10 stvari koje treba znati pre nego što mrzite kosu | RS.burnbrightlove.com

10 stvari koje treba znati pre nego što mrzite kosu

10 stvari koje treba znati pre nego što mrzite kosu

Istina je da većina ljudi misli "Rusa", kada misle o letnjim kose ideje, ali ako ste obratili pažnju u poslednje vreme, možda ćete primetiti da je tamna kosa koja je naslovima. Bez obzira da li Gledaš inki shadeor Kim K je suptilniji "bronde," tamna kosa je predivna, dramatičan izjava da za leto.

Ali postaje boce brineta nije bez svojih izazova. Evo 10 stvari koje treba da znate pre nego što odete na tamnu stranu.

1. Moraćete da razmislim o svojim obrvama

Ako pravite značajnu promenu boje (ide od plavuše na crno, na primer), moraćete ili treba da se ofarba obrve da ide zajedno sa svojom novom kosom ili pronađu sjajan novi proizvod da ih popuni sa. Čelo-bojenje nikada ne treba pokušavati kod kuće (sve te hemikalije tako bliski vašim očima!), Tako da se uverite da vidite profesionalac ako idete stalno put.

load...

Ako se odlučite da ih popune, branje proizvod koji odgovara vašem nova boja je imperativ. Kao opšte pravilo, uvek ćete želeti obrve da budu jedan do dve nijanse svetlije od vaše kose za veoma prirodan izgled. Anastasija obrve Viz ($ 21) i obrve u prahu duo ($ 23) su obe sjajne opcije koje dolaze u širokom spektru neverovatnih boja i koje su praktično greška-dokaz.

2. Vi ćete otkriti da je "tamna" nikada nije samo "mrak"

Pitajte bilo kog colorist ili boce brineta šta nijansa ona koristi, i verovatno ćete dobiti zbunjujuće odgovor: većina tamne nijanse su mešavina više boja koje se bave različitim problemima u boji. Na primer, neko čija je kosa dobija Brassi želeti osnovnu boju koja je više pepeljasto ili ljubičasto-bazirana da se suprotstavi neželjene zlatne tonove, a neko sa mnogo sivih može biti potrebno samo kap zlata efikasno prikriju svoje srebrne niti. Moraćete da malo istraživanje pre nego što odluči o boju. Pobrinite se da razgovarate sa koloristcolorist ili da vaše online homevorkbefore li reskirati!

load...

3. Boja može biti grub na vašoj koži

Tamne boje sadrži molekul nazvan p-fenilendiamin. Uprkos tome što je pronađena u većini tamni kozmetika i tattoo boje, to može izazvati lošu reakciju kože: otok, svrab, gori i crvenilo. Iako su pune na alergijske reakcije retko, oni se desi - i kada uzrok je stalna tamna boja, oni dramatično desiti.

Nema načina da znamo unapred ako je p-fenilendiaminskih će vas iritira, i alergije mogu razviti tokom vremena. Najpametnija stvar koju treba uraditi je da se uverite da vi (ili vaš koloristcolorist) uvek radi patch test pre nego što pokriva glavu boje. Ako osećate bilo nepotrebno paljenje ili svrab ili ako svoje lice talasima ili pocrveni, odmah isperite glavu i obratite se lekaru. Alergijske reakcije nisu ništa da kijam u!

4. Vi ćete naučiti bolove održavanje

Ako ćeš samo malo tamnija od vaše prirodne boje, održavanje će verovatno biti veoma lako. Ako je to više dramatična promena, pripremite se za vidljivih korena. Moraćete da ponovo svoj boju svake tri do četiri nedelje da bi svoju boju svež i tvoji koreni skrivena; između, možete dodati malo boje sa predivnim glazura.

5. Going svetlo opet nije nemoguće, ali je malo verovatno

Tamna boja je obaveza, ako ne i za život, onda barem u doglednoj budućnosti. Idući od obojenog mraku da se ponovo zapali je veoma teško. Ne samo da je tehnički teško (preskačem strašnom Brassi stageis gotovo nemoguće), to je neverovatno grub na kosu. Ako ste neko ko voli da menja svoju boju kose mnogo, razmislite malu promenu. Dodati neke lovlights dva do tri nijanse dublje nego tvoje kose, umesto da za jednu čvrstu tamne boje.

6. Videćete da kutija boja može biti od

Kao divno kao dom za kosu su postali, oni imaju određena ograničenja. Ako je vaš san brineta nijansa je jedna do dve nijanse tamniji od vaše prirodne boje, pokupi kutiju i idi za to. Ali, ako ideš tamnije od toga, treba da vidimo profesionalni.

Zašto? Home hair color kompleti dolaze sa 20-volume programer, što znači da je samo dovoljno jak da promeni frizuru dve nijanse tamnija ili svetlija nego što je prirodno. Ako želite da se vrlo tamna, moraćete da nered sa različitim prednosti programera, što je veoma teško i najbolje prepustiti profesionalcima. Dobar kolorista je najbolji prijatelj obojeno brineta je.

7. Moraćete da promenite makeup rutinu

Da je sastav koji je izgledao dobro sa upaljač kosom može izgledati suviše ozbiljna (ili ne dovoljno teška) sa tamnijim obojenih brave. Ako je vaš rumenilo je što izgledaš malo previše poput Snežane, trgovina je u za suptilnu bronzer umesto. Budite otvoreni za eksperimentisanje, i zapamtite: Ako ste u nedoumici, oštar mačka oka uvek izgleda dobro.

8. Moraćete malo da se prilagodi

Svaka veća promena kosa izaziva ono što smo ovde u Daili Makeover volim da zovem "probleme u mozgu", koji je kada vaš um je toliko navikli da vam jedan od načina da svaka velika odstupanja donosi na "Bože IZGLEDAM toliko različit to je strašno "histerično reakcija. Nema ništa loše u stvarnom izgledu; to je vaš mozak koji ima problem.

9. Pripremite se za kupovinu novih osnove

Osnove za kosu, tj. Mislim Bobbi igle za kosu veze, češljevi, klipove i Headbands - svi bi trebali da budu u senci koja odgovara kosu. A to znači da će morati da ide u kupovinu za svoju novu kose hladu. Ono što radimo za lepotu!

10. To je najbolja stvar koju ćeš ikada uraditi

Ozbiljno. Tamna kosa čini iour eies pop, vaša koža izgledati svetao i stvara lepo dramatičan okvir za vaše lice. Kada ste prešli na tamnu stranu, nikada nećete želeti da se vrati.

load...

Slične vesti


Post Lepota i stil

Koliko je gubitak kose normalan?

Post Lepota i stil

U odbrani cara delevingne, ikona koze stoljeća

Post Lepota i stil

Verovatno imate previše proizvoda za negu kose

Post Lepota i stil

10 neprocenjivih saveta za negu kože koje nemaju nikakve veze sa proizvodima

Post Lepota i stil

Stručni saveti i trikovi za veću upotrebu od četkica za šminkanje

Post Lepota i stil

11 nevjerojatno prilično novih godina ideje za kosu

Post Lepota i stil

Kako se brinuti o teksturiranoj kosi dok radite

Post Lepota i stil

Tajna od 6 evra da se oslobodite tkane kosme: hrana i sirće

Post Lepota i stil

Izgradnja vaših garderobnih osnova znači da se više ne zamenjuju odeća svake sezone

Post Lepota i stil

Zašto Salma haiek nikad ne pere lice ujutru

Post Lepota i stil

5 neverovatno laka (i tako lepa) aroma za dugu kosu

Post Lepota i stil

Iznenađenje: maramice za šminkanje su zaista loše za vašu kožu