Kako napraviti konturu kao profesionalac za pet minuta ili manje | RS.burnbrightlove.com

Kako napraviti konturu kao profesionalac za pet minuta ili manje

Kako napraviti konturu kao profesionalac za pet minuta ili manje

"Sveti Contouring" je verovatno ono što većina nas misli svaki put kada jedan od onih malo strašni šminke tutorijala prolazi kroz naš Pinterest hrani. Onda radoznalost sledeći, obično dominira pitanje: Ko ima vremena da se sve to na licu? Kako se ispostavilo, nije sve tako komplikovano ili vremena. Dostigao sam da profesionalni sastav artistand lepota bloger Ivi Boid da mi pomogne provaliti.

Pravilo br 1? Verovatno ne bi trebalo da koristite stari bronzer. Većina Contouring tutoriali će pozvati bronziranjem, uključujući i ovaj. U mnogim slučajevima, konturne kompleti čak koriste reč bronzu na njihovim etiketama. Međutim, contouring prah je malo drugačija od tradicionalnog bronzer. "Ako izgleda ashi i mat, to je verovatno oblikovanje praha. Ako je toplo ili ima sjaj, to je Bronzer", rekao je Bojd. Idi na prvu.

load...

Korak 1: Počnite sa jagodicama

Nanesite bronzer (vidi napomenu gore) u svetlo brišući kretanja odmah ispod jagodicu. Cilj svoju liniju prema ustima, ali zaustaviti pre nego što stignete tamo. Ako želite da kreirate više mladalački izgled, možda bi trebalo da stvori više oblika krive nego trakom. "Mislim da iz vrha uha ka strani nosa je bolje za neke oblika lica", rekao je Bojd.

Ako imate vremena za jedan korak i samo jednom koraku, ovo bi trebalo da bude. Prema Boid, oblikovanja pod jagodicama ima najviše uticaja. Dakle, ako želite da sada pokrenuti na vrata, smatra se odbacuje.

Korak 2: Contour šava

Nanesite bronzer duž linije kose od hrama do hrama u malim kružnim pokretima. Ovo pomaže početi da oblikuje lice i može stvoriti utisak nižeg kose za svakoga sa čela žele da minimiziraju. Ako već imate nisku kose i / ili mali čelo, Bojd kaže da bi želite da preskočite ovaj korak.

Korak 3: kontura ispod vašeg vilice

Nastaviti sa bronzanom lightlijust ispod vašeg vilice na obe strane. Malo ide dug put. Sve što radite nastavlja da izvede svoje funkcije i ako imate puniji lice, to će početi da dodate još definicija. Međutim, to je jedno mesto gde bi trebalo da bude ekstra, super-duper računa o primeni previše. To bi moglo dovesti do bradati izgledu, upozorio je Bojd.

load...

Korak 4: Sada, zbog tvog nosa

Ćete dodati dodir markerom kasnije. Za sada, koristiti malu četkicu za lagano bronza sa strane vašeg nosa. "Budite sigurni da prati prirodnu krivinu nosa", kaže Bojd. "Ako vaš nos plane se na dnu, uverite se da izohipse previše učiniti za većinu prirodan izgled." Cilj je da se stvori svetlo senku na užem izgled.

Korak 5: Svitch to markerom i početi sa svojim jagodicama

Sada, primjenjuju marker duž vrhova vaših obraza. Ova mešavina zamračenja (iz koraka jedan) i isticanje stvara privid viših jagodicama. (Ko je rekao da ne može da prkose gravitaciji?)

Ako imate malu čelo ili nisku kose, preskočite bilo konture na čelu. Prema Boid, vizuelno ćete skratiti i smanjiti još više. Možete da dodate malo markerom na sredini čela, ali izbegavajte bilo šta Shimmeri tako vaša koža ne pojavljuje masna.

Korak 6: Označite nos (opciono)

Read usko jer nisu svi treba da uradi ovo. Ako želite da naglasite manji nos, nanesite marker na gore-dole kretanja duž nosa. Ako želite da date svoj nos je više uzdignuta izgled, samo primeniti marker do vrha nosa. Ako ne želite da uradite nešto od tih stvari, preskočite ovaj korak.

Korak 7: Na kraju, ali ne najmanje

Završiti posao naglašavajući iznad čela lukova za više lift i u tankom linijom iznad luk vašeg Cupid da stvori bolju definiciju. Ako imate slab bradu (ne baš definisan), možete primeniti neke marker tamo. To će pomoći da se napred.

Ovaj post je doveo do vas kao deo pod pokroviteljstvom reklamnog saradnje.

load...

Slične vesti


Post Lepota i stil

5 urednika u jutarnjim rutinama kurca kune se

Post Lepota i stil

8 najboljih markera koji će vas sjajiti, a ne sjaj

Post Lepota i stil

Kako sam koristio ulje čajevca za tretiranje mojih akni

Post Lepota i stil

Konačno - ovde je najbolja osnova za vaš ton kože

Post Lepota i stil

7 najboljih suncobrana za osetljivu kožu

Post Lepota i stil

Jednostavni koraci za organizaciju ormara

Post Lepota i stil

Dizajn bundeve za nokte koji je iznenađujuće lak za sebe

Post Lepota i stil

5 stvari koje niste znali daju vam dah

Post Lepota i stil

7 saveta za bojenje kose koje morate znati

Post Lepota i stil

6 pravi način šminke i njegu kože može pomoći vašem mentalnom zdravlju

Post Lepota i stil

Izgleda da je šminka koju ste kupili u prodavnici možda falsifikovana

Post Lepota i stil

Najbolji gusti ruž za vaš kožni ton