Kako staviti šminku na bubuljicu nakon što ga popupite | RS.burnbrightlove.com

Kako staviti šminku na bubuljicu nakon što ga popupite

Kako staviti šminku na bubuljicu nakon što ga popupite

Bez obzira na to koliko puta su naši derms / mame / prošlih sopstva viče na nas, mi smo svi bili tamo: bulji u našim licima u ogledalu, puštajući poraz na pukla nazubljenom pošlo naopako pranje nad nama. Uglavnom zato što uvek ide naopako. (Kada je poslednji put bili drago što si zabrljao sa licem?) Ali, avaj, sramota je ne ide da bi crvenilo nestane bilo brže, tako da smo razgovarali dva eksperta-dermatolog Eni Chiuand šminker Ashleigh Ciucci-da shvatim kako da šminke na pukla Pimple kada moraš da ideš u svetu.

Kendal Džener otkriva svoju Lako Uradi sam Akne Mask

Prvo, dr Čiu moli, da se vratimo na vreme i ne pop bubuljicu uopšte, jer ožiljaka i bakterija i druge opšte bolest. Ali recimo da je u iskušenje i imate samo nekoliko minuta pre nego što treba da krenete na vrata (Fun puta!) I izgleda reprezentativno / ne curi u javnosti. Evo šta radite:

load...

Držite K-Tip ili toplu oblog na sajt da zaustavi krvarenje ili sebum, a zatim očistite područje sa toplom vodom i blagim sapunom (dr Čiu voli Cetaphil). Ako imate nekoliko minuta viška, "koriste toplu masu od drobljenog aspirina i vode kao obloga za brzo smanjenje upala da pomogne odvod sadržaja." Kada ga oprati i bubuljica zaustavi curenje, dobiti visine: "It odmah dobija crveni iz bubuljicu, što olakšava da pokrije ", kaže Chiu.

Zatim, dab malo Neosporin na upalom (ali ne oozing!) Sajt sa tkivom, Ciucci preporučuje, naročito ako ste u žurbi. Nakon zaprašivanjem područje sa prozirnim prahom, "onda našli najfiniju vrhom setki i dot vodootporni korektor kao Make Up For Ever Full Cover Concealerright na licu mesta. Dodirnite ga sa prstenom prstom, i završiti sa dozom providne praha da ga podesite. "

Zatim pokušajte da se ne zeza sa tim: Vaše telo će ući u režim lečenja, a svaka branja ili čišćenje pre kože je zapravo mrtav će učiniti više štete (ožiljaka) nego dobro. Ako ne možete odoleti dobro pikap ili, ako se osećate kao da bi ti stalno ceđenje i da više gnoj iz (nećete) -pick se paket od onih hidrokoloida blister padsat apoteci. Baci ga kada ste kod kuće da pomogne izvući bez obzira preliv je ostalo tamo, i što je još važnije, kako bi ruke dalje od tvog lica.

load...

The Best Skin kiseline za Bright, Glovi, Clear Skin

Slične vesti


Post Lepota i stil

Klasična čudesna šminka žena će učiniti da se osećate kao Badass na Halloveen-u

Post Lepota i stil

Svako može da uradi dizajn noktiju od noktiju

Post Lepota i stil

Poznavanje vašeg oblika boje će vam donijeti jedan korak bliže nebu

Post Lepota i stil

10 autentično modnih modnih brendova koji menjaju industriju

Post Lepota i stil

8 stvari koje trebate i ne bi trebalo učiniti za zdraviju kosu

Post Lepota i stil

10 najboljih božićnih noktiju koje možete učiniti u poslednjem trenutku

Post Lepota i stil

10 najboljih lososa za drogu ispod 10 EUR

Post Lepota i stil

Odgovaraju na vaša najsigurnija i neprijatna pitanja o šminkanju

Post Lepota i stil

Kako napraviti konturu kao profesionalac za pet minuta ili manje

Post Lepota i stil

Jeftini hidratantni taj tajni model Victoria zakloni se za sjajnu kožu

Post Lepota i stil

5 ekspertskih odobrenja za prestanak znojenja

Post Lepota i stil

Adriana Lima je čudna lepotica u tušu