5 neinvazivne opcije za plastičnu hirurgiju koje su popularnije nego ikada | RS.burnbrightlove.com

5 neinvazivne opcije za plastičnu hirurgiju koje su popularnije nego ikada

5 neinvazivne opcije za plastičnu hirurgiju koje su popularnije nego ikada

Koliko god volimo da propovedaju ideju da izbori kod žena - posebno u vezi fizički izgled - su sama, plastična hirurgija i dalje se smatra tabu i rutinski stavi pod teškim nadzorom. Tako da nije ni čudo da su neinvazivne procedure ili one koje ne zahtevaju anesteziju i instrumente u telu dobija isti vuču kao više tradicionalnih, kao jačanje dojke ili rinoplastike.

Iako je više od 1 milion Americansare dalje ide pod nož svake godine, napredna tehnologija je omogućila da se iste rezultate sa manje bola, manje vremena i u nekim slučajevima manje novca - a Trifecta prednosti za muškarce i žene koji su više posla nego ikad. Postupci kao što su CoolSculpting (uništavanja masnih ćelija) su napravili naslove u poslednjih nekoliko godina, ali u 2018., postoji pregršt drugih tretmana polako probijali u centru pažnje.

load...

Napred, četiri poznate stručnjake dele najpopularnije opcije na svojoj praksi i zašto pacijenti su poludeli za njih.

Amber Ruža je napao Za ovaj deo njene lepote Routine

Selfie za oblikovanje

Dr Rajan Maercks, Florida- i sa sedištem u Njujorku estetski, Craniofacial i rekonstruktivna plastični hirurg A, kaže njegovo ime potiče od neverovatnog sveprisutnosti društvenih medija i selfie kulture. Cilj selfie-vajanje je da stvori iluziju tanji, još postavljenog lica sa povišenim obrazima i obrvama i više otvorenih očiju.

"Ljudi troše mnogo napora da se igraju sa lakim, filtera i programe da usavrši svoj izgled objavljivanje na društvenim medijima svaki dan... Mislite o tome kao o realnim Photoshopping na lice osobe."

Sama procedura traje 15 do 30 minuta i bilo koristi off-the-shelf punioce, pacijenta sopstveno masti ili čak specijalnu amnionske membranskog izvedene materijal punilac. Iako je tajming je prilično kratak, ona će i dalje vas koštati.

"Prosečna pacijent provede oko $ 9,000 na selfie vajanje, ali je raspon je generalno $ 4.000 do preko $ 6.000, u zavisnosti od budžeta, želje pacijenta i regiona koji su tretirani."

load...

5 Proučavanje Žene na Zašto su se odlučili za plastičnu hirurgiju

Savet flip

Maercks je takođe zauzet sa vrha flip, pet minuta nehirurake Rhinoplasti (takođe poznat kao posao nos). Iako su ciljevi svakog pojedinca prilagođen za njih (uklanjanje udarce, ispravljanje, itd), baza svačijeg nosa ima tendenciju da izgubi volumen tokom vremena; neki savet Flip obrće ovaj efekat "stvaranjem nosne projekciju i rotirajući vrh nos."

Za razliku od selfie vajanje, ovo je malo više isplativije, u rasponu od $ 2.000 do $ 4.000.

Injektiranje lica podmlađivanje

Dr Stiven Koen, hirurg iz San Dijega A, se vidi jedan uptick u lica punila povered bi tehnologije matičnih ćelija. U svojoj kancelariji, Faces + on je optimizovan kalemljenje masti sa postupkom koji menja stopu raspadanja tkiva, što zauzvrat adresira uzroka starenja umesto da ga maskiraju sa jednom mahu.

U jednostavnom ambulantno, sa turbo punjačem session, Koen žetve masti - dva do tri puta više nego bilo koja druga lekara - kroz rez iglom. Masnoća se morcellized u tri različite gustine pomoću najsavremenije instrumente i ubrizgava u lice da se bavi pojedinačnim oblastima trulog tkiva. It popravke i stimuliše mekog tkiva, stvarajući nove krvne sudove i borbi protiv upala.

"Sa ITR, mi u stvari se menjaju stopu raspadanja tkiva dodavanjem biološke volumen tkiva i masu nazad u lice i regeneraciju snabdevanje krvi. Po mojim saznanjima, ovo je prvi put da je koncept propadanja i zamene je zamišljen i realizovan za lečenje lica starenja u dinamičnom način. "

Koen voli da leče pacijente proaktivno u najranijim znacima oštećenja, ako ne pre, kao propadanje tkiva počinje na dan dospeća u našim 20s. I to će vas koštati oko 6.000 $.

Kris Džener je major preureduvanje Varnice Plastic Surgeri Rumours

Miradri

Dr Eli Levin za plastičnu hirurgiju i Dermatologija od NICis vide više muškaraca i žena koji žele da smanji ili potpuno eliminiše znoj i miris od pazuha području. To se radi kroz proceduru jednočasovne zove Miradri koja košta oko 2.000 $.

VTF is botoks lica i treba da pokušate jedan?

Levine laserski dizanja

Levin ima prilagođenu verziju InMode FaceTite, drugi oblikovanje postupak koji eliminiše sitne bore, opuštenu kožu i druge znake starenja. To je slično selfie sculpting i lica podmlađivanje jer čini lice izgleda punije i mladalački. Levin opisuje kao transfer za liposukciju i donji lice masti (kada je primenjivo) do donje trećine lica.

"Ovo minimalno invazivna, praktično scarless postupak za donji lica i vrata podmlađivanja ima minimalno vreme zastoja i spektakularno poboljšanje. U zavisnosti od postupka, troškovi u rasponu od oko $ 3.000 do $ 10.000. "

load...

Slične vesti


Post Lepota i stil

5 pravila garderobe da vam pomognu da se obučete tokom povećanja telesne težine i gubitka

Post Lepota i stil

Evo zašto ne bi trebalo uvek koristiti kokosovo ulje

Post Lepota i stil

6 najboljih ugljičnih lica pere za svaki tip kože

Post Lepota i stil

Najbolja cipela za uparivanje sa svim tipovima dna

Post Lepota i stil

Kako sam naučio da u potpunosti prihvatim moju frizuru - i zašto bi i ti trebao

Post Lepota i stil

Harlei Kuinn šminka za sve stare ljubitelje škole

Post Lepota i stil

5 stvari koje treba zapamtiti dok kupujete amazonovu lepotu

Post Lepota i stil

7 apsolutnih najboljih osnova za masnu, sjajnu kožu

Post Lepota i stil

7 najboljih (i super-laka) lica na licu mesta da vam pruže savršenu kožu

Post Lepota i stil

Kako slojiti suncokret i šminku kao profesionalac

Post Lepota i stil

Pravi način primene svih proizvoda za negu kože

Post Lepota i stil

10 autentično modnih modnih brendova koji menjaju industriju