7 načina da ažurirate svoj bob | RS.burnbrightlove.com

7 načina da ažurirate svoj bob

7 načina da ažurirate svoj bob

Svi idemo kroz ovu fazu kontradiktorne sa našim kose, gde imamo apsolutno nikakav interes za to smanjenje, ali mi i dalje želimo potpuno novi i primetno drugačiji izgled. Ova situacija je posebno frustrirajuće kada imate bob. Ako ide za hrabre pikie rez ili kupovine niz skupih ekstenzija nije u tvom uličici, možda se nađete u monotone kose rutini.

Najviše laskave frizure za okrugle lica

Srećom, postoje tona opcija Hairstiling pa čak i nekoliko manjih tehnika za rezanje možete da uradite da sebi daju ažurirana 'bez drastično menja popularne dužine. Da bi vam pomoći da shvatite kako da stil je bob, uspeli smo zajedno 7 opcija za vas da izaberete iz.

load...

1. Blunt Bangs

Ako već imate tup bob, pokušajte što vaš izgled još jednog mod vibracija i iseći šiške jedne srednje debljine koje padaju odmah ispod obrva. Iako su možda treba malo upravljanje, dužina vam pruža mogućnost da ih povlačenje ili raste ih sa lakoćom.

2. Lažni Bangs Sa Bobbi Pin

Mi smo to ranije rekao i da ću ponovo. The Bobbi pin je potpuno potcenjen. Fake Fringe bez da ih rezanja od rastanka kosu sa strane i povlačenjem kosu preko čela, a zatim polaže ga vratiti sa bobbi roze ili dressi barrette. Igle će udvostručiti se kao sladak kose pribora.

3. Debela Traka za glavu

Dajte vaš trening Headband drugi habanje i rok je u toku dana, koristeći ga da se povuče ravnim ispeglati kosu i van vašeg lica. Ovaj izgled je idealan za nekoga tranziciji svoje šiške. Postavite pravo Headband u svojoj kose i budite sigurni da smiri svoju kosu fli-Avais i statički za elegantan izgled.

4. Srednji deo

Možda nećete verovati, ali promena svoj deo kose sama može da izgleda kao da je dobio novog rez. Kao kosa flips u različitim pravcima, što stvara iluziju slojeva, uglova, i volumen. Idi za modernu središnjem delu sa Bobom brade dužine sa komad-i teksture na krajevima.

load...

Saveti i trikovi za stvarno Getting To Perfect blue kose

5. Pinned Curls

Nemojte se zarobljeni u misli da ne može da učini mnogo sa kratkom kosom. To ne može biti manji istina. Kritike izgled 20S-inspirisani sa pin lokne sa početkom u ušima i pratio oko glave. Držite ostatak kose teksture-free i glatke, tako da su lokne da zaista pop. Kada uklonite kovrdže posle nekoliko sati, imaćete talasastu, beachi stil kasnije nositi.

6. Obiman Talasi

Biće ti drago da nisi otarasiti svoje tople valjaka. Part kosu sa strane i podesite kosu 1 ½- inča valjaka dok završite spremaju ujutru. Oni će morati da ostane u najmanje pola sata, tako da se uverite da u skladu sa tim planirati svoje vreme. Kada ih izvadite, držite stil na mestu sa fleksibilnim i dugo-holding za kosu kao živi dokaz je Flek oblikovanju Hairsprai. Mi volimo ideju nosi manžetne uha ili dramatične dangli minđuše na suprotnoj strani vašeg dela kose.

7. Pouzdan razbarušen Talasi

Ovo je verovatno najjednostavniji način da se ažurira bob. Dokle god imate Karling štap i toplote-protectant sprej, moći ćete da se ovo postigne kod kuće. Nakon uvijanja kose oko glave viklerom 1-inčni, prstima kroz kosu da odvoje pipke. Držite delove oko tvom licu u obliku spirala ih namotavanje oko prsta. Završite sa Spritz od završetka sprej ili soli sprej za još veću teksturu.

load...

Slične vesti


Post Lepota i stil

Prema tipu stručnjaka, najbolje vrste ulja za tip kože

Post Lepota i stil

Imati i držati srebrnu kosu svojih snova

Post Lepota i stil

Od ishrane do maski, evo kako dobiti čistu kožu na pravi način

Post Lepota i stil

Najbolji šminkeri za ljepote ispod radara

Post Lepota i stil

5 jednostavnih frizura koje možete učiniti za manje od 5 minuta

Post Lepota i stil

Najbolji antiaging proizvodi za kosu koji stvarno rade

Post Lepota i stil

Jednostavni vodiči za šminkanje koje svako (da, ti) može učiniti

Post Lepota i stil

Imam produženja od boginje za kosu, i moja kosa nikad nije izgledala bolje

Post Lepota i stil

Koliko seksi dlakavi puder igra daje ravnu količinu kose i teksturu

Post Lepota i stil

Gdje kupiti vašu garderobu za glavu kako biste postigli dogovor i dali i dobrobit

Post Lepota i stil

Sedam najboljih proizvoda za kupovinu u sefori trenutno

Post Lepota i stil

Tretman tretmana za kosu daje vam boju i sjaj bez ikakvog posvećenosti