Adriana Lima je čudna lepotica u tušu | RS.burnbrightlove.com

Adriana Lima je čudna lepotica u tušu

Adriana Lima je čudna lepotica u tušu

Kao Victoria Secret model, mama dva i lice za desetine kozmetike i modnih brendova, Adrijana Lima je verovatno uvek u pokretu. Dakle, nakon dugog dana fotografisanja i sastanaka, logično je da bi ona želela da top off joj noć sa lepim, opuštajući tuš. Šta je to malo neobično je da ona voli da se tuširam sa svojom šminkom na - ne zato što je ona lenja - ali zato voli onako kako radi po celom telu.

Lima otvorio o svom čudnom lepote navike u intervjuu za InStile, u kojoj je takođe sebe Outed kao tihu maskara fanatik. U intervjuu Lima je govorila o svom opsednutosti maskare (naročito Maibelline je Falsiesand trepavice Sensational) i kako je crnje, to bolje. "Volim maskaru na oči. Ja volim da bude veoma crn, a ja volim kad odnosi samo mnogo slojeva ", rekao je-Lima. "Dakle, moje dane, samo primeniti iznova i iznova i iznova."

load...

Lima je opsednutost maskara je tako ekstremna da je ponekad potrebno tuširanje za funsies samo da ona može da vidi maskara isprazne svoju kožu i ponovo je nanesite kasnije. "Kada sam tuš, maskare prolazi preko moje kože, ja ga obrisati, i opet sam ga primeniti na vrhu. Apsolutno I love it ", rekao je-Lima.

Tajna Anđeo Adrijana Lima Victoria ima iznenađujući Strategiju za borbu protiv slatkišima

Tuširanje sa maskare nije jedini nekonvencionalan deo Lima lepote rutine. Victoria Secret Anđeo takođe otkrio svoju tajnu sjajne, bujnom kosom. Da biste dobili svoje Runvai spreman brave Lima meša svoj uređaj sa - ovo - a pire avokado. Nakon širenje izmišljotina o svojim pletenicama Lima stavlja na kapu za tuširanje i čeka 15 minuta pre nego što je ispiranje. Tajna, koja se prenosi iz brazilskih žena u svojoj porodici, pretvara Lima kosu od svog prirodno suve teksture na svilenkastom lusciousness.

load...

"Uzmi jedan avokado - Ne šalim se. Vi mash avokado, mešate sa bilo kog uređaja koji imate, možete ga staviti na kosu, i staviti na kapu za tuširanje za oko 15 minuta ", rekao je-Lima. "Kada ga oprati, vaša kosa će biti sjajna, sjajna, sjajna!"

Adrijana Lima želi da znate da model život može biti stvarno, stvarno teško

Vava?

Iako mi ne normalno vanrednog avokado - ili maskaru - sa tušem, mi smo dole za sve. Ako će nam dati Adriana Lima nivou izgled, što pogoditi guakamole-uređaj hibrid vredi probati.

Slične vesti


Post Lepota i stil

Ovi anti-aging blusevi će vas učiniti da izgledate 5 godina mlađim

Post Lepota i stil

7 običnih američkih lepotnih sastojaka koje su zabranjene u drugim zemljama

Post Lepota i stil

Evo najljepših trendova lepote 2018

Post Lepota i stil

Kako pripremiti i zaštititi toplo oblikovane kose prema celeb hairstilistu

Post Lepota i stil

Najbolji gusti ruž za vaš kožni ton

Post Lepota i stil

Odgovaraju na vaša najsigurnija i neprijatna pitanja o šminkanju

Post Lepota i stil

11 jednostavnih starinskih frizura koje su u stanju da učinimo - mi obećavamo

Post Lepota i stil

Svako može da uradi dizajn noktiju od noktiju

Post Lepota i stil

Tri 20-minutne priručne frizure koje možete nositi bilo gde

Post Lepota i stil

Jednostavni koraci za organizaciju ormara

Post Lepota i stil

Poznavanje vašeg oblika boje će vam donijeti jedan korak bliže nebu

Post Lepota i stil

Urednici Sheknovs dele svoje lepotske rutine