5 ekspertskih odobrenja za prestanak znojenja | RS.burnbrightlove.com

5 ekspertskih odobrenja za prestanak znojenja

5 ekspertskih odobrenja za prestanak znojenja

Kao neko ko je imao izuzetno znojave pazuha od detinjstva (RIP Old Dance kostima i svi koji su stajali pored mene), ja sam neverovatno upoznat sa sudbinom poznatom kao znojenja i razočaravajući niz proizvoda dizajniranih da ga zaustavi. Ali, čak i ako se ne bave prekomernog znojenja kao ja, to ne znači da se ne potpuno slute toplotu znoj indukuje leta, naročito ako je vaš znoj se prostire na noge rukama, i, dobro, i svuda.

Meet retinol ulje: The Coolest Antiaging proizvoda koji radi

Dakle, umesto da ti dam spisak anti-znoja proizvode sa sranjem uzvišenih tvrdnjama, otišao sam u dermatologa Vivian Bucai (koji je zapravo govori na konferenciji za znojenje samo nekoliko trenutaka pre nego što smo ćaskali) da saznamo sve moguće opcije koje postoji da vam pomogne stop znojenje, uključujući i nove opcije cutting-edge koja bi mogla ozbiljno promeniti živote. Dakle, nastavite da čitate da biste saznali kako tačno da zaustavi svoj znojenja brzo tako da možete družiti u ovakvom suncu bez brige o potapanjem kroz odeću. Snovi, zar ne?

load...

Rešenje: Aluminium-based dezodoransi

Troškovi: $ 5 - $ 15

U redu, ovo zvuči intenzivno, ali ne poludjeti - verovatno koristite već je dezodorans bazi aluminijuma. Većina neprirodne dezodoransi na tržištu ima neku procenat aluminijuma (ili aluminijum hlorida, najjače stvari, ili aluminijum cirkonijum tetrachlorohidrek gli, slabiji još snošljivijim vesej) jer je najpoznatiji sastojak privremeno inhibira produkciju znoja. "Ako se bavite preteranog znojenja, moraćete da pokušate dezodoransi sa visokim procentom sastojaka na bazi aluminijuma," kaže Bucai. "Iako su najbolje za vaše pazuha, oni su takođe relativno efikasna na rukama i nogama kako bi se pomoglo praznog znojenje."

Određeni DRI, na primer, smatra top-polica pick za znojenje, sadrži najveću količinu aluminijum hlorid (12 odsto) možete dobiti bez recepta. Mana? To može biti HELLA iritira, i potrebno je da sledite uputstva savršeno, ili ste prilično garantovano da ima problema. Ili možete probati Secret Klinički Jačina dezodoransi, koji imaju najveći procenat aluminijuma cirkonijum tetrachlorohidrek Gli (20 odsto) na tržištu bez teških posledica. "Koji god tip izabrati", kaže Bucai, "uverite se da je primeni svake noći pred spavanje za najbolje rezultate. Trebalo bi da počne primetio smanjenje znoja nakon samo jednog ili dva dana. "

load...

Rešenje: Botoks

Troškovi: $ 600 - $ 1.200 po tretmanu (osim pokrivena osiguranjem)

Ako dezodoransi samo se ne sečenje, možda ćete želeti da pokušate botoksa, koji je odobren za ispod pazuha znojenje, ali se često koristi van etikete za, noge šaka i kožu glave. "Injekcije botoksa u osnovi isključite komunikaciju između vaših nervnih završetaka i svoje znojnih žlezda tako da vam žlezde neće proizvesti znoj", kaže Bucai. "To je veoma efikasan, ali može biti donekle bolno u zavisnosti od toga gde je ubrizgava, i to traje samo četiri do šest meseci, tako da neki pacijenti mogu ga pronaći nešto skupo održavati." Osim toga, navodi Bucai, botoks može da izazove nešto što se zove kompenzatorna znojenje, što je mesto gde vaše telo pokušava da nadoknadi za suve oblasti proizvodnjom dodatni znoj u slučajnim mestima. "Za većinu pacijenata, međutim, botoks može da pruži neverovatan olakšanje od znojenje sa samo Kuick Office posete i nekoliko injekcija", kaže ona.

Rešenje: Oralni lekovi

Troškovi: razlikuje u zavisnosti od osiguranja

Da, zaista postoji pilula za sve, uključujući i preteranog znojenja. "Robinul, takođe poznat kao glikopirolatom, je dizajniran da ublaži čir na želucu, ali često se koristi nalepnice za suzbijanje znojnih žlezda u telu", kaže Bucai. "Imam manje od nekoliko pacijenata na njih jer nisu svi oseća prijatno uzimanje dnevni pilulu za znojenje, posebno zato što može imati neprijatne nuspojave kao što su suve oči i suva usta. Ipak, oni mogu biti veoma korisno za ukupnu višak znojenja. "

Rešenje: MiraDri

Troškovi: Oko $ 2,000

Ovo je prilično kul, jer to je zapravo jedan od najnovijih i najperspektivnijih inovacija u borbi protiv ispod pazuha znojenja. Iako MiraDrihas je u postojanju za nekoliko godina, Miami Labsrecentli renoviranje tehnologiju da bi se način efikasnije i mnogo manje bolno. FDA odobrila postupak se obavlja u kancelariji sa lokalnom anestezijom ( "samo jedan mali igle obljubiti, a nećete osetiti ništa drugo", kaže Bucai) i podrazumeva držača ultrazvuk izgleda da koristi mikrotalasnu energiju za cilj znojnih žlezda. "Mikrotalasa u suštini zagrevaju znojnih žlezda dok se bezbolno stisne i umre, što je efekat neposredna i trajna", kaže ona, uz napomenu da tretman nekadašnji smanjuje 82 odsto znojenja i traje samo oko 20 minuta po pazuha području.

I zato MiraDri ne utiče na vaše nervne završetke, nećete razviti nikakvu kompenzatornu znojenje kao da često radimo sa botoksa. Naravno, cena je definitivno težak lasta, ali "ja to govorim svojim pacijentima koji ne izgleda $ 2,000 loše kada se uzme u obzir činjenica da je prosečna osoba provede oko 13.000 $ godišnje na hemijsko čišćenje da se uklone znoj mrlje i mirise," kaže Bucai. U redu. Sajam.

Rešenje: ETS-hirurgija

Troškovi: Značajno varira na osnovu staža osiguranja, ali definitivno nije jeftina

Ovo je, naravno, poslednja opcija koja treba uzeti u obzir za smanjenje znoja, ali ipak potpuno izvodljiva opcija ako je vaš znojenje - posebno u rukama i nogama - ometa vaš život. "Simpatektomija hirurgija je rezervisan samo za veoma teškim slučajevima, jer uključuje neurohirurga skupljene plućno krilo da isključite određene nerve u vašem kičmenog stuba, što može dovesti do ozbiljnih i nepovratan zarađenih znojenje, kao i druge neželjene efekte život," kaže Bucai. U osnovi, ovo sranje je intenzivna i nije često preporučuju lekari.

load...

Slične vesti


Post Lepota i stil

6 pravi način šminke i njegu kože može pomoći vašem mentalnom zdravlju

Post Lepota i stil

7 novih dolazaka do 10 evra za ulazak u ultu danas

Post Lepota i stil

Šta se zapravo dešava kada šetate spolja s vlažnom kosom tokom zime

Post Lepota i stil

Saveti za sunčanje tokom cele godine

Post Lepota i stil

Šta da nosite na ženskom maršu kako biste podržali planirano roditeljstvo

Post Lepota i stil

10 najboljih lososa za drogu ispod 10 EUR

Post Lepota i stil

5 čudno efikasnih načina za čišćenje mlijeka za ljepote

Post Lepota i stil

Ovi anti-aging blusevi će vas učiniti da izgledate 5 godina mlađim

Post Lepota i stil

Victoria Beckhamov brilijantan šminkanje da bi vam oči izgledale veće

Post Lepota i stil

Najlepše boje lak za nokte za ton kože

Post Lepota i stil

5 praznih ideja za kosu za vašu sledeću kancelariju

Post Lepota i stil

7 činjenica o lažnim trepavicama koje će vas naviknuti