Vodič zauzetog kupca za uštedu novca na namirnicama | RS.burnbrightlove.com

Vodič zauzetog kupca za uštedu novca na namirnicama

Vodič zauzetog kupca za uštedu novca na namirnicama

Kada je u pitanju uštede veliki na namirnice, još uvek imam noćne more od preko-punjene organizatora kupona moje porodice, koja je neprestano puca po šavovima sa (obično istekao) ponude na stvari koje nikada ne bi zapravo treba. I ništa nije bilo gore nego pokušava da pronađe prave bonove da preda na blagajni, dok su ostali potrošači u red iza nas ljutito.

Ali srećom, vremena su se promenila. Razgovarali smo sa Lisa Lee Freeman, uštede eksperta Flipp App, o tome kako da sačuvate veliki na namirnice u modernom dobu. Dakle, stavi makaze kupon-clipping daleko i budite spremni da spase put 21. Veka.

load...

Kako da uštedite novac koristeći kupone ako ozbiljno mrziš koristeći kupone

1. Koristi te cirkularima na lakši način

Da skup prehrambenih radnji bavi li se u vašim novinama da odmah baciti u kantu za reciklažu zapravo može pomoći da uštedite velika. Ali ne brini za dovodeći ih u prodavnicu sa sobom. To je mnogo, mnogo lakše od toga.

Vi ponesite telefon sa sobom svuda, pa zašto ga ne koriste za praćenje tih supermarketa bavi previše?

Frimen preporučuje Flipp aplikaciju. Load svoj namirnicama listu, a "aplikacija će automatski pronaći svoje lokalne kružne ponuda, uključujući i kupona, za sve na listi!"

2. Pitajte za proveru rain

Da li ste znali da ako je prodaja stavka u vašoj prodavnici na zalihama, možete često da odložimo na poslu? "Provera kiša vam daje pravo da prodajne cene kada je predmet se vraća na lageru", čak i ako je prodaja tehnički završen, objasnio je Frimen. "Većina rain provere ne dolaze sa rokovima, pa pročitajte sitnim slovima. Ako je cilj da kupujemo više stavke, proverite da li je primetio na put."

load...

21 novac štedi savete koji su toliko mnogo pametniji nego "ponesite ručak"

3. Ne zaboravite prodavnicu dolara

Dollar prodavnice ne samo prodati-brend i no-name hranu, kao što neki od vas možda već znaju. "Više prodavnice dolara sada nude velike uštede na velikim prehrambenim brendovima kao što su Heinz i Jif", kaže Frimen. Takođe možete dobiti namirnice poput mleka i jaja na velike popuste. Proverite cirkular ili na sajtu svog lokalnog Dollar Store za nedeljni deals - možete naći veliki popust na neke od glavnih stvari već na listi za kupovinu.

4. Koristite program lojalnosti

Nemojte ignorisati programe lojalnosti na svojim lokalnim prodavnicama - uzimanje nekoliko minuta da se prijavite da vam uštedi mnogo novca na duži rok. "Neke prodavnice će zahtevati lojalnosti karticu kako bi dobili prodajne cene Mnogi takođe nude podsticajne programe poput štednje gasa kada potrošite određeni iznos na namirnice.", Objasnio je Frimen. Proverite u u omiljenim prodavnicama i vidimo šta vrste povlastica nude njihovi programi lojalnosti.

5. Planirajte nedeljne strategiju uštede

Jedan od najvećih ključeva pametne kupovine? Planiraju unapred. Prema Freeman, postoje tri pametnih štednje strategije trebalo bi da se koriste svake nedelje: "1. Odredite gdje da kupuju na osnovu kojih prodavnice imaju najboljih ponuda na stvari koje je potrebno, 2. Obroka Plan oko šta je na prodaju i 3. Plan Big stock-up artikala za prodaju redovno koristite. Ako ne radite sve tri, vi propuštate! "

Sa ovim lako savete, možete uštedeti dosta novca - nema kupon-kliping potrebno.

Šta kupiti u vašoj lokalnoj Asian bakalinom

load...

Slične vesti


Post Hrana

Vaš kompletan vodič za meksičko bilje i začine

Post Hrana

Odmaknite se od peći i napravite ove sirove letnje salate umesto toga

Post Hrana

Iz mleka? ove podloge rade isto tako iu vašoj pečeni robi

Post Hrana

Koja je razlika između broda i stoke?

Post Hrana

5 pravila za čišćenje Budine na jednostavan način

Post Hrana

10 mesmerizirajućih instagram videa za torte kako bi vas ohladili (i učinili da ste gladni)

Post Hrana

11 zdravih zamrzivača kafea koji će vam slomiti vašu sladokusnu mlečnu naviku

Post Hrana

Naš vodič da jedete vaša osećanja nakon izbora

Post Hrana

Noć veštica nije zabava za noći bez ovih krvavih prstiju

Post Hrana

10 egzotičnih voćnih deserta (gotovo) suviše lepo da jedu

Post Hrana

Aldi namirnice će se uskoro prodavati u kohlovim

Post Hrana

Čisto jesti 101: šta je to, šta nije i 3 recepta za početak