Ovi kuvari će vas u školi na pravi način napraviti od kolača | RS.burnbrightlove.com

Ovi kuvari će vas u školi na pravi način napraviti od kolača

Ovi kuvari će vas u školi na pravi način napraviti od kolača

Postoje neke namirnice, kao što su rakova torti, da ukus neverovatno kada izađe, ali izgleda nemoguće da se kao kod kuće. Gledam vas, mocarela štapići, macarons i mesu.

Do sada, čineći kraba torte kod kuće činilo se da je uzaludna. Da li je zaista moguće napraviti kraba torte koje imaju odličan ukus i zaista ostati zajedno u pleh umesto eksplodira u gomilu suvog, nejasno rak-mirisom ruši?

load...

Srećom, odgovor je da. Ovi profesionalni kuvari su nam dali kašičicu o tome kako da napravite savršene kraba kolače kod kuće. The Seafood ljubavnika Sveti gral je upravo postao mnogo lakše postići.

Punjene rakovi može izgledati gourmet, ali oni su zapravo lako napraviti

1. Polako na dodacima

Jedna od najvećih grešaka koje ljudi čine kada kuvate kraba torte kod kuće? Prema Majklu Nelson, glavni kuvar u GV Finsin Nju Orleansu, to je "koristi majonez, jer vruća maj je bruto. Takođe, koristeći previše Breadcrumb jer ste izgubili raka." On samo koristi malu količinu Panko hleba da veže svoje kolače.

I ne dodati previše jaja u potrazi za krabe torte koje se ne raspadne. "Odnos za savršene rakova kolača je jedno jaje po pola kilograma raka", prema Juan Munoz, glavni kuvar u Pacific Beach Fish Shop.

2. Budite nežni

Rak je osetljiva. Želite da zadržite meso kao netaknut moguće, tako da bi trebalo da baciš, ne meša, na proklete rakove sa ostalim sastojcima pre lagano pritisnuti ga u pljeskavice.

Isto tako, budite nežni na roštilju. Stavite kraba kolače na pleh i neka kuva, bez pomeranja, dok je dno lepo ne porumeni i hrskava.

load...

Još jedan trik da bi delikatne kraba torte od raspada u tiganju?

"Malo namazati izvan rakova kolača sa Panko i fino rendanim parmezanom, a zatim ih zamrznuti i kuvajte iz zamrznuta", predlaže kuvar Brajan Lippert od Jig i Lure Fish Companirestaurant i Domaine Madeleine Pansion.

3. Sezona kao što ide

Jedan od ključeva za pravljenje velike kraba kolače je sezonu kao ti. Želiš sama mešavina bude ukusna sa začinima. Onda ćete želite da dodate dodatne so po potrebi čim kolač dolazi iz tiganja.

Nelson Savet za svoje rakova kolača radi i kao vezivo i sredstvo za poboljšanje ukusa.

"Ja smanjiti pavlake dole dok je debeo, kao majoneza. Možete dodati ukuse u kremu, a smanjuje se ubrizga ukus. Dodam đumbir i lemongrass mom smanjenje krem", rekao nam je.

To je rečeno, ne overseason na krabe. Možda koristite jake sastojke kao što su Dijon senfa, Cholula i Vorcestershire sosom, ali treba samo malo od svakog. "Poštujte raka Neka bude svetlo, jednostavan i neka kraba sjaj." Podstiče Munoz.

Crabcake klizači

4. Odaberite pravi raka

Svaki kuvar sa kojima smo razgovarali imali drugačiju prednost kada je u pitanju kakva rakova koristiti za krabe kolača. U suštini, treba da izaberete ono što želite - nešto sa malo slatkoće najbolje funkcioniše.

Sugestije profesionalaca uključena Blue Crab, DUNGENESS raka, kamena raka, džambo paušalni rakova, i Jonah raka.

To je rekao, neki kuvari vole sigurno partsof u kraba za svoje kolače.

"Kandža meso je malo slatka i ima mnogo bolje teksture, i drži se vrlo dobro da napravi lepu tortu", rekao je kuvar Rine Harvick od Hunt Club Steakhousein Lake Geneva, Visconsin, SheKnovs.

I ako je moguće, "ne koristi konzerviranu pasterizovano kraba", preklinjao Nelson.

5. Nemojte previše kuvati

Važno je imati na umu da većina rakova meso ćete koristiti kao kućni kuvar već kuvano. To znači da ne treba da se razmrdali toplotu - potrebno je samo da dobijete lep, hrskava spolja na rakova torti pre serviranja.

"Počnite sa toplom tiganju i smanjiti temperaturu na neka torta nežno se tamno braon na prvoj strani bez lepljenja. Ovo osigurava zgodan i hrskava rak kolač", objasnio je Hardvik.

Sa ovih saveta, da si na putu za pravljenje savršene kraba kolače kod kuće.

Posna ponedeljak: Crabless torte sa svetlom remoulade

load...

Slične vesti


Post Hrana

Došlo je do toga da ne izrezujete ćurku - 9 saveta za savršenu pticu

Post Hrana

Šta da poručite u stejkhausu pre nego što postavite paniku u meni

Post Hrana

Martsko ludilo 3-točkovni jello snimci - pamučni tretman za košarku

Post Hrana

Gordon Ramsaiova avio-prevozna hrana se širi na više aerodroma širom sveta

Post Hrana

21 salata salata od salata koje su savršene za potlucks

Post Hrana

Amazon sada nudi mesečnu pretplatničku kutiju oreo

Post Hrana

Rum raisin tiramisu

Post Hrana

Napravite najslavnije meko, masleno pire krompir u vašem životu

Post Hrana

Aldi namirnice će se uskoro prodavati u kohlovim

Post Hrana

Oprah ide u supermarket u blizini (i uskoro)

Post Hrana

Cheddar Parker kuća rolne svi žele da napravite su super lako

Post Hrana

3 ručkovi koji su dobri za zube vaših dječaka (i odličan ukus)