Starbucksova nova Cherri mocha je valentina koju želimo ove godine | RS.burnbrightlove.com

Starbucksova nova Cherri mocha je valentina koju želimo ove godine

Starbucksova nova Cherri mocha je valentina koju želimo ove godine

Dan zaljubljenih ne bi trebalo da bude toliko komplikovano koliko vaš Facebook status vezu. Dakle, Starbaks podizali novi flavorjust kao slatku kao čezne, Lovesick srca. Ljubavna priča ide ovako:

Starbucks trešnja moka: Be mine?

Us Hell Ieah!

A vi ste mislili prava ljubav ne postoji. Pa, jeste, prijatelji - u obliku vrućeg, slatkog napitka koji će učiniti da zaboravimo da je jedini koji će vam poslati valentine ove godine je tvoja majka. To je Starbucks 'nova trešnja moka, koji će biti krađa srca u prodavnicama od sutra.

load...

Da, ima ukus čokolade pokriveno višnje. I, da, kao što su ljubav, to je prilično zavisnost stvari. Kako nije mogao da bude? Novi piće ima espreso, što je uvek-malo slatko Mocha sos, kuvanog mleka i - * gutljaj * - kandirano višnje sirupa. Da li uopšte treba da pitam za šlaga i shovers zaljubljenih na vrhu? Sumnja ne, ne boj se: Oni uključeni u ovaj fest na pića, bez dodatnih troškova. Svooooon.

5 načina da se utvrdi da je vaš posao Making si bolestan

Like It Hot? Oh, dušo, možete to tako imaju. Vole cooler pristup? Nema problema. Ledeni verzija je tvoje za prosidbu. Da li će zauvek trajati? Pa ne. Kao prolazan ljubavi u egzotičnih stranoj zemlji, trešnja moka će vas romansa, a zatim se na putu, ostavljajući vam samo uspomena - ali će biti vredno truda. The Dan zaljubljenih inspirisana ukus će biti samo tvoja između 7. Februara i februara 14 (* sob! *). Dakle, zaljubljuju na prvi ukusa i imaju toplu i težak jednonedeljnog aferu sa Starbucks 'višnje kafe. Nećemo reći.

load...

A ako želite otvoren odnos sa svojim slatkišima, možda ćete videti još više akcije ove nedelje. Starbucks je dodao dva Dan zaljubljenih poslastice na svom meniju desert - i za samo određeno vreme (* duplo SOB *!). Nove slike? Confetti srca torta Pops (čokoladni kolač sa čokoladnim prelivom, blistave sa sitnim srca) i kolači šećera u obliku srca (belo ili roze glazura).

10 Inspirativni Turistička Blogeri ćete želite da pratite

I ako sve ostalo propadne na Dan zaljubljenih, možete uvek ulovi i spremna za piti Starbucks bocu Molten Chocolate ledeni latte i plače na njenom ramenu. (To su dostupni u gomili prodavnicama sada.)

Šta čekaš? Ovaj Valentine ljubavna afera ne može da traje - Pokreni se i zaključavanja usne sa trešnje kafe. Ko zna? Možda ćete sresti veoma slatka barista.

Slične vesti


Post Hrana

15 koktela za Valentinovo koje treba da date, datum ili datum

Post Hrana

Da, koristićete taj spiraliser i pokazaćemo vam kako

Post Hrana

Hershei-jeve poljupce za šargarepe su kontroverzni AF - ali da li su oni toliko loši?

Post Hrana

Kako pravilno skladištiti vino (da, važno!)

Post Hrana

Zašto bi svi prolazili kokosovom kavu ovog proleća

Post Hrana

10 namirnica koje u stvari mogu dovesti vašu spavaću sobu do novih visina

Post Hrana

Jednostavan vodič za pravljenje sopstvenih gumenih bombona

Post Hrana

Barack Obama i Justin Trudeau su večerali, tako da internet sada može umreti sretno

Post Hrana

Loše: krojače u mraku postoje

Post Hrana

Nova trik žitarica izgleda drugačija i ljudi nisu zadovoljni

Post Hrana

Kako napraviti savršeni jogurt bar: korak po korak vodič

Post Hrana

Kutija sa Mac i sirem može biti još gore za vas nego što ste mislili