Recepti koji se lako unesu i pretvaraju decu u ljubitelje paradajza | RS.burnbrightlove.com

Recepti koji se lako unesu i pretvaraju decu u ljubitelje paradajza

Recepti koji se lako unesu i pretvaraju decu u ljubitelje paradajza

Kada deca kažu da ne vole hranu - posebno voća ili povrća - to je često zato što nisu našli način da uživaju u još. Ali to može da iznova i iznova pokušavaju nešto da razvije ukus za to. U stvari, deca će možda morati da probaju nešto do 20 timesbefore učenje da ga vole. Dakle, ako je vaše dete opire zdravu hranu, najbolje što možete da uradite je da ih izlažete njega u nove i uzbudljive načine.

Jedna stvar izbirljivi jedu vole da mrze je paradajz. Ali, ako su ikada imali picu i voleo ga, verovatno su otvoreniji za povrća poput voća nego što može ostvariti. Kada se kuva, paradajz su potpuno transformiše, uzimajući u potpuno novih tekstura i lakih za ljubav ukusa. Napred, naći četiri Kid-prijateljski recepata koji može pretvoriti najžešći paradajza mrzitelji u svakodnevnim jedu.

load...

Babi bolonjeze

Slika: Zadovoljan Mama

Iako je ova jednostavna tjestenina dishvas originalno napravljena sa malim jedu na umu, to je i zadovoljstvo, brzo kuvanje obrok cela porodica može da uživa. Možete koristiti Hunt je Heirloom Crushed Tomatoes za najprobirljivije Eaters, ali kada su udobniji navike paradajz, zameni ih za lov je nasleđe kockice paradajza.

Jedna Pan lazanje

Slika: Zadovoljan Mama

Svaka porodica treba da ima jedan-pan obrok ušuškan u svom zadnjem džepu, a to jednostavno lasagnais jedno veliko. Hunt Heirloom Ceo Paradajz - ceo konzervirana paradajz su najsvežije degustacija - se alkoholom u procesor hrane sa šargarepom, crni i beli luk da se stvori sos koji je savršen za tinja sa mlevenog mesa i dodao da lazanje.

Shakshuka

Slika: Zadovoljan Mama

Ova popularna severne Afrike doručak obavlja dvostruki posao kada je u pitanju obroka: To je kao kod kuće na večeri jer je tokom prvog obroka u toku dana. U suštini ništa više nego jaja kuvana u sosu od paradajza pomešanog sa lukom i paprike i prožete su paprike i kima, ova-pan mealgets otrcano obrt kada preliven feta ili kozji sir.

load...

Ostava pica sos

Slika: Zadovoljan Mama

Deca vole picu, i čineći svoj sos sa konzervama paradajzom je odličan način da se kontroliše sadržaj soli i šećera, koji je često visoka u komercijalno pripremljene sosove. Brzo ostava pica saucecan se koristi da bi vaš at-home pizza pite.

Ovaj post je sponzorisan od strane Hunt je.

Slične vesti


Post Hrana

Šta da poručite u stejkhausu pre nego što postavite paniku u meni

Post Hrana

Najbolji način za kuvanje glavnog rebra za Božić

Post Hrana

Ovi zeleni recepti za miris imaju čarobnu moć da napravite jutarnju osobu

Post Hrana

Može li čvorljiva čokolada biti opasna?

Post Hrana

Evo kako je moguće kuhati jastoge na najhumaniji način

Post Hrana

Postoji jajnić - a onda je i ovaj portorikanski pistachio jajnog

Post Hrana

14 najboljih trenutaka hrane od 2018

Post Hrana

21 spooki halloveen koktela za proslavu u stilu

Post Hrana

5 pravila za čišćenje Budine na jednostavan način

Post Hrana

Rum raisin tiramisu

Post Hrana

Hranljivi recepti Kvanzaa daju vašoj proslavi osećaj svrhe

Post Hrana

5-dnevni plan obroka: kale, kvinoa i avokado da iskoriste svoj izvor