Upozorenje o alergiji: oprezni barovi i pileća salata cele hrane | RS.burnbrightlove.com

Upozorenje o alergiji: oprezni barovi i pileća salata cele hrane

Upozorenje o alergiji: oprezni barovi i pileća salata cele hrane

Nut alergija može da bude neverovatno opasno, naročito kod dece. Mislim, većina škola ne ni da decu donose puter od kikirikija sendviče u školu zbog potencijala za ozbiljne reakcije koji pate od alergije. To je velika stvar, ljudi!

Zato je povlačenje clif Kid Zbars i clif Builder je barsdue da neprijavljene orahe je tako strašno. Navodno, šipke mogu da sadrže kikiriki, bademi, brazilski orah, indijski orah, lešnik, Australijski orasi, orasi, orasi ili Coconuts - u osnovi osigurava da ako imate tla orah ili drvo nut alergiju, mogla bi biti u opasnosti.

load...

Oreo i Dunkin 'Donuts udružili da stvori Doručak Cookie svojih snova

Povlačenje obuhvata clif graditelj je bar Chocolate Mint ukus, Clif Kid zbar proteina Chocolate Mint i Clif Kid zbar proteina Chocolate Chip ukusa. Oni su prodali na mreži i u prodavnicama širom SAD Ako imate jedan od opozvanih barova, vratite ga na mesto kupovine za razmenu ili povraćaj. Ali (nažalost) to nije samo opoziv dana.

Leto Jastog Rols McDonald se vratio - Evo gde možete dobiti One

Ako volite pileću salatu, možda ste nedavno dobila okrutno iznenađenje. Vrbe drvo Poultri Farm, dobavljač za Vhole Foods, objavila je recallafter slučajno isporuci 440 kilograma tuna u kontejnerima koji su oznakom "bivo stil pileća salata."

Um, to je velika prokleti greška! Ima li išta gore nego zagrizu ili gutljaj nečega misleći da je jedna vrsta hrane samo da otkrije da je drugi? Evo gledam, college domu sa flaša za vodu punim votke. Ali to je još gore sa tunjevinom. Ne treba kopati u očekujući ukusan zalogaj buff chick samo da se gutljaj tuna salate. Bljak.

load...

Toliko smo Zbunjen Chobani je Nev Jogurt

Falsifikovanu marku salata od tunjevine je prodat u 12.5-ounce kontejnerima u Vhole Foods Market prodavnice u Konektikatu, Nju Džersiju i Njujorku. To je opasna greška da, jer mnogi ljudi imaju morske alergije i ne bi bilo ispravno upozorio na etiketi.

Ako ste kupili neki od ovih zamenio proizvoda, baci to ili vratiti na mesto kupovine. Takođe možete zvati Alek cekala, generalnog direktora, na 508-951-8351.

Nadajmo se da oznaka greške počnete da pod kontrolom. Mislim, Listeria kontaminacija je jedno, jer se bakterije mogu tako lako napredovati u različitim okruženjima - ali zamenio proizvode? To samo izgleda 100 posto sprečiti i TBH nekako glupo. Saberi se, za proizvodnju hrane kompanije!

Slične vesti


Post Hrana

3 ručkovi koji su dobri za zube vaših dječaka (i odličan ukus)

Post Hrana

Postoji jajnić - a onda je i ovaj portorikanski pistachio jajnog

Post Hrana

Apple-rhubarb pita je moderan tvist na klasičnom receptu

Post Hrana

Zadovoljite svojoj Starbucksovoj zavisnosti kod kuće sa ovim 21 receptorima

Post Hrana

10 Napa kupus recepti koji uzimaju ovaj osnovni veggije na sledeći nivo

Post Hrana

Meksički božićni recepti nedostaju vaš odmor

Post Hrana

Napravite ovu ljubičastu slatku pitu od krompira i nikad više nećeš raditi bundevicu

Post Hrana

Slov cooker Carne Asada će na tjedan dana do novog nivoa

Post Hrana

Ove jarke, hrustljavih jela sa Cabbage-om će ove zime sjesti večeru

Post Hrana

7 mesta gde možete sutra dobiti besplatne krofne

Post Hrana

Recipe revamp: kuinoa doritos i više hack-ovih ukusnih ukusa

Post Hrana

Joanna dobija dionice skrivenih pogleda na nove stavke iz restorana