Kratak pregled pročišćavajućeg šampona i zašto ga stvarno treba | RS.burnbrightlove.com

Kratak pregled pročišćavajućeg šampona i zašto ga stvarno treba

Kratak pregled pročišćavajućeg šampona i zašto ga stvarno treba

Tu je šampon za svaki #HairGoal tamo, da li je obim, hidratacija, sjaj, Frizz-prepirka, kako god; vi to želite, tu je šampon boca koja kaže da će to učiniti. Ali onda postoje i drugi čiji ciljevi su manje jasni - naime, zagonetna Clarifiing formulu. Ono što je razjašnjenje šampon? Da li zaista treba? Da li smo zaista toliko prljav da zahtevaju detaljnu pojašnjenje, nešto što prevazilazi prosecan pranje-and-go sesiju? Što se tiče našeg kosa, to je izgleda kao da.

Razjašnjavanja šampon je, za sve namere i svrhe, kao i običnim šamponom, ali na kreku. Ian Majkl Crna, globalni umetnički direktor Aveda za boju kose, objašnjava da će se jasnim je samo marketinški odobreni način da se kaže "duboko čišćenje." Sve šamponi će očistiti vašu kosu uobičajenog ulja i ostatak, ali ciljano razjašnjavanju formula će smanjiti kroz otpornije gunk, kao takva ti kada koristite preparate za sve vreme - kao u, ako ste rasa nepravilnog kose suđa, koji je poznat da ide pet dana na krilima suvog shampooalone.

load...

To je razlog zašto treba da počnu piling Iour Hair LOL

Ali samo zato što se ne napuni na oblikovanje kose ne znači da ste imuni na osećaj slabosti naslage i povremene potrebu za ukupnu restarta. Čak i tvoj standardni šampon i uređaj može izgraditi svoj ostatak tokom vremena, zbog čega je Crna preporučuje redovne tretman razjašnjavanju za sve tipove kose. Ako ste Fiend proizvoda, koriste tonu suve šampona ili provode vreme u hlora bazenima, jednom će nedeljno učiniti trik, ali ako imate kosu koja se nalazi na kosu strani ili su rob svojoj boji, to ograničiti na jednom mesečno, jer razjašnjavanju formule mogu skinuti kosu. Hair-restauratorski lekar dr Alan Bauman, upozorava, "Oni mogu biti vrlo sušenje jer uklone prirodnu sebum i ulja previše", koji vaš skalp treba da održi ravnotežu vlage.

Bez obzira na to koliko često koristite razjasnili šampon, najbolje je da ga uvek prati sa intenzivnog lečenja uređajem. U stvari, Crna kaže da će razjašnjenje maska pre kosa zaista pomogne u optimizaciji faktor uređaj. "[G razjašnjavanju šampon] će ukloniti sve neželjene ostataka i preparate koji mogu da" kaput "spolja vaše kose i smanjiti efikasnost vašeg lečenja", objašnjava on. Ispod, pet šamponi koji će se dosadnu kosu i vratiti ga u meke, shiniperfection - samo budite sigurni da se ne tako ubacio na smešno glossi završiti clarifier ostavlja iza da ga češće nego što je preporučeno korišćenje. Možete imati previše dobrih stvari.

load...

: R + ko Oblivion Moisturizing šampon (R Co $ 24)

Bumbar i bumbar nedelju šampon (bumbar i bumbar, $ 25)

Pureologi Purifi šampon (Ulta, $ 28)

Redken kosa čišćenje krem šampon (Ulta, $ 29)

FEKKAI Apple Cider šampon (FEKKAI, $ 20)

load...

Slične vesti


Post Lepota i stil

Poznavanje vašeg oblika boje će vam donijeti jedan korak bliže nebu

Post Lepota i stil

7 najboljih (i super-laka) lica na licu mesta da vam pruže savršenu kožu

Post Lepota i stil

Koje boje trebate - i ne bi trebalo - nosite na intervjuu za posao

Post Lepota i stil

5 praznih ideja za kosu za vašu sledeću kancelariju

Post Lepota i stil

Duhovito oko izgleda možete stvoriti sa gola paleta urbane propasti

Post Lepota i stil

Ova magična mrlja za usne nije bledila 9 sati

Post Lepota i stil

Odličan skeletni mani je tvoj sa ovakvim tutorijalom dizajna za Noć veštica noktiju

Post Lepota i stil

6 najboljih ugljičnih lica pere za svaki tip kože

Post Lepota i stil

Ovo uradi to sam ekfloliating scrub je pina colada za vaše lice

Post Lepota i stil

Koliko različite vrste gline imaju koristi od vaše kože

Post Lepota i stil

7 najkvalitetnijih kako-do šminkanja sa ugrađenim uputstvima

Post Lepota i stil

Savršene ombre usne su super jednostavne - samo pratite ovaj jednostavan vodič