajte na umu, takođe, da je ova nova formulacija šećer je samo za Nestle slatkiše. Oni kažu da u ovom trenutku ne možete da ga koristite u sok (gde smo se većina naših viška šećera) ili drugih namirnica.

Takođe sam skeptičan prema ovom novom pristupu šećera, jer skoro svaki drugi pokušaj da se šećer ne-šećera izgleda kao da dolazi sa neke druge štetne nuspojave. Zašto se stalno mislili da ćemo naći zlatni get-out-of-dijabetes-zatvora bez kartice, bez potrebe da se odrekne slast? Život je gorak, ljudi! Naviknuti se na nešto!

Izvinjavam se. Ja sam vikao sada.

Vidi, ja sam srećan zbog bilo kakve promene koje čine hrana manje štetan za nas. Ali ja ne penje se na visokim pet kim u skorije vreme. Da, teško je okrenuti veliki brod Sugar oko na dime. Ovaj napor će morati da se dogodi kroz male, dopunskih, inteligentnih koracima. Ali deo rešenja, izvinite ljudi, je da se zaustavi očekujući hranu da bude tako sladak. Nema bekstva to. Prehrambene kompanije pomogne svaki put se usuđuju da se smanji šećer u svojim ne-desert hrane.

Zaboravi masti, to je šećer koji uzrokuje sve naše zdravstvene probleme

U međuvremenu, ovo je još jedna prednost koju imate kada kupite manje pripremljene hrane i perete svoj kuvanje kad god možete. I obećavam ti, smanjiti slast u svojoj hrani i kako ste navikli na to, otkrićete, malo po malo, da će vaša hrana početi da ukusniji u mnoštvu uzbudljivih različitih načina.

load...

Slične vesti


Post Hrana

Postojala je velika opozicija od papaje. Niko ti nije rekao

Post Hrana

Ove jarke, hrustljavih jela sa Cabbage-om će ove zime sjesti večeru

Post Hrana

Recepti koji se lako unesu i pretvaraju decu u ljubitelje paradajza

Post Hrana

Bobbi flai je stvarno napustio željezni kuhar, i mreža za hranu nije bila zadovoljna

Post Hrana

Pecan pita kolačiće za sve praznike koji peku ratnike

Post Hrana

Ovaj recept za mršavljenje i gužve sa gustom mrlje je lagan i ukusan

Post Hrana

Jedan trik koji zapravo onemogućava avokado da se smeše

Post Hrana

Košarkaški kalzoni čine savršeno poplubno ludilo od ludila

Post Hrana

Iz mleka? ove podloge rade isto tako iu vašoj pečeni robi

Post Hrana

Aldi namirnice će se uskoro prodavati u kohlovim

Post Hrana

Voćni valjci valentine srebrne kolačiće su lakši nego što biste mislili

Post Hrana

Svečano krem puff božićno drvo