Šta da poručite u stejkhausu pre nego što postavite paniku u meni | RS.burnbrightlove.com

Šta da poručite u stejkhausu pre nego što postavite paniku u meni

Šta da poručite u stejkhausu pre nego što postavite paniku u meni

Mi smo svi doživeli "panika meni" - taj fenomen u kojem sednete u restoranu, odmah preplavljeni svim opcijama - ne mogu da shvatim šta je dobro - i onda samo ispalite prvo pomislite na to kada server dolazi do. To je pravi poremećaj, a mi smo tu da pomognemo. Zato što smo ovde u SheKnovslove tebe, a znam da zaslužuju samo najbolje.

Šta da naredi na KC Chang pre meni panika postavlja u

Outback Steakhousehas prošao kroz dugi niz promena od moje poslednje posete pre više od jedne decenije. Gone bilo mnogo na blistavo Australiji temom Ephemera, zamenjene elegantnim nameštaj i lošeg osvetljenja koji je de rigueur sada u boljim restoranima lanca. Otišli ​​su stotine televizora osvetljavaju bar oblast kao centru Hong Kong, smanjena na logičan broj. Otišli ​​su mnogi od "to je razlog zašto ste masti" predmete, zamenjen jela koja su intenzivno ukusna bez intervencije friteza Što se tiče nevaljale stvari koje ostaju, oni sada imaju opciju da bude naređeno u Saner delovima..

load...

Oni su takođe dodao novu etiku: "Nema pravila, baš kako treba." Mislio sam da je to samo privlačan oznaka linija dok mi server je rekao da to znači da ja mogu da izmene skoro svaki stavku na bilo koji način želim da moj savršen obrok. Dok ovaj koncept lako moglo onoliko puno meni panici do 11, podsetite sebe da diše. To znači da su njihovi serveri su obučeni da odgovori na sve Vaše "glup" pitanja, pa slobodno da pucaju sa sobom (umereno, naravno).

Da bi vaši životi još lakše, ja sam pokušao malo skoro svako jelo Zabačenosti ponuda, i stvorio Cheat Sheet za vas da koristite kada ste preplavljeni beskrajnim mogućnostima menija.

Sparušen biber Ahi

Zahvaljujući "Nema pravila, baš kako treba" politikom, ovo predjelo može da se pretvori u predvorju ako želite. Iako je tunjevina je sasvim u redu, krevet na azijski salata je uručena je magičan, pa čak i sama Forester izgleda ne razume njegovu veličinu. Ovo je opis meni:

load...

"Sašimi-stil tune spržen retka i postavljen na vrhu jedne azijske salata. Služi se sa kremasti đumbir-soja sos."

To je jedva fusnota! Oni nemaju pojma šta su ovde, ljudi! Učinite sebi uslugu i naredi veliki tanjir od toga. Možete preskočiti tunjevinu, dodati pecenu piletinu - šta god. To je tajna meni dinamo u stilu životinja stila hamburgere i Captain Crunch Frappuccino.

Bloomin 'Luk

Morao sam da ovo stavi na spisak, jer je to tradicija, iako ne mogu da se donese više da ih naručiti. Ja sam "slučajno" polirane sa ceo luk po sebi, a zatim proširio na duplo originalnoj veličini i okrivio Outback za mog jako odlučivanje. Možda sam to uradio više puta. Ako previše da užasne odluke, bićete zadovoljni činjenicom da su oni sada nude Bloom Petals, koji se svoje sumnjive sposobnosti samokontrole iz jednačine.

9 opravdanja za besramno obaranje Outback je Grin pomfrit-loaded blestava Onion

Klin salata

Ja često ne naredi klina salatu od normalno je jedini razlog koji sam ikada naložiti jednu u restoranu je da sebe osećaju manje krivim za ostatak mog obroka, a klin salata nije ništa drugo nego ploča od iceberg salate koja ima rekao je, "Jebi se, i druge salate! Želim da se takmiče na fer državnim nivoima nutritivne ludila! "Ipak, došao sam po ukusu sve, i mi servera me gurnuo da naredi čitav deo, rekavši da je jedna od najboljih stvari na meniju. On je bio u pravu.

Steakhouse Salata

Kada sam pre 10 godina bila trudna sa prvim detetom, stalno žudi cheesesteaks, rice krispies i ovu iseckanu salatu od Outback koji je imao plavu sir i Orasi i gomilu drugih stvari ne mogu identifikovati, jer zaista sam lopatanja je u ustima što je brže moguće - često dok jeca bez ikakvog razloga. Onda sam dobila dete, i na taj način završio svoje dane od jela u restoranima ili napusti kuću za moju ličnu uživanje za dugo, dugo vremena. Salata i više nije mogao biti zajedno. Godina je prošlo, a čuo sam da su ga prekinuti. Osećao sam probadanje bola u mom srcu, ali nastavio sam. Ja sam voleo i druge salate od tvoje, ali ne baš kao što sam to uradio jedan.

Pretpostavljam da u nekom trenutku vilama rulja razvijena van Outback sedištu, jer je moje poslednje posete koje salata se vratio, a Entree veličini! Iako je to nudi kao Steakhouse Salata, preporučio bih tražio bez pečenicu, koji nije njihov najbolji rez. Ako ste zaista žudnja crveno meso, bolje je preskakanje svoje pečenicu uopšte i plaća malo više za dobar komad mesa.

Koja je vaša omiljena lanac restorana govori o vama

Bone-u rebra okom

Moram da priznam, ovaj rez je oduvek bio moj odrezak od izbora, a ja sam ga naručiti u svakom Steakhouse sam ikada posetila. Nijedan drugi rez ima marbling ili dubinu ukusa ovo radi, i kako treba, bukvalno se topi u ustima. Ja znao ide u da bez obzira šta mi Legaci služio, to nikada ne bi mogao porediti sa nekim od $ 70 suvim dobi verzije koje sam imala, ali kako bi to nagomilaju za povremeni veeknight obroka kada sam primoran da dovede decu ?

Iznenađujuće, vrlo dobro! Outback sada uzrasta sve svoje odreske, mada je mokar protiv suvom doba (Google je). Na $ 28, to je jedan od skupljih bifteka na meniju, ali u krupnom planu bifteka, to je neverovatna vrednost. Takođe, lako hrani dvoje ljudi - tri ako se podele stranama.

Sve Outback je bifteka se nude sa dodatnim prelivima, ali ne preporučujemo da svako sa ovim rezom, kao što je već izuzetno ukusna, a ja sam čistunac - nikada ne treba da prikrije dobru šniclu, a ako je potrebno da se pokrije to se, da je odrezak nije dobro. Ako ne možete da se pomogne, jedino prihvatljiva opcija je pečena beli luk maslac.

Bloomin 'hamburger

Za vreme želite crveno meso, ali ne žele celu šniclu i takođe žele neke blestava Onion, ali ne toliko, ovo je hamburger za vas! Učinite sebi uslugu i nadogradnju ga Patti trava-fed - vredi.

Steakhouse Mac i sir

Mi prvobitno nije naredio, ali onda sam počeo da kradem ujeda na makarone sa sirom moj 8-iear-old izašli iz menija decu i nije mogao da se zaustavim. Moj suprug i ja popustila i naručio deo za sebe, tako da naše dete prestane da viče na nas.

Čokolada Grom iz Dovn Under

To je ploča bogatih, flourless Pecan čokoladnog kolača (neobjašnjivo se označenog kao brovnie) topped sa softball veličini scoop vanile sladoleda, čokolade fudge, šlaga i čokoladnim opiljaka. Ozbiljno, kako ide loše u tome? Kakve bezdušnom monstrum moraš biti da se to dole?

load...

Slične vesti


Post Hrana

Uzmi skriveni pogled na Starbucksovu prvu novu latte od 2018. godine

Post Hrana

Ko pravi bolje jaja, Bobbi or Gordon ramsai?

Post Hrana

Kung pao chickpeas: pretvorite omiljeno kinesko posuđe vegan

Post Hrana

Trump poništava rad Mišel Obame da poboljša oznake hrane

Post Hrana

Pumpkin pita unutar mini tikvice može biti samo najsitniji recept ikada

Post Hrana

Noć veštica nije zabava za noći bez ovih krvavih prstiju

Post Hrana

Kako podići tu dosadnu podlogu hladnih rezova i veggija

Post Hrana

Upozorenje: ove bakterije se mogu skrivati u vašoj salati

Post Hrana

10 trendova venčanih torti iz 2018. godine videćete se u celom instagramu

Post Hrana

Recipe revamp: kuinoa doritos i više hack-ovih ukusnih ukusa

Post Hrana

10 namirnica koje u stvari mogu dovesti vašu spavaću sobu do novih visina

Post Hrana

17 recepata koktela ledenog čaja kako bi vas ohladili u dugim danima leta