Carla dvorana nije ovde za vašu 7-slojnu salatu za odmor | RS.burnbrightlove.com

Carla dvorana nije ovde za vašu 7-slojnu salatu za odmor

Carla dvorana nije ovde za vašu 7-slojnu salatu za odmor

Kuvar, kuvar autor i cohost of the Chev, Karla Hol zna dobru hranu. Praznici nisu izuzetak. Ćaskali smo sa Hall o tome kako je ona upravlja praznike, njena omiljena (i najmanje omiljena) jela i kako ona planira da 2018. Bolja. Ona je takođe nesebično dele neke od svojih omiljenih recepata za odmor i savete za oblačenje tortu klasičan kilograma.

SheKnovs: Sa praznika dolazi, kako planirate da se pozabavi vaš odmor Shopping do? Da li ste u poslednjem trenutku onlajn kupac ili volite da se sve to ranije učinjeno?

Karla Hol: Mislim da sam kombinacija oba. Uvek sam mislio da želim to da uradim ranije, ali rano je za mene nedelju dana napolje. Ali ja zaista pokušati da naredi svoju žurku ispred vremena. Pazite, ja nisam uradio. Ja sam veoma promišljen o mom spisku, tako da imam sve - mlekaru, meso, živina - u kategorijama na osnovu toga gde je u prodavnice da kupim stvari. Volim da uzmem stvari u prodavnici, ja ne volim da radim na mreži.

load...

Tako sam u poslednjem trenutku. Svake godine Mislim da je Božić će biti dalje od Zahvalnosti nego što jeste. Ja sam kao, Oh Mi Gosh, zašto je Badnjak i dalje radim stvari?

Molli Sims kaže Meditacija je odličan način za borbu protiv Mommi Guilt

SK: Koji je najbolji / najgori poklon koji ste ikada dobili?

Č: Najbolji poklon koji sam ikada dobila... Moj muž je tako dobar poklon davalac. Sluša cele godine tako da ima stvari koje sam rekao, da sam govorio o tome. To je zbirka knjiga koje sam želeo. On mi daje mnogo malih stvari. Dakle, ova zbirka knjiga koje mi je dao da te volim.

Ali i on radi te čarape, imamo tu tradiciju sada da uradi čarape - nismo stvarno čarape odrastanje, jesmo ali to je bilo kao bombone - ali da će mi dati sve male stvari, samo male stvari... To bi moglo biti kao mali higijenu ili papir i olovka i svi su punjene u ovom čarape i ja ga volim. To je iskreno jedan od mojih omiljenih stvari da dobiju. To je poklon koji nastavlja da daje zato što su male stvari i svi oko tebe su tako volim to.

Najgori poklon koji sam dobio je svakako nešto što je regifted meni, to je nešto što nema nikakve veze sa mojim životom ili ništa. Ploča sa posudom prilogu. To je bio looking, kao nečija baka je. I ja znam da imam sedu kosu, ali stvarno, ne još.

load...

Lori Ernandes otkriva savet želi She Knev Ranije

SK: Koji je vaš omiljeni praznik hrana i / ili tradicija?

Č: Moja baka je moja inspiracija za sve praznike, jer smo išli do njene kuće za nedelju večeru. Mnogo naših praznika će biti u njenoj kući, a porodica će doći i ona bi joj kolači, svoje role i sve. Dakle, jedna stvar da svako raduje da je pet ukusa kolači moje bake.

Da se ​​obučete za praznike, samo sam se limuna glazura (koja je jedna od pet ukusa) i stavio sam limuna glazura, koja je jednostavno šećer u prahu i sok od limuna, preko kolača i pustiti da kaplje niz strane. Ne treba da pokrije celu stvar. A onda sam uzeti neke sugared Cranberries - to su tako jednostavne, uzmete sirup, samo šećer i vodu, ali ja dodati malo đumbira, jer volim đumbir i brusnice zajedno, a onda rastvoriti šećer - si stavio cranberries u tom jednostavnom sirupom i samo ga ostaviti u frižideru preko noći u trajanju od najmanje osam sati.

Onda kada je sutradan drain the cranberries iz prostog sirupa štedite tu tečnost, jer to će biti za vaše mocktails ili vaše koktela. Bacate te brusnice u finom šećera. Oni nisu samo samo ukusna užina, ali oni čine moja torta zaista svečana i lijepa sa bele i crvene. Onda se malo nane i vi ga ukrasiti.

Volim da radim stvari koje imaju dve svrhe, kao što su brusnice i takođe sirup.

Kelli Rovland ima Mommi krivicu Previše - i to je u redu

SheKnovs: Bilo tradicionalna odmor jela apsolutno ne mogu da podnesem?

Č: Ne volim slojevito salatu. Ne volim neku vrstu sedam slojeva stvar gde je izgleda prilično u teoriji, a onda kada odete da ga jede, ako si poslednja osoba, dobijate kašu. Dobijate sve mešoviti-gore-kao-da-je-na-somebodi's-ploče. To sam samo ja, ali ja ne volim to. Takođe, ne volim ćele salatu. Ali ja volim ambrozije! Zamisli. Ja ne razumem, ali ja volim ambrozije.

Ali ja ne volim želea sa orasima u njemu. Nije moj omiljeni.

SheKnovs: Šta je Mateja i Noje? Bilo odmor jela koja zaista vole?

Č: Noa ne voli sos od ribizle. On ne voli kuvano voće. On voli kukuruzni hleb preliv. [Matthev je] vegetarijanac, tako da je sve u vezi sa stranama za njega. Ja uglavnom se sve strane vegetarijanske, pa zato voli kelju, brusnice preliv, nadev, Green Bean tepsija, dinstane pečurke. Obožavam sa strane, rolne, volimo hleb. Noa voli svoje slatke rolnice od krompira.

Ali još jedna stvar koju volim je ja breskve pitu. Svi vole breskve pitu. Da izgleda svečana za praznike, ja se testo i pritisnite iz lišća.

Druga stvar koju volim da radim - Volim da se moje male nećake koji su 9 i 12 učesnika - je kolačić odluka. Jedan testo, tri različita kolača. Imam ovaj Linzer lovu. Tako je mekana i samo se topi u ustima. Kada stavite da sa džemom od malina, to je samo ukusna. Isti testo će palac otiske. Vi samo koristite neki drugi jam - možete uraditi sendvič kolačiće sa možda čokolade ganache - a onda čak i otvora, a samo deca prave svoje male dekorativne kolačiće. To je tako jednostavno da se svi uključe.

Linzer testo ima neke začine u njemu, tako da nije samo vaš redovni Shortbread testo. I kada kažem si stavio u usta i samo topi... Moraš da TooT svoj rog, samo kažem. Ako ne Tooting svoj rog kada pravite večeru, treba da budu nešto drugo što sada. Ako ti se ne sviđa, niko drugi neće da mi se.

SK: Šta ćete promeniti u Novoj godini?

Č: Iskreno, to mora da bude sa porodicom. Mislim da provode više vremena. Ove godine uzeo sam svoj prvi odmor u devet godina, a osećam se kao da treba da urade više da čak i ako je to nešto vrlo jednostavno. Čak i ako to ima odmor u mom gradu, našli vremena da samo isključite i biti sa porodicom. Naročito mi nećake. Ne želim da odrastu i ne poznaješ me. Želim da vreme za njih.

Ovaj intervju je izmenio zbog jasnoće.

load...

Slične vesti


Post Hrana

Kako napraviti krekter Candi, super-lako slano-sladak odmor odmor

Post Hrana

26 veganskih pasta recepti tako dobro da uopšte nećete propustiti sir

Post Hrana

Crveni, beli i plavi slojeviti pirinač Krispies tretmani čine vaš četvrti ekstra-slatki

Post Hrana

Kako napraviti domaće bogatstvo kolačiće za novu godinu u Kini

Post Hrana

Koja je razlika između broda i stoke?

Post Hrana

Joanna dobija dionice skrivenih pogleda na nove stavke iz restorana

Post Hrana

Nooo! Nestle Candi barovi bi uskoro mogli nestati iz prodavnica

Post Hrana

Ove jarke, hrustljavih jela sa Cabbage-om će ove zime sjesti večeru

Post Hrana

Evo svih restorana koji će biti otvoreni na Božićni dan

Post Hrana

Svi smo pevali o čudnom pudingu - ali šta je to?

Post Hrana

6 letnja hrana i vina uparivanja koja će vam učiniti da izgledate kao pro foodie

Post Hrana

Sve vrste paprika koje želite ikada pokušati