Chris pratt otkriva da podiže i jede svoje jagnjeće | RS.burnbrightlove.com

Chris pratt otkriva da podiže i jede svoje jagnjeće

Chris pratt otkriva da podiže i jede svoje jagnjeće

Dodajte ovaj na listu stvari koje možda niste znali za Chris Pratt: On podiže i jede svoju jagnjetinu.

Posle više od mesec dana ćutanja o društvenim medijima, Prat se vratio da otkrije samo da je u toku još jedan segment svog mini seriju hrane, Koji je moj Snek? - gde je jeo, pogodili ste, jagnjetinu i spanać direktno iz svog farme. "Tako je", kaže on u svom Instagram video, "Fresh farma-to-sto jagnje."

Vatch Sve Chris Pratt je #VhatsMiSnack Videos, jer Ium

#vhatsmisnack ?? JAGNjEĆA SIN! Ja sam uzbuđen da se vratim u postavljanju stvari na društvenim medijima nakon toliko potrebnu pauze. Evo šta možete da očekujete: #videos #pictures #vorkouts #farmlife #michelobultra (radim reklamu za njih za Super Bovl) #JurassicVorld #FallenKingdom #Avengers #InfinitiVar #jokes #inspirationalkuotes #bible Šta da očekujete: #politics #DPicks Budite ljubazni. Vidimo se uskoro.

load...

"Ja sam uzbuđen da se vratim u postavljanju stvari na društvenim medijima nakon toliko potrebne pauze," napisao je kao natpis. Pratt nastavlja da kaže da je bio "uzgoj jagnje za poslednjih šest meseci i ribolov."

"Oni su najsrećniji jagnjadi na planeti", Prat, kaže u videu. "Oni su tako slatki, a onda jednog dana se probude mrtve, i oni su u svom zamrzivaču ne znam kako to još radi, ali to je neverovatno..

"Ako ste vegetarijanac, ja se izvinjavam. Ja ne želim da budem bezosećajan, ali sam imao divnu jagnjetinu ručak za svoju užinu," šali se on.

Pratt pratio njegov Šta je moj Snek? Instagram poruka sa fotografijom svih mesa ubrani od jagnjeta je podigao, navodeći u naslovu da je jagnje živeo "veoma dobar život."

"On je negovan i ogoljen, njegovi kopita medicinski de vormed, bez antibiotika neophodno", piše Prat. "Okružen laughing ljubavne ljudi, uključujući i decu kojima su predviđene takvu radost. Nuzzled, ljubimac i voleo svaki dan. Ne stresno putovanje u svom krajnjem odredištu. Trauma free."

load...

Pogledajte svu ovu slavnu hrane! Mi ćemo jesti sa njega za mesec dana. Njegov vuna postaje prediva kao govorimo. Živeo je veoma dobar život. On je negovan i ogoljen, njegovi kopita medicinski de vormed, bez antibiotika neophodna. Okružen laughing ljubavne ljudi, uključujući i decu kojima se pruža takvu radost. Nuzzled, ljubimac i voleo svaki dan. Nema stresno putovanje u njegovom krajnje destinacije. Trauma besplatno. Samo dodir sa USDA sertifikovanog štapić na glavu i ode na spavanje. Ostali ovce ne primećuju. To je kao iskopčavanja TV. Onda Vocka moj mesar radi svoju magiju. Sada je meso za prijatelje, porodicu i poklona. Ubrzo, iako može biti na raspolaganju svojim sledbenicima kao što smo testirali recepte i otvori tržište. Moram da neke stvari biranih u prvi. Našao sam novu strast da dodate svojim mnogim drugima. #farmlife i utičnica je voli! Znaćete gde prskanje moje pepeo. Ja ću vam reći.

I na osnovu njegovog naslova, možda ćemo i videti da otvori svoju mesnicu. "Ubrzo, međutim, može biti na raspolaganju svojim sledbenicima kao što smo testirali recepte i otvori tržište. Moram da se neke stvari biranih u prvi. Našao sam novu strast da dodam svojim mnogim drugima."

Evo kako Kris Prat Made slave njegove Instagram Comeback

Što se tiče poreklo svoje meso, razumevanje koliko je važno da se zna gde je tvoj hrana dolazi i koriste svaki deo životinje, Prat nije sam. Top Chefhost Padma Lakšmi ti je rekao SheKnovshunting svoju hranu ne samo mnogo ekološki pristup jedu meso, ali je i više hranljiva.

"Ako ćeš jesti meso", rekla je ona, "Oh, do đavola da, to je način na koji to treba da uradi."

Kada Vrh Cheffilmed Sezona 15 u Koloradu, Lakšmi je rekla da je zapanjeni koliko meso divljači su jeli.

"Po prvi put, bio sam u delu naše zemlje u kojoj ljudi drže oružje, jer su redovno izlaze i lov", rekla je ona. "To je iskustvo za mene, da neko izlazi i ubije jelena ili dva, i kože IT i zamrzao ga i koristi ga tokom cele godine. Oni koriste svaki deo toga, oni čine kobasice."

Što se tiče Prat ide, ako opet nestane iz društvene medije, barem ćemo znati gde je verovatno: svoju farmu, blaženo živi da #FarmLife.

Ima jaja. Ona zna kako da ih koriste. #farmlife

Označeno u
load...

Slične vesti


Post Hrana

Pop-up groundhog kolačići da proslavimo kraj (nadamo se) zime

Post Hrana

10 najboljih kuhinjskih alata svaki kućni kuvar potreban

Post Hrana

Doritos pokušava da nas vrati na 50-ih godina sa čipovima koji su pogodni za žene

Post Hrana

Ono što ćemo jesti 2018. godine, prema ljudima koji obraćaju pažnju

Post Hrana

Kako pobediti na prijateljstvu

Post Hrana

Kongres se trenutno bori protiv mlečnih etiketa

Post Hrana

8 moskovskih receptura za mulju kako bi dodali vašu koktel listu

Post Hrana

Mcdonalds će učiniti sretne obroke puno zdravije

Post Hrana

Veganski noćni francuski tost koji će završiti sve vaše borbe za doručak

Post Hrana

3 ručkovi koji su dobri za zube vaših dječaka (i odličan ukus)

Post Hrana

Starbucks novi snickerdoodle vrući kakao dolazi zajedno sa velikim pivotom

Post Hrana

Šta da poručite u stejkhausu pre nego što postavite paniku u meni