Uzmi skriveni pogled na Starbucksovu prvu novu latte od 2018. godine | RS.burnbrightlove.com

Uzmi skriveni pogled na Starbucksovu prvu novu latte od 2018. godine

Uzmi skriveni pogled na Starbucksovu prvu novu latte od 2018. godine

Tu je dete u gradu Starbucks. Java konglomerat upravo objavila svoju najnoviju piće za 2017., koji je poznat kao Cascara latte, koja se rimuje sa maskare i zvuči mnogo odgajivač od Pumpkin Spice. Cascara, očigledno, je španska reč koja se odnosi na pulpe višnja kafe, što je voće koje okružuje zrna kafe samu. Nauče nešto novo svaki dan. Ovaj sušeni Cascara, ili komina, daje suptilan slatki, voćni ukus u novom Frothi piće.

Počevši sledećeg meseca, možete lanzati preko do najbližeg Starbucks (ako živite na Zemlji, ne bi trebalo da bude daleko od kuće) i naredi Cascara. Prvobitno je novi Mleko je ponuđen na Starbucks Reserve Roasteri u samo Sijetlu, što je izuzetno fensi Starbaks inkubator, ali piće je toliko popularan da je će uskoro izbace svuda. Uzgred, jedinjenja nitro hladnog piva i stambena Beli su oba umotvorinama of Starbucks Reserve, tako da očekujemo da Cascara Latte biti malo povišeni kao i njegovi prethodnici. I dalje će ukus Starbucks, ipak.

load...

Starbucks 'novi Snickerdoodle Vruća kakao stiže zajedno sa velikim pivot

Kako to će ukus tačno, prema Starbucks, "Cascara daje suptilne note tamno braon šećera i javora u klasičnom Starbucks espreso." Da li će to ukus zapravo biti direktno iz ploda kafe višnje ili, znate, iz šećera i drugih dodao aroma je za raspravu, ali barem je to nešto novo.

Kul deo o svemu ovome je da su Cascaras obično samo odbacuju u prošlosti, ali u poslednje vreme ljuspice su korišćena za stvari kao Cascara čaja da smanji na hranu otpada - i da se stvori kafa i čaj, koji je zapravo prilično kul. Kako prenosi NPR, kafe uzgajivač pete generacije pod nazivom Aida Batlle otkrili da Cascara je zapravo ukusno kao teaabout pre 10 godina posle miris njen ukusna, hibiskus-kao miris na degustaciju kafe.

"Odmah sam radoznao sa tim", rekao je Batlle NPR. "I ja sam odabrao kroz njega, očistiti ga i zatim ga staviti u toplu vodu da vidimo kako to izgleda. Onda sam pozvao svoje kupce u to vreme, a ja sam bio kao, "Oh, Bože, morate probati ovo. Ja ću vam poslati uzorak. ' "

Starbucks je konačno nam daje ono što smo tražili

Cascara čaj je napravljen od kafe trešnje pulpe, ali Batlle prepoznali da je reč "celuloza" nije poštapalica. "Celuloze je tako fuj reč", rekao je Batlle NPR. "Bio sam kao, ne, ne, ne, ovo je Cascara."

load...

I to je to. Deset godina kasnije, to je piće u Starbucks - na bolje ili na gore.

20 stavki koje pokazuju svoju zavisnost aparat je otišlo predaleko

load...

Slične vesti


Post Hrana

Recipe revamp: kuinoa doritos i više hack-ovih ukusnih ukusa

Post Hrana

Vodič zauzetog kupca za uštedu novca na namirnicama

Post Hrana

18 vrućih čokoladnih recepti koji će promeniti način na koji osećate oko zime

Post Hrana

20 načina da volimo frangeliko, liker od lešnika u kojem smo opsednuti

Post Hrana

Šta da poručite u stejkhausu pre nego što postavite paniku u meni

Post Hrana

Kako kuvati piletinu na roštilju, tako da je savršeno svaki put

Post Hrana

Kompletna rang lista najboljih prodavnica vegetarijanskih mesa

Post Hrana

Kako napraviti šlagu, koja je najlakša stvar ikada

Post Hrana

Kako napraviti Gorgeous sadni suši za desert

Post Hrana

Vaš kompletan vodič za meksičko bilje i začine

Post Hrana

Tacos doručak je dobar, ali tacos voćnih doručaka je bolji

Post Hrana

Rum raisin tiramisu