Jedini proizvod koji čini da svaki tip kose izgleda bolje | RS.burnbrightlove.com

Jedini proizvod koji čini da svaki tip kose izgleda bolje

Jedini proizvod koji čini da svaki tip kose izgleda bolje

Voleo bih da imam ćutanja za mene 7. Do razreda, koji su mislili da Hrskav, krute talase sam nosio u školu svaki dan je bio "sladak". I verovatno bi trebalo da na trenutak, takođe, jer znam da i vi proveli bolji deo srednje škole scrunching nepristojne količine kremu kroz vašu vlažnu kosu, dok je glava ličila nekuvan ramen. Taj pogled je bio jedini, i mislim samo tako sam mislio da mogu koristiti penu u kosu. Ali, deset godina (i nekoliko ličnost frizer prijatelji) kasnije, ja sam ovde da vam kažem da ne samo da sam bio potpuno u pravu, ali sada znam da mus je zaista jedan od najboljih proizvoda koji će ikada desiti sa kosom... Ako vas koristite ga pravilno.

Nikol Kidman kraju objašnjava da Bizarre pljeskanje na Oskara

Razumljivo, mus bije reputaciju, zahvaljujući emocionalno ožiljcima pojedinaca poput mene. "Uvek je stigma okruženju penu," kaže frizer Kristin ESS, ko je odgovoran za bukvalno svaki odličan frizura Lusi Hejl i Jenna Deuan Tejtum ikada nosila. "Većina ljudi jednostavno bacaju mrlje na pjenu u svojoj kosi i propustiti gomilu mesta, što je osećaj suvo, lepljiva, pušistie, i prljavo sve odjednom." Ali, kada se koristi ispravno, mus može popraviti svoje najviše dosadne probleme sa kosom (kao Frizz, tupost, i ravnost), praveći kosu će izgledati samoj definiciji inspo vredna. Ozbiljno.

load...

Trik, kaže ESS, je da se primenjuje penu ravnomerno kroz kosu, i, što je najvažnije, da se uverite da koristite pravu formulu za vaš tip kose. I zato što ste (i mus) vole, napravili smo joj recite nam u mukotrpnog detaljno tačno kako se to obe ove stvari kao profesionalac. Tako kliknu na pronašli svoj novi najbolji prijatelj, i visoka pet vaš unutrašnji 13-godišnji dok si u tome.

Ovo je najbolji način da očistite vaš BeautiBlender, prema Internetu

Za ravne kose koja je mlitavo i suv.

Slika: Meta

"Vi želite da koristite voluminizirajući penu koja može dati kosu držite i lift Koristeći prste., Rake je golf loptica veličine dim kroz svoje vlažnih korena, a zatim okrenite kosu preko i eksplozija korene sa fena za volumen. Za sve oko obima, sprej za zgušnjavanje sprej kroz svoje sredine dužinu do kraja pre nego vetar što suvo. "

Kristin ESS instant lift voluminizirajući Mus, $ 14; at Target

load...

Za talasastu kosu koja frizzes.

Slika: MoroccanOil

"Ti bi stvarno želite da koristite penu curl-definisanje, jer će pomoći definiše svoje talase i zatvorite ih zajedno, tako da ne idu rogue. Sa širokim češljem, češalj sa bejzbol veličine oblak mousse preko svog pokisao vlažnu kosu, od korena do vrha, a zatim ga pustiti klima osuši. Kao što se osuši, vetar mali delovi vlažnu kosu oko prstiju za stvaranje glatke, rope-y talase. "

MoroccanOil Curl Kontrola Mus, $ 23; u MoroccanOil

Za kratko, finom dlakom koja treba malo teksturu.

Slika: Ulta

"Rake malu loptu na pjenu preko vašeg mokru kosu prstima, a zatim, nakon što ga je grubo sušenje sa fena, rake drugu loptu na pjenu preko vašeg suvu kosu za dodatnu teksturu. Mus daje klizav, finu kosu neki grip i podrška, tako da neće pasti stan kada pokušate da rade sa njim kasnije. "

REDKEN Full Frame 07, $ 19.50; u Ulta

Za kovrdžavu kosu koja pada stan.

Slika: Meta

"Uvek koristite lagani curl povećanje penu! Ona dodaje definiciju, sjaj, i držite za lokne koje idu opušten ili ispasti vrlo lako. Sa širokim češljem, rake je bejzbol veličine oblak kremu kroz vašu vlažnu kosu, od korena do vrha, zatim klima osuši. Ako su vaši lokne imaju tendenciju da zaista deflate, mada, možete difuzne korene za nekoliko minuta dok opušta glavu rame sa jedne na drugu stranu ili naopako, onda neka ostatak toga vazduh suv prirodno. "

Dove Curls Definisanje Mousse, $ 3.94; at Target

Za kosu koja je ispunjena kose ekstenzije.

Slika: Veliki Seksi kose

"Zvuči čudno, ali voluminizirajući mus može zapravo čine proširenja uklapaju u bolje sa svojim prirodne kose, jer dodaje malo prostora između svojim korenima i početka produžetka. Samo nežno masirajte malo kroz svoje korene i, sa okruglom četkom, blov gornji sloj vaše kose i van za volumen. "

Veliki Seksi kose Koren pumpe voluminizirajući sprej Mousse, $ 18.95; na Big Seki Hair

load...

Slične vesti


Post Lepota i stil

10 autentično modnih modnih brendova koji menjaju industriju

Post Lepota i stil

Vau! ovo je ono što pogrešan šampon može učiniti vašoj obojenoj kosi

Post Lepota i stil

Evo tačno kako da se osušite za curu za glatku kosu bez lišća

Post Lepota i stil

Zašto se modeli 6 smatraju plus-veličinom

Post Lepota i stil

5 tako lepih pletenih frizura koje možete učiniti na kovrdžavoj kosi

Post Lepota i stil

7 insaneli cool (i jeftini) kozmetički proizvodi za kupnju na ulti upravo sada

Post Lepota i stil

Halloveen Barbie šminka koja će vas pretvoriti u živu lutku

Post Lepota i stil

Kako obući krušasto telo kako bi proslavio veliki plen

Post Lepota i stil

Neočekivana kritika botoka

Post Lepota i stil

7 najkvalitetnijih kako-do šminkanja sa ugrađenim uputstvima

Post Lepota i stil

7 novih dolazaka do 10 evra za ulazak u ultu danas

Post Lepota i stil

Imam injekcije protiv starenja, i nikad nisam izgledao mlađe