Da li je prodaja uzorka zaista vredna? mi istražujemo drugu stranu svega | RS.burnbrightlove.com

Da li je prodaja uzorka zaista vredna? mi istražujemo drugu stranu svega

Da li je prodaja uzorka zaista vredna? mi istražujemo drugu stranu svega

Pre dva meseca, kupio sam dva izuzetna Oscar de la Renta dressesfor treći svoje prvobitne cene na brenda uzorka prodaju u Njujorku. U tom procesu, izgubio sam moj omiljeni grudnjak.

Dok je nemilosrdno potrazi za tom dragocenom Gap rublje, naleteo sam na tri uskoro biti-nevesti koji su se šetaju u malom prostoru (prepunoj sa obe užasno ružne i uručenja nagrade vredna haljine) držeći svoje buduće venčanice. Njihove haljine su izuzetno smanjenim u odnosu na njihove cene ako se kupi u Oscar de la Renta prodavnici cigle i malter (ili Saksa ili Bergdorfa Gudman ili samo o bilo kojoj drugoj prodavnici koja nudi klijentima pune dužine ogledala i sve vreme i prostor koji možda će biti potrebno neko vreme u kabini).

load...

31 Cool Summer tehniki Ideje za kopiranje ovog meseca

S obzirom na cilj Izlet je - ili da sačuvate brod pun novca na nešto što definitivno treba ili da potroše ne-kao-mnogo na nešto što definitivno ne - i naš kolektivni uspeh tog dana, počeo sam da razmišljam: Da li je gospodin de renta cenu svoje ponude znajući da će verovatno biti kupljeni na rasprodaji? Da li neko vise kupiti nešto u punoj ceni? Su primeri prodaje čak bavi, ili su maskirani precenjenu poslove? Najvažnije: Da li su psihološke i finansijske implikacije prisustvuje uzorak prodaje (i gubitak mog dragog BRA) i vredno truda?

"To zavisi od tipa kupac ste", kaže Lora DiGiovanna, direktor marketinga u 260SampleSale, nezavisnog kompanija koja pruža brendova sa prostora, bezbednosti, održavanja, marketinga i celokupne organizacije koja je potrebna da se uspostavi uzorak prodaju , na pitanje da li prodaje uzorak su na kraju uspešniji od tradicionalnih trgovačkih iskustava. "Morate da odmeri prednosti i mane. Za kupce koji žele da ljubav i pažnju, tu ugostiteljstvo, radimo to najbolje od naših sposobnosti [...] ali postoje, kao, 700,800 ljudi tamo dole. "

load...

Dom između 10 do 20 snimljenih prodaje uzoraka u proseku mesečno, Njujork je neprikosnoveni glavni kupovine high-end modne komade na budžet. Ovaj grad-specifičnost ima dvostruki izvor. S jedne strane, Njujorčani vole uzbuđenje lova i rezultat od dogovora (koji ne uživaju pobedu?). Istovremeno, grad "bio [uvek] epicentar gde bi [dress] Uzorci se gomilaju i treba da bude likvidiran", objašnjava Assaf Azani, potpredsednik 260SampleSale. Logistički gledano, različite "Leftover" komadi su već u gradu - zašto ne pokušati da u poslednjem trenutku profit od najmanje neke od njih?

"Prodaja Primeri su toliko promenila tokom godina," kaže iskusni uzorak-prodaja saradnik koji vodi dve velike prodaje svake godine. Ona je pristala da govori pod uslovom da ostane anoniman dala veliki broj kontakata u maloprodaji industriji. "Sećam se kada [...] da je to bio pravi" uzorak "prodaja. Što znači stalak uzoraka i oštećenih predmeta sa oznakama koje bi definitivno ne može prodati u prodavnici. "S obzirom na uspeh prodaje, događaji počeli menja u kvalitetu kako da privuče još veći izbor kupaca koji bi potencijalno likvidira još veći spisak komada koji bi verovatno neće biti kupljen drugačije. Kao brendovi su počeli uoči veća psihološka narav kupac da kupi stavku kada se suoče sa rečju "prodaju" - pogotovo u situaciji uradi-ili-umreti - uzorak prodaja pomeren u prirodi.

"Mislim da svi brendovi označili svoje cene sa namerom da ga stavi na prodaju", kaže saradnik. "Mislim da je sada ovi brendovi su iskoristivši i prodati jedan nosač uzoraka u pravim cenama uzoraka i ostalo je samo ostatak park u robnim cenama prodavnica ili online prodajne cene. [Idi na uzorku prodaje i vidi] potpuno novu robu u plastiku i na vešalice kao da je u magacinu u robnoj kući. "Prodaja Uzorak je i dalje prodaja, ali ne samo uzoraka.

"Ne, ne uopšte", kaže Stiven Dann, vlasnik dve istoimene visoko-luksuznih butika na Long Ajlendu, na pitanje da li veruje da marke čiji proizvodi se prodaje cijene svojih stvari, znajući da su na kraju će se prodavati sa popustom tokom prodaju. On je takođe vodi uzorke prodaje na kraju svake sezone, pokušavajući da ih organizuje, kada "postoje samo jedna od svake stavke levo," jasno očuvanje auru ekskluzivnosti koji je uvek definisan high-end (i visoke cene) proizvode.

"Mi uvek pokušavamo da cene najkonkurentnije," kaže Azani dok raspravlja o procesu uključen u pricing svaki komad. "U stvari, kada je većina klijenata dolazi sa veoma agresivnom ceni, nismo ti koji će ih odvratiti. Ako ništa drugo, to je prodaja koje su najupečatljiviji. Oni su prodaje koje ljudi idu nazad u kancelariju sa dva velika kese za kupovinu i početak razgovora sa svojim kolegama o tome šta su našli za $ 25. "

Ipak, očekivano, Strmost prodajne cene ne odvraća kupce da traže još više popuste. DiGiovanna pominje dosta prepucavanja tokom događaja ", ali imamo stroga pravila:. U cenu je da je naš klijent postavlja je cena koju ga prodati za" Sve ostatak roba se na kraju vratio u klijentu poslednjeg dana prodaje.

Emilija, jedna od mlade koji ju je pronašao dressat u Oscar de la Renta prodaju, odjekuje Azani je osećaj prema večnom sećanju na jako dobru prodaju. "Otišao sam na svadbi salon i pokušao na nekoliko haljina, ali cene za haljine koje sam voleo i ja bi želeli su stvarno veliki," seća se. "Mi je rekao Moja mama da je uzorak je prodaja dolazi pa sam otišao u [svadbenog salona] znajući da ću završiti kupovinu haljinu na rasprodaji." Haljina je kupljena na Oscar de la Renta uzorka prodaju došao sa sa 90 odsto off cena.

13 Boho Venčanice Došlo izlomiti zbog

Naravno, brendovi mogu price svoju ponudu znajući da će na kraju domaćin uzorak prodaju. "Robne kuće su podriva punu maloprodajna cena [takođe]," kaže Azani. I to je uobičajeno da potrošači da sačeka cenjeni roba ide na prodaju u prodavnicama kao što su J.Crev, Gap ili Aritzia - jer će. (Sve te prodavnice je odbio da komentariše ovu priču.) Ali iz perspektive klijenta, šta bi druga opcija biti? Ne poseduju deo uopšte? "Postoji barijera za ulazak na mnogo brendova", komentariše Azani kada se raspravlja šta on veruje da je krajnji žalba prodaje. "Mislim da je dosta kupaca znaju brenda, ali nikada zapravo smeta odlazak u prodavnicu ili dodirivanje proizvoda ili misao kupovine proizvoda, jer je od njihovog [Price] opsega. Dakle, onog trenutka ga dovede do uzorka prodaje, to je pikuing interesu svih. "

Azani logika je, dobro, logično. Vi nikada neće moći da priušte da pune cene Balenciaga bag - ali kada uzorka prodaje hitova, da li je cena torbi je naduvan ili ne jest poenta. Ono što je bitno je da je torba je sada u okviru svog budžeta.

Dann moli da se razlikuju. "Po mom mišljenju, vaš tipičan uzorak prodaja je najgora stvar koja se desila način", kaže on putem e-maila. "Nemojte me pogrešno, znam da su ljudi koji ne mogu da priušte malo su oduševljeni za uzorak prodaju, ali to je bolelo poslovanje u celini." Kao način objašnjenja, vlasnik butik pominje status i ekskluzivnost uključen u mogućnosti da priušte skup stavku. "Klijent puna cena sada misli dvaput o trošenju $ 6.000 na Nanci Gonzalez torbu u Bergdorf Goodman," kaže on. "Zato što zna da je njen prijatelj kupio istu torbu je kupio prošle sezone, dva meseca kasnije za 60 posto."

S obzirom na zakone ponude i potražnje, Dann argument sledi logiku. Jeftinija proizvod, to je veći broj potencijalnih kupaca. Što je veći broj potencijalnih kupaca, to je manja vrednost predmeta. Dramatičan rezultat? Puf, nema više vrhunska modna industrija. Bez obzira da li je ishod na kraju loše ili dobro, da li je sreća u proseku platu Amerikanca aduta da bogatih američki (koji želi da bude jedini koji je ikada biti u stanju da priušte da $ 6,000 Nansi Gonzales torba) je stvar mišljenja i perspektive. Ali jedna stvar je sigurna: Stavljanje to Oscar de la Renta haljina na znajući da sam platio deo onoga što je gospodin de la Renta me je prvobitno tražio da plate, iako grudnjak-manje, oseća tako-slatka... Obzirom da sam proveo $ 600 na par Gucci mangupi - sa popustom!

load...

Slične vesti


Post Lepota i stil

Kako da prekinete 7 najgorih lepotnih navika

Post Lepota i stil

Šta je tačno veganska koža?

Post Lepota i stil

5 stvari koje niste znali daju vam dah

Post Lepota i stil

5 pravila garderobe da vam pomognu da se obučete tokom povećanja telesne težine i gubitka

Post Lepota i stil

Da li vaše vjere trebaju vaskrsenje?

Post Lepota i stil

Kako se brinuti o teksturiranoj kosi dok radite

Post Lepota i stil

Najbolji aparati za dezinfekciju lica koja će pokušati ovu zimu

Post Lepota i stil

10 najbolje ocenjivanih četkica za šminkanje koje je internet opsednut

Post Lepota i stil

Kako se osloboditi patches za suhu kožu preko noći

Post Lepota i stil

5 insaneli cool cool under-10 EUR beauti products at ulta right nov

Post Lepota i stil

Kako piling kože i postići sjajni sjaj

Post Lepota i stil

11 najboljih lepotičnih trikova nove mame naučile su od drugih majki