Ono što ćemo jesti 2018. godine, prema ljudima koji obraćaju pažnju | RS.burnbrightlove.com

Ono što ćemo jesti 2018. godine, prema ljudima koji obraćaju pažnju

Ono što ćemo jesti 2018. godine, prema ljudima koji obraćaju pažnju

Šta ćete da jedemo u novoj godini? Ista stara heš braon tepsija, ili ćete biti skakanje na kore trenda karfiol pizza? Predviđanje kretanja hrane nije egzaktna nauka, ali proklet ako ne volite da probam u svakom slučaju. Mi smo pogledali nekoliko izveštaja, od uzvišenoj James Beard Foundationto Mintel FOODSERVICE reportto vidimo šta ćemo biti više od jedenja u 2017.

Namirnice svi ćemo biti opsednut 2017. Godine, prema Pinterest

1. Povrće vlada jer koji vode svet? Devojke

Ove godine, meso se igra manju ulogu na restoranskim menijima i kreće u na garnishes, začina i strane. U međuvremenu, povrće preuzimaju u centru ploče kao glavno jelo i Diners traže više mesa bez opcije. Već smo videli gomilu kul veganskih restoranima, kao što su Chloe u porastu.

load...

Veg orijentisane je vruće sada, pogotovo ako je Instagram-prijatan. I znaš šta? Ne da zakopaju lede ili nešto slično, ali moramo žene da se zahvalim za ovaj trend. Pre nekoliko godina sam se kada meso je velika stvar. To je bilo sve o zanatske klanice i besramno slanine proždire. I to je super-super-mačo, koliko se sećam. Nije da nešto suštinski muški sa mesom - ako ništa drugo, ženama treba proteina i gvožđa više od muškaraca. Ali cultureof meso obožavanje je veoma muževan.

Uz dolazi Instagram i Pinterest, dva visoko vizuelni oblici društvenih medija, i pogodite ko dominira tamo? Mi radimo, dame. I pogodite šta više Fotogeničan? Voće, povrće i žitarice. Nema na čemu, i svi ostali, za ovaj trend hrane hranljivim materijama.

2. Karfiol

Ovo bi trebalo da bude to malo opustim od 2016. Godine Očigledno, karfiol pirinač je bio samo početak - danas ljudi prave karfiol pizza koru (čujem da nije vredno truda) i još mnogo toga. Naš predlog je da se odupre iskušenju da ga natera kao zamena žitarica i neka sija sama. Ja volim moj pržena sa maslinovim uljem i paprikom.

load...

20 karfiol Rice Recipes za zdrave, zrna bez obroka

3. Hrana "otpad"

Ovo je godina u kojoj ćemo dobiti ozbiljan o smanjenju hrane otpada, a vi znate šta to znači? Svi ćemo jesti više od onoga što smo nekada baciti. Na primer, mi ćemo jesti više surutku, sporedni grčkog proizvodnju jogurta. Videćete da je flaširana u prodavnicama zdrave hrane i restorana jela prema James Beard Foundation.

U međuvremenu, kuvari prave više koristi od povrća zelene i smanjenje mesa. I mi ćemo raditi svoj deo kupovine više "ružne" proizvode od - voće i povrće koje izgledaju manje od savršenog, ali inače su podjednako dobri.

I mi smo fermentacijom sve što je u 2017. Ne radi se samo o kupusa Kimchi i kiselog kupusa više.

4. Hot ancient zrna

Svi pričaju o sirak, koji je sličan izraelskom kus-kus, ali chevier. Ali drevni zrna će biti popularniji nego ikada, posebno za doručak. McCormick (začin kompanija) predviđa žitarice će ići slane za doručak, budite spremni da idu dalje od slatkog ovsene kaše.

Ove prelepe hot žitarica činije će oduševiti vaše jutra kao ništa drugo

Vidim puno proso kao dobro. Oba sirak i proso mogu da se pojavljuje, što ih čini još svestran.

5. Globalni ukusi

Svi smo se više avanturistički sa hranom, i želimo da naši globalni ukusi da bude autentičan. Ali u poznatom kontekstu. Očekujemo da vidimo pravi za'atar začine, ali poprska na pomfrit. McCormick predviđa da ćemo se zagreje do istočnih mediteranskih ukusa i jela, kao što su shakshuka, turskom jelo od jaja kuvana u paprike i paradajza. Filipino i Severne Afrike kuhinje se očekuje da budu posebno popularan.

James Brada Fondacija misli takođe ćemo biti u francuskoj hrani ove godine. Što da ne?

6. Sprinkles

Zdravo Funfetti narod. Mi smo stavljanjem prska na sve. Ovaj trend hrana je takođe doveo do vas žene.

Pre nego što odete, pogledajte naš slideshovbelov.

load...

Slične vesti


Post Hrana

Oprah ide u supermarket u blizini (i uskoro)

Post Hrana

Olaf snegom snegom

Post Hrana

Trump poništava rad Mišel Obame da poboljša oznake hrane

Post Hrana

10 najboljih kuhinjskih alata svaki kućni kuvar potreban

Post Hrana

7 pro grilling saveti za vašu letnju BBK igru

Post Hrana

11 zdravih zamrzivača kafea koji će vam slomiti vašu sladokusnu mlečnu naviku

Post Hrana

10 namirnica koje u stvari mogu dovesti vašu spavaću sobu do novih visina

Post Hrana

12 prženih piletina istinskih bombi koje je postavila Martha & snoopova večera za večeru

Post Hrana

Kako izbegavati bolne povrede tokom kuvanja tokom praznika

Post Hrana

Kako napraviti domaće bogatstvo kolačiće za novu godinu u Kini

Post Hrana

Aluminijumska folija i 5 drugih zajedničkih kuhinjskih predmeta koji su otrovni kada se koriste za kuvanje

Post Hrana

Sve je u redu za jaja