Ovi recepti sa niskim sadržajem hrane olakšavaju uživanje u načinu života | RS.burnbrightlove.com

Ovi recepti sa niskim sadržajem hrane olakšavaju uživanje u načinu života

Ovi recepti sa niskim sadržajem hrane olakšavaju uživanje u načinu života

U svetu ispunjenom ludim crash dijetama, lov-FODMAP eliminacije dijeta izdvaja kao plan koji bi mogli biti od koristi za ljude pratili sa intenzivnim digestivnim problemima. Mnogi imaju iskustvo olakšanje će niske FODMAP.

Ali je problem sa niskim FODMAP se ljudi ne izgleda kao da govori o tome. Možda je to zato što nije baš seksi ime, a takođe ima tendenciju da bude malo komplikovano. Prvo razvili istraživači sa Univerziteta Monash da kontrolišu simptome sindroma iritabilnog creva, lov-FODMAP "dijeta" nije dijeta, već način života promena koja je neophodna i korisna za one koji su u najtežim mukama svakodnevno. Pozivam vas da pročitate ovo articleto saznali više o FODMAPs, ali još važnije, razgovarajte sa svojim lekarom da vidite da li način života je prava stvar za vas.

load...

Kada ste naoružani i spremni da preuzmu ovaj izazovan način ishrane (to nije tako lako tranziciji), vi ćete pretražuju internet za recepte koje su FODMAP-prijateljski i možda pridružiti neke Facebook grupe. Postoje i mnogo FODMAP-prijatan receptima dostupni na sajtovima mogao bi već često, iako nisu nužno tržištu, kao što je. Ovde su 21 recept opcije za da se pucanja u kuhinji.

1. Salt cod & potato cakes recipe

Volim ovo recipebecause da kombinuje svoj proteina sa prilogom i ima bolji ukus od crabcake. (Uzdah. Remember crabcakes?) Pošto ste nakon nisko-FODMAP dijetu, nećete biti u mogućnosti da učestvuju u tartar sosom strane, tako da probate FODMAP-prijatan senf umesto.

2. Dilli jaje salata recept

Ova salata jaje recipecalls za veliku kombinaciju dill, senf i majoneza ukusa. Kao i kod bilo kojeg proizvoda, uverite se da senf i majoneza imaju samo nisko-FODMAP sastojke pre upotrebe.

load...

3. Kokos-puter od kikirikija bars recept

Volim takve barsbecause možete ih jesti kao doručak, užinu ili čak desert. Proverite da li koristite ili uživati u životu čokolade ili preko-70-odsto tamna čokolada čips. Veličine služe su dovoljno mali da ne boli stomak. (Samo nemojte pojesti celu grupu u jednom obroku!)

4. Kuinoa kaša sa berries receptu

Kuinoa je izuzetno svestran hrana. Ako ne može da toleriše veliku količinu ovsa, zatim koristeći kinou u svojoj jutarnji obrok je odlična alternativa. Dodaj u mešavinu javorov sirup i bobica, i breakfastis služio.

Pinterest je novo hrana Filters Praktično Plan Dinner for Iou

5. Ne-pečenje tamne čokolade-kikiriki puter bars recept

Slika Delicious kao što izgleda

Ovo barslet ti prepustiti svoju slatkiše uz zadržavanje stvari zdravo. Pored toga, oni su ne peći. Da li život biti bolje?

6. Jaja in clouds receptu

Ovaj FODMAP-prijatan recipeuses samo tri sastojke i izgleda ukusno kada pozlaćen. Servirati sa vašim omiljenim doručak strane za lepu opciju Sundai Brunch.

7. Maple-banana-oraha Scones recept

Slika: Zdravi hacks

Mislio sam da ćeš morati da poljubim kolače zbogom na niske FODMAP dijeti? Razmisli ponovo. To su neverovatni, i savršeno uz čaj.

Sledeći: Grčka pileća salata recept

1 od 3Tagged u
load...

Slične vesti


Post Hrana

Šta poručiti na P.F. chang pre postavljanja panike u meni

Post Hrana

Kako kuhati dnevnu večeru super luksuzne Valentine kod kuće za manje od 30 EUR

Post Hrana

Izviđačica prodaje 300 kutija kolačića ispred marihuane

Post Hrana

21 salata salata od salata koje su savršene za potlucks

Post Hrana

Ovaj recept za mršavljenje i gužve sa gustom mrlje je lagan i ukusan

Post Hrana

Kako popraviti slanu hranu - da, stvarno se može učiniti

Post Hrana

12 prženih piletina istinskih bombi koje je postavila Martha & snoopova večera za večeru

Post Hrana

Čisto jesti 101: šta je to, šta nije i 3 recepta za početak

Post Hrana

11 veggie-upakovanih recepti koje će vaša djeca ponovo tražiti

Post Hrana

Najbolji način za kuvanje glavnog rebra za Božić

Post Hrana

6 Desert patricki dan da bi taj dan bio još slađi

Post Hrana

Klasični italijanski recept za hagije vam treba u životu