7 saveti za lepotu u letu, direktno iz člana pro posade | RS.burnbrightlove.com

7 saveti za lepotu u letu, direktno iz člana pro posade

7 saveti za lepotu u letu, direktno iz člana pro posade

Čak i na najkraćim letova, maler kombinacija nadmorske visine i suve, recikliranog kabine mogu iskaliti pustoš na koži. Ikada zapitali kako stjuardese uspevaju da zaštite svoju kožu protiv visokih nebu? Pa, otišli ​​smo ravno do izvora i tražio Emiratescabin član posade Ashleigh Joseph kako ona bavi.

Ako ste ikada leteo sa avio Dubaija u, vi ste svesni da su njeni članovi posade slavno polirane i put-zajedno sa besprekornom kože, kose i šminke od poletanje do sletanja. Džozef nas pustiti na svoje tajne za vazdušni saobraćaj Prep, tokom leta grešaka i posle sletanja saveta za oporavak. Evo, uzmi svoje vrhunske sedam saveta da izgladi lepotu plovidbu na 35.000 metara i gore.

load...

Priprema je ključ

"Lotion, balzam i sprej za tjelo su sve musts kada je u pitanju letenja", kaže Džozef. "Sa vazdušnih 37,000 noge gore je sasvim osuši, može biti oštra na koži. Koristite dobar maska 2 do 3 puta nedeljno kako bi održali vašu kožu u zaista dobrom stanju, i upotreba ruže vode prilikom letenja, koji se može uzeti u kontejner za višekratnu sprej i koristi tokom leta. "

Stai hidratisani

Između izjeda 4.30 časova i putovanja preko svetskih vremenskih zona, Josifova jedna konstanta drži njeno telo hidrirana u svakom trenutku. Ona preporučuje dosta zelenog čaja, vode sa limunom ili nane i voće i povrće za jačanje imunog sistema.

6 bundeve Kozmetički proizvodi koji ne učiniće da se osećate Osnovni

Udarni termin

"Jedna stvar je taj posao me je naučio je da koristite prajmer, premaz i više prajmer pre nanošenja šminke.", Kaže ona. Razmetanje na prajmer koji će zadržati svoju šminku na mestu, i Joseph obećava vaš šminka neće pomeriti ceo let.

load...

Go prirodni

"Ako ti nose šminku, uverite se da izgledate prirodno," Josif predlaže. "I izbegavaju vodootpornu maskaru, jer to isušuje trepavice i teže ukloniti nakon leta ili spavanje na brodu." Ali jedna lepote stavke koje Josif naziva njen najbolji prijatelj je Lip. "Lip Obloge pomogne dostići i naglašavaju predivna 'Dubaiju usna' najviše pokušavaju da postignu."

Set šminku

Džozef krediti za podešavanje sprej sa držeći da izgleda sveže, uprkos dugim letovima. "To zahteva minimalnu popunjavanje tokom leta i zato sam se!" Ko ne želi da se skine sa 12-časovni let izgledaju potpuno opušteno i nemoguće sveže gleda?

VTF is suština i trebate koristiti jedan?

Pack osnove

"Ako pogledamo u svojoj kabini torbi sada, ja ću imati najmanje tri svakog: roll on miris, kapu tuš i pribor za šivenje sa rezervnim tastera," kaže ona Bez obzira da li je osvećenje svoj miris ili očuvanje svoj pukla guma tokom. Brzo posle sletanja tuš, proverite da li imate ono što je potrebno pri ruci, od suvog šampona do dezodoransa.

Samo napred

Jedna stvar Džozef uvek radi posle leta je stao u mali treninga. "Kada zemlju, imaju za cilj da se malo vežbe, čak i ako je samo brza šetnja", ona preporučuje. "Vežbanje može mobilisati dodatne tečnosti." No nadutost ovde!

load...

Slične vesti


Post Lepota i stil

7 jednostavnih načina da se pozdravite sa ravnom kosom za manje od jednog minuta

Post Lepota i stil

Najčešća kosa i koža se menjaju u očekivanju tokom trudnoće

Post Lepota i stil

Imate kožu sklonu akni? Evo 10 pokušaja čišćenja

Post Lepota i stil

10 uputstava za kosu i šalove koji će vaš ljetni stil uzeti na sljedeći nivo

Post Lepota i stil

Zašto vaša kosa prestane da raste: stručnjaci objašnjavaju kako oživjeti kosu

Post Lepota i stil

5 proizvoda koji zapravo pomažu u sprečavanju strija

Post Lepota i stil

Ovo uradi to sam ekfloliating scrub je pina colada za vaše lice

Post Lepota i stil

Izgleda 6 načina za sjaj sjajnih kapaka

Post Lepota i stil

Evo tačno kako da se osušite za curu za glatku kosu bez lišća

Post Lepota i stil

3 jednostavno uradi to kostimi Disnei princeze - zato što zvanično nemate vremena

Post Lepota i stil

Kako izgledati viši: 14 modnih saveta koje stvarno rade

Post Lepota i stil

Kako se oblačiti za oblik tela