7 kozmetičkih proizvoda koji vraćaju ženama | RS.burnbrightlove.com

7 kozmetičkih proizvoda koji vraćaju ženama

7 kozmetičkih proizvoda koji vraćaju ženama

Uh, u slučaju da ste propustili da, izjavio je više od 3,3 miliona peoplevere da su marširali poslednjeg vikenda u preko 500 američkih gradova u čast žena Marches. I, ti smeta, to nije ni uključujući i broj ljudi koji su marširali na međunarodnom, kao u Meksiku, Londonu, Sidneju, Kenije, Novog Zelanda, i desetine i desetine drugih zemalja, a sve u cilju podrške ženskom osnaživanju, jednakosti i snage.

Žene i muškarci koji su marširali na Vašington, po njihovim rečima

Ali u slučaju da nisu dobili priliku da krenemo, ili ako ste marširaju i sada traže više načina da se pomogne u u toku borba za ravnopravnost polova, a zatim početi sa lepote rutinu. Pa, u stvari, prvo pokretanje pozivom na vaš senatorsand vaš representativeseveri nedelje i izražavajući svoje brige, zatim prisustvovati svoje lokalne događaje i gradska dvorana svakog meseca, a zatim glasanje u svakoj izborima, a onda, onda je prebacivanje svoj beauti rutinu.

load...

I da ste počeli na najlepši deo, zaokružen smo se sedam neverovatne lepote brendove i proizvode koji vrati žena u najkul načine, kao što donira deo svojih prihoda na planirane roditeljstva, ili osnaživanje devojke za ulazak u Computer-nauke polje. Svaki od ovih brendova daje nazad i podsticanje žena na neki strašan način, tako pročitati na početak pomoći danas-verujte nam kada kažemo Everi Little Bit računa.

7 Zajednička American Beauti sastojke koji su zabranjeni u drugim zemljama

Zemlja VT lica Kokos Telo Maslac

Slika: Zemlja VT lica

Ne samo da je pakovanje na svim Zemlja VT Face proizvoda neverovatno strašan i Instagram-vrednim, ali nedavna filantropski partnerstvo brenda je isto tako za svaku pohvalu, takođe. U čast roka 45. Predsednika, Zemlja VT Face is donira pet odsto svih onlajn prodaje svog kokos tela putera na Planirano roditeljstvo-i održavanje sredstava ide u naredne četiri godine.

load...

Zemlja VT lica kokos telo puter, $ 42; na Zemlju Tu Face

Pošten Lepota korektor Core

Slika: Iskreno Lepota

Prirodni, okrutnost bez kozmetički proizvodi koji se daju mlade devojke prednost u životu? Da hvala. Prihodi od svake Honest kupovinu preduzeća pomaže fonda obrazovne programe za mlade devojke kroz Code.organd devojke koje zakonika, program koji je opremio devojke sa naučnom obrazovanju i resursa računarske da pomogne premosti jaz među polovima.

Pošten Lepota korektor Duo $ 20; u Honest Beauti

Illo Kurkuma piling

Slika: Illo

Samo dodajte vodu u ovom kurkuma, leblebije brašna i kokosovo ulje na bazi lica ribanje da formira gusta pasta koja osvetljava kožu i smanjuje iritaciju je dosledno korišćenje. A ako Gloving koža nije bilo dovoljno za vas, brend takođe donira 10 odsto svoje ukupne prodaje u dobrotvorne svrhe podržava devojke ne Brides, organizacija koja radi na sprečavanju dece brakova širom sveta (koji trenutno utiče jedan u tri devojke u zemlje u razvoju).

Illo Kurkuma piling, $ 24.95; u Illo Scrub

Napravi Beauti Skin lampica

Slika: Marka Beauti

Ne samo da Make Lepota donirati 10 odsto svoje prodaje do vidimo Beauti Foundation, All-žena-LED posao koji obezbeđuje sredstva i sredstva za pod zasluženo žene preduzetnike, ali njeni proizvodi su ludački odlična, kao Make Skin iluminator-kremasta, klik-četka marker koji ostavlja suptilnu, sjaj-y sjaj gde god da ga Dab na.

Napravi Beauti Skin lampicu, $ 34; u Make Beauti

Napredovati Causemetics Focus Eieshadov Palette

Image: Thrive Causemetics

Osnovana od strane bivšeg šminkera koji je izgubio svoju najbolju prijateljicu od raka, Thrive Causemetics donira salon proizvod na lečenju raka ženi prolazi za svaki proizvod koji kupi od brenda. I ovo paleta senki za oči kombinuje četiri izuzetno pigmentne senke i puno dobrog osećaja vibracijama da zahteva trenutno kupovinu.

Napredovati Causemetics Focus eieshadov paleta, $ 36; u Thrive Causemetics

Kompletna mladih krema

Slika: Kompletna

Hajde za ludački hidratantna i fino-line onu stvar kreme za lice, i ostati zbog činjenice da Kompletna donira šest odsto svojih prihoda do Angelica Fuentes fondacije, privatne ustanove koje finansira i zalaže se za rodnu ravnopravnost i zastupljenost žena u oblasti rada sila.

Kompletna mladih krema, $ 48; na Kompletna

Senteurs d Orijent Orange Blossom Hamam Sapun

Slika: Senteurs d Orijent

Kao i svi brenda kupanje proizvoda, ovo eucaliptus- i narandžasto-ulje uneo sapun je ručno u Libanu u čast ritualima kupanje na istoku. A ako je super hidratantni sapun ne uzbuđuje, možda činjenica da Senteurs d Orijent se sastoji od 90 odsto zaposlenih žena, je član Programa za razvoj Ujedinjenih nacija Ženske obrazovanja, i-i-donira 10 odsto svih njenih prihoda do libanskih žena.

Senteurs d'Orient Orange Blossom Hammam sapuni, $ 36; na Senteurs d'Orient

load...

Slične vesti


Post Lepota i stil

6 načina za bolje i efikasnije tuširanje

Post Lepota i stil

Urednici Sheknovs dele svoje lepotske rutine

Post Lepota i stil

7 činjenica o lažnim trepavicama koje će vas naviknuti

Post Lepota i stil

Najbolji kondenzatori ispod 20 evra za suvu, kovrdžavu kosu

Post Lepota i stil

8 stvari koje trebate i ne bi trebalo učiniti za zdraviju kosu

Post Lepota i stil

Ovaj novi šampon od 7 EUR zaista je transformisao moju kosu

Post Lepota i stil

Halloveen Barbie šminka koja će vas pretvoriti u živu lutku

Post Lepota i stil

Konačno - ovde je najbolja osnova za vaš ton kože

Post Lepota i stil

7 novih dolazaka do 10 evra za ulazak u ultu danas

Post Lepota i stil

Šta se zapravo dešava kada šetate spolja s vlažnom kosom tokom zime

Post Lepota i stil

Jedan proizvod koji mi daje sjajne, plitke talase - bez krila

Post Lepota i stil

Dizajn bundeve za nokte koji je iznenađujuće lak za sebe